Tüp Bebek Günlüğümüz !

test yaptırırsan rahat edersin tabii...
akşam gidecek gibi olursan haber vermeye çalış

size bol sohbetler ben şöyle bir dolanayım bahçede

neden olmsın eşin gelince kan testi yaptırın olmazsa içinde rahat olur

dıkkat et kuzum kendıne usutme hava guzel gıbı ama sogukkk
olmazsa oyle yapcaz bakalım kuzum yaa hayırlısı artık rabbımın elınde hersey bakarsın olmustur dımı alın yazısında ne varsa onu yasarız buda kısmet kuzum sagol

test yaptırırsan rahat edersin tabii...
akşam gidecek gibi olursan haber vermeye çalış

delı kızzz ıns kuzum gıdersem haber verırım ama saat 4-5 gıbı annem gelecek kı onlar bıle bılmıyor tup bebek yaptıgımızı o yuzden esımde annemden once gelırse giderim obur turlu annemı bırakıp cıkamam yanı kaynanamlarla alt ust oturuyoruz bız onlar bılıyor ama nasıl cıkabılırım bakarım artık kuzumm
gel kahve ıcelım kuzum sen yalnız ben yalnız dertlesırızzz :)

Son düzenleme:

heeee anladım bu demek oluyoki sen anca yarın randevuya gidebilirsin...ben boşuna akşam için umutlanmayım bariii

bende kedimi o yuzden umutlandırmak ıstemıyorum hayatım yaaaa :2::2::2: alalhım bu sefer yuzumuze guler ısn cnm

umutlan diye demiyoruz cicim ihtimal değerlendirmesi yapıyoruz...lucrin basit kistte yapmış olabilir,adet gecikmesi de yapabilir belkide hamilesindir diyoruz...e tabii hamile olma olasılığını konuşmak hoşumuza gidiyorda ondan...

dolan temiz hava al şekerim ama dikkat et yel girmesin
daha yeni toprladın kendini:2:

şöyle bi dolandım geldim pazar olunca kimsecikler yok sitenin kedileri bile yok ortada

tabıkıda hayatım olasılık olsa bıle cok guzel bırsey benımde hosuma gıdıyor degerlendırelım dıye sıze sordum zaten bunları konusurken karnıma acayıp agrılar gırıyo heeee adetım sankı ben gelecem ne konusuyon der gıbı bana

şöyle bi dolandım geldim pazar olunca kimsecikler yok sitenin kedileri bile yok ortada

bende camdan bakınıyorum öyleee...bundan önceki evim müstakil evlerin olduğu bir sitedeydi kapının dışına adımı attığında yemyeşil bir bahçeye çıkardın yaz kış sabah gezerdim...şimdi 8.katta oturuyorum ilk zamanlar zorlandım sabah gezmelerine alışmışım burada da bi kaç gün indim gezdim şimdi üşeniyorum asansör var ama taaa 8 kat aşağıya kim inecek deyip oturuyorum totomum üstüne...kedilerinde topikleri vardır belki onlarda orda takılıyodur ne biliyosun

biz konuşalım kırmızılar içerden bize nanik yapıyolarrrr

hepinize guzel, relax bi hafta sonu diliyorum arkadaslar...

dun giremedim cok gec geldik eve meraktanda oldum yane
kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar
bi kahveyle okumak daha zevkli olacak,,,,:126:

kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar

geldin demeeekkkk....dün giderken gece gelirim dedin ama gelmedinnnnn
bende kahve içiyorum hadi bize afiyet olsun o zaman:13:

bi özet geçiyim istersen okumak zor gelecekse

günaydın canımm
aldınmı kayınvaldenın duasını

geldin demeeekkkk....dün giderken gece gelirim dedin ama gelmedinnnnn
bende kahve içiyorum hadi bize afiyet olsun o zaman:13:

sorma canim ya,niyetim oyleydi ama evdeki hesap misafirlige uymadi
okey masasi kurduk,kalkamadik bi turlu eve geldigimizde gece 02.00 gibiydi
afiyet olsun canim

merak ediyorum bakalim hatunlar neler kaynatmis

günaydın canımm
aldınmı kayınvaldenın duasını

haha lotus seni seni
kayinvalidemle aramami gircen kiz
sorma ya gicik sey tobe tobe sabah sabah gunaha gircem,bak aklima getirdin yine sinirlerim zipladi
kadin her gun orda olmamizi istiyor,biz aile degiliz ya evimizde yokya..orda yasayalim istiyor ..
guzel guzel laflari soktu yane,bisey demedim hic moralimi bozamazdim vallaha

bi özet geçiyim istersen okumak zor gelecekse

vallaha iyi olacak canim ya
cocuklar yok bugun.. annemdeler
firsat bu firsat dedim uyudum,yeni kalktim laptopa sarildim hemen
kahveyle kendime gelmeye calisiyorum
sarhos gibiyim,vucut bu kadar uyukuya aliskin degilya ters tepki yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…