Tüp Bebek Günlüğümüz !

en azından sayfayı tutturdum:))))))

üzülmee akasya 700. sayfaya ayarlarız 9 dan sonra kimse yazmaz sen yazarsıın olur biteer

akasyacım sayfa tutturma ve ilk mesaj çabalarına saygı duyuyor takdirle takip ediyorum

Hurmaya bayılırım hergün yiyorum hurma incir kayısı kuru erik fındık badem ve süt hergün yiyorum sizde yeyin su gecmisi okuyun gelecem hemen canlarım

afiyet bal olsun şekerim bol bol bebiş olsuuun geçmişi ne yapacan zaten saat geç sohbete takıll....

Hepinize tatlı rüyalar. Güzel bir güne uyanmak dileğiyle. İyi geceler...

iyi gecelerrr...

hepinize iyi geceler....nihayet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün.yarın doktor randevusu..3.aşılama için start verilecek inşallah.dualarım sizlerle...iyi geceler....

üzülmee akasya 700. sayfaya ayarlarız 9 dan sonra kimse yazmaz sen yazarsıın olur biteer
yok anam gene bulur bi aksilik 700 bile yazamam.....

Hurmaya bayılırım hergün yiyorum hurma incir kayısı kuru erik fındık badem ve süt hergün yiyorum sizde yeyin su gecmisi okuyun gelecem hemen canlarım
kız deli gene güldürdün beni... hem diyet diyosun hemde en kalorili şeyleeri yiyosun:))))) tıpkı ben.... haha..ha...

Hepinize tatlı rüyalar. Güzel bir güne uyanmak dileğiyle. İyi geceler...
iyi geceler güzel annecik....

Bende niye sayfa 326 da :44:

sende bir sayfada 20 mesajmı görünüyooo..

hepinize iyi geceler....nihayet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün.yarın doktor randevusu..3.aşılama için start verilecek inşallah.dualarım sizlerle...iyi geceler....

iyi geceler canım...ohhh süper bi haber...inşallah herşey yolunda gider bu kez kavuşursun meleğine...eşinin yanında olmadığı zamanlarda sana arkadaş olur rabbim yüzünü güldürsün ....

zaten zor tutuyorum bizimkini...öyle sevindim ki kırmızılara bugün..inş.son aşılama olur uğraştırmaz velet beni...teşekkür ederim...

inşallah şifa olur da..Allahım beklemek ne kadannn zor yaaa..hemen gelsin şu test günüm..
hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????

akasyacım sayfa tutturma ve ilk mesaj çabalarına saygı duyuyor takdirle takip ediyorum
mahkus kaderim.... öylemiydi bu kelime....:)))))

Bende niye sayfa 326 da :44:
canım sen bir sayfada 20 mesaj görüntülüyosun bizde on mesaj

rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah....

hımmm ok kuzum hehehbende benimkinde ayar bozuk sandım ondan ben bir sayfadan bir sayfaya zor gçiyom zati netim yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…