egunal lotus83
valla canlarım bende anlamadım daha öncede lucrın kullanırken adetm 2 gun once geldı sorun yoktu ama testede boyle olmustum 1 gun boyle surdu sonra doktorumu aramıstım testı erken yapalım dedı ve ertesı gun cagırmıstı zaten aksama geldi o yuzden ıns bebek vardır da dunyalar benım olur ama ne bılım doktora yarın soylerım hanı adet olamadım fln o gene bakar bence alttan varsa dıkkat eder sanırsam yada esım gıtmemıs olsaydı aksam ustu acıle gıdıp bı test yapalım doktorada ona gore dıyelım dıycektım oda gıttı olmazsa aksama kadar boyle devam ederse 5-6 gıbı gelcek bı gıder gelırız....
size bol sohbetler ben şöyle bir dolanayım bahçede
neden olmsın eşin gelince kan testi yaptırın olmazsa içinde rahat olur
test yaptırırsan rahat edersin tabii...
akşam gidecek gibi olursan haber vermeye çalış
size bol sohbetler ben şöyle bir dolanayım bahçede
delı kızzz ıns kuzum gıdersem haber verırım ama saat 4-5 gıbı annem gelecek kı onlar bıle bılmıyor tup bebek yaptıgımızı o yuzden esımde annemden once gelırse giderim obur turlu annemı bırakıp cıkamam yanı kaynanamlarla alt ust oturuyoruz bız onlar bılıyor ama nasıl cıkabılırım bakarım artık kuzumm
gel kahve ıcelım kuzum sen yalnız ben yalnız dertlesırızzz :)
heeee anladım bu demek oluyoki sen anca yarın randevuya gidebilirsin...ben boşuna akşam için umutlanmayım bariii
bende kedimi o yuzden umutlandırmak ıstemıyorum hayatım yaaaa :2::2::2: alalhım bu sefer yuzumuze guler ısn cnm
dıkkat et kuzum kendıne usutme hava guzel gıbı ama sogukkk
olmazsa oyle yapcaz bakalım kuzum yaa hayırlısı artık rabbımın elınde hersey bakarsın olmustur dımı alın yazısında ne varsa onu yasarız buda kısmet kuzum sagol
dolan temiz hava al şekerim ama dikkat et yel girmesin
daha yeni toprladın kendini:2:
umutlan diye demiyoruz cicim ihtimal değerlendirmesi yapıyoruz...lucrin basit kistte yapmış olabilir,adet gecikmesi de yapabilir belkide hamilesindir diyoruz...e tabii hamile olma olasılığını konuşmak hoşumuza gidiyorda ondan...
şöyle bi dolandım geldim pazar olunca kimsecikler yok sitenin kedileri bile yok ortada
şöyle bi dolandım geldim pazar olunca kimsecikler yok sitenin kedileri bile yok ortada
tabıkıda hayatım olasılık olsa bıle cok guzel bırsey benımde hosuma gıdıyor degerlendırelım dıye sıze sordum zaten bunları konusurken karnıma acayıp agrılar gırıyo heeee adetım sankı ben gelecem ne konusuyon der gıbı bana
hepinize guzel, relax bi hafta sonu diliyorum arkadaslar...
dun giremedim cok gec geldik evemeraktanda oldum yane
kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar
bi kahveyle okumak daha zevkli olacak,,,,:126:
kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar
günaydın canımm
aldınmı kayınvaldenın duasını
geldin demeeekkkk....dün giderken gece gelirim dedin ama gelmedinnnnn
bende kahve içiyorum hadi bize afiyet olsun o zaman:13:
günaydın canımm
aldınmı kayınvaldenın duasını
bi özet geçiyim istersen okumak zor gelecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?