Hepinize tatlı rüyalar. Güzel bir güne uyanmak dileğiyle. İyi geceler...
ay gene olmadııııııııı.... üüüüüü...üüüüüü.....üüüüüüü
az kalsın sayfaya bile yetişemicekmişimmmmmm..... üüüüüü üüüüüüü.....üüüüüü
en azından sayfayı tutturdum:))))))
üzülmee akasya 700. sayfaya ayarlarız 9 dan sonra kimse yazmaz sen yazarsıın olur biteer
Hurmaya bayılırım hergün yiyorum hurma incir kayısı kuru erik fındık badem ve süt hergün yiyorum sizde yeyin su gecmisi okuyun gelecem hemen canlarım
yok anam gene bulur bi aksilik 700 bile yazamam.....üzülmee akasya 700. sayfaya ayarlarız 9 dan sonra kimse yazmaz sen yazarsıın olur biteer
kız deli gene güldürdün beni... hem diyet diyosun hemde en kalorili şeyleeri yiyosun:))))) tıpkı ben.... haha..ha...Hurmaya bayılırım hergün yiyorum hurma incir kayısı kuru erik fındık badem ve süt hergün yiyorum sizde yeyin su gecmisi okuyun gelecem hemen canlarım
iyi geceler güzel annecik....Hepinize tatlı rüyalar. Güzel bir güne uyanmak dileğiyle. İyi geceler...
iyigecelerr...
hepinize iyi geceler....nihayet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün.yarın doktor randevusu..3.aşılama için start verilecek inşallah.dualarım sizlerle...iyi geceler....
hıım saol şekerim bende deneybilirim bende yeni denemeye kadar yumurtalıklarımı ve rahmimi güçlendirmek istiyorum onun için sordumm allah yardımcımız olsun
canım profil resmi sen misinn....
hadi hayırlısı olsun canım bu sefer bebişine kavuşursun inşallah iyi gecelerr...
Bende niye sayfa 326 da :44:
hepinize iyi geceler....nihayet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün.yarın doktor randevusu..3.aşılama için start verilecek inşallah.dualarım sizlerle...iyi geceler....
ayy inş.işe yarar kuzu ya bakalım ben deniycem sizide bilgilendiririm işe yararsa artık
hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????inşallah şifa olur da..Allahım beklemek ne kadannn zor yaaa..hemen gelsin şu test günüm..
mahkus kaderim.... öylemiydi bu kelime....:)))))
akasyacım sayfa tutturma ve ilk mesaj çabalarına saygı duyuyor takdirle takip ediyorum
canım sen bir sayfada 20 mesaj görüntülüyosun bizde on mesajBende niye sayfa 326 da :44:
rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah....hepinize iyi geceler....nihayet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün.yarın doktor randevusu..3.aşılama için start verilecek inşallah.dualarım sizlerle...iyi geceler....
hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????
evett benim.şimdi değiştirdim.
sende bir sayfada 20 mesajmı görünüyooo..
Iyi geceler canım...ohhh süper bi haber...inşallah herşey yolunda gider bu kez kavuşursun meleğine...eşinin yanında olmadığı zamanlarda sana arkadaş olur rabbim yüzünü güldürsün ....
mahkus kaderim.... öylemiydi bu kelime....:)))))....
hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????
evett benim.şimdi değiştirdim.
MAŞALLAH CANIM HOŞ HATUNSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?