evet malesef ılk defa bensız gezmeye gıttı ısyerı arkadaslarıyla eee napalımmm bende gıt eylen kafan daılsın dedım surat yapsamda :2::2::2: bende ben gıdıyom sen ne yapcan dedı kızlarla konuscamdedımmmm guluyo
kuzum yaaa benım adet olmam gerek bılıyon yarın randevum var normalde 12 sı yanı bugun ama ben cuma sankı boyle kırmızı gıbıydı sonra bırdaha bısey yok sılınce vardı cunku karnım fln cok agrıyo ama dun ogleden sonrada sadece sılınce gele sankı son gunmus gıbı gelıyo offf yaaa ne den olur acaba
açımm
sen nasılsın
ıyım kuzummm mısafırım gelcek aksama hazırlık yapıyorummmm yesene kuzum neden acssınnn kımse yok bak topıkte beylere hızmet edıyor bızım kızlar kocısı olmayan burda ye hadı bebıse yazık aaaa aaa
surat asma kız oda gitsin arkadaşlarıyla kafasını dağıtsın benım kociş haftada 1 yada 2 gece arkadaşlarıyla çıkar sen napcan diye sorduğunda kafamı dinlicem diyom
bu aralar hamileyim diye çıkmıyo soruyorum niye çıkmıyon diye ben gidyimde hemen otur bilg. değilmi diyor
yedim kız yemezmiyim doymuyorum lakin
kıyamam gelll bacım doyurum ben senı :)))
evet malesef ılk defa bensız gezmeye gıttı ısyerı arkadaslarıyla eee napalımmm bende gıt eylen kafan daılsın dedım surat yapsamda :2::2::2: bende ben gıdıyom sen ne yapcan dedı kızlarla konuscamdedımmmm guluyo
kuzum yaaa benım adet olmam gerek bılıyon yarın randevum var normalde 12 sı yanı bugun ama ben cuma sankı boyle kırmızı gıbıydı sonra bırdaha bısey yok sılınce vardı cunku karnım fln cok agrıyo ama dun ogleden sonrada sadece sılınce gele sankı son gunmus gıbı gelıyo offf yaaa ne den olur acaba
surat asma kız oda gitsin arkadaşlarıyla kafasını dağıtsın benım kociş haftada 1 yada 2 gece arkadaşlarıyla çıkar sen napcan diye sorduğunda kafamı dinlicem diyom
bu aralar hamileyim diye çıkmıyo soruyorum niye çıkmıyon diye ben gidyimde hemen otur bilg. değilmi diyor
egunalcım benım bilgiler eksik neden pko 4.deneme 27 şubatta kontrol var
ay yoksa hamilemisinnnnnn
valla olurmu olur...iğne kullanırken hamile kalma olasığılığı tamamen ortadan kalkmıyokiiii...
ekşın yaptımıydınız???
canım yaaaa demek açsınız ama siz meleğinle hiç doymuyonuz kiiiii
bak topiğin faydaları adamları eve bağlıyor...hatunlar pc başına geçecek korkusu içindeler
yaptık cnmmmm benım
ama ne bılım umutlanmak ıstemedım sabah benımkı gıderken dıyom kızlara sorım bakm tmm sor banada haber ver dıyo ya o degılde varsa eger oyle bırsey yarın alttan bakınca bısey olurmıkı yaaa yarında boyle olursa doktora nasıl desem bılemedım yada nebılım baska bısey varsa olamıyorsam dıyede korkmaktan alamıyorum kendımı azosperm benım esım yanı umıtlenmek ne kadar dogru bılmıyorum yaaa
yaptık cnmmmm benım
ama ne bılım umutlanmak ıstemedım sabah benımkı gıderken dıyom kızlara sorım bakm tmm sor banada haber ver dıyo ya o degılde varsa eger oyle bırsey yarın alttan bakınca bısey olurmıkı yaaa yarında boyle olursa doktora nasıl desem bılemedım yada nebılım baska bısey varsa olamıyorsam dıyede korkmaktan alamıyorum kendımı azosperm benım esım yanı umıtlenmek ne kadar dogru bılmıyorum yaaa
yaptık cnmmmm benım
sen lucrin kullanıyorsun dimiiii????
lucrin gecikme yapar ama durumunu doktoruna söyle muhakkak
saçma bi soru oldu sen zaten lucrin kullanıyorsun ve lucrin adet gecikmesi,basit kist yapabilir...ondan da bunu yaşıyor olabilirsin...
lucrin kullanırkende hamile kalınabiliyor...inşallah öyledir...bu ihtimali doktorlar da bilir sen muayeneden önce durumunu söylersin ona göre dikkat eder doktorun...inşallah düşündüğüm gibidir...ay valla süper olur çok sevinirim...
egunal lotus83
valla canlarım bende anlamadım daha öncede lucrın kullanırken adetm 2 gun once geldı sorun yoktu ama testede boyle olmustum 1 gun boyle surdu sonra doktorumu aramıstım testı erken yapalım dedı ve ertesı gun cagırmıstı zaten aksama geldi o yuzden ıns bebek vardır da dunyalar benım olur ama ne bılım doktora yarın soylerım hanı adet olamadım fln o gene bakar bence alttan varsa dıkkat eder sanırsam yada esım gıtmemıs olsaydı aksam ustu acıle gıdıp bı test yapalım doktorada ona gore dıyelım dıycektım oda gıttı olmazsa aksama kadar boyle devam ederse 5-6 gıbı gelcek bı gıder gelırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?