eğlenceli diziler tercihim aslında ama feriha daha kıdemli öncesi var...bi de cuma akşamları bizde genelde maç seyredilir...adı üstünde bilgilendirme mesajı işte...bundan sonra aramızda aktif olanlarla devam edecez listelerimize...tüm listelerde hamilelerde dahil olmak üzere sadeleştirmeye gidecemki bizimle olanları daha rahat takip edelim daha güzel görünsün...ayrıca yoruma gerek yok ben seni biliyorum sende benim neden rahatsızlık duyduğumu daha ilk mesajımdaki imadan anlamıştın:13:
çokdan isyan edicem de esas emek veren sen olduğun için sesimi çıkarmıyodum:) neyseki sonunda patladın.. oh bende rahatladım:)))
benim kociş hesaba kitaba daldıda bende rahat rahat yazıyom:))))
e o zaman bugünde kutlamamızı yapıp öyle kapatalım geceyi650 ye doğru ilerliyoruz...hepte aynı saatlere dek geliyooo...alışkanlık oldu...günlük 50 sayfa...bu ara zaten hamile haberlerimizi kutlayamıyoz diye sayfalarla kendimizi avutuyoruz napalım
iyi niyetli davranayım dedim epeydir aklımda olan bişeyi son günlerde sık yaşamaya başlayınca bi yerde dur demek lazım...
bende diyorum bu hatun niye kocişinin tacizlerinden bahsetmiyoooo demek kendi işlerine daldıııı ohhh pek bi iyi olmuşşş...
ayyyy noldu kız durup dururken:44:
evet.. yoksa çoktan tacize başlardı:))))))) korkum şimdi bitirip hesabı hadi sende kapat dicek o yüzden bi an önce sayfayı doldurmamız lazım.....iyi niyetli davranayım dedim epeydir aklımda olan bişeyi son günlerde sık yaşamaya başlayınca bi yerde dur demek lazım...
bende diyorum bu hatun niye kocişinin tacizlerinden bahsetmiyoooo demek kendi işlerine daldıııı ohhh pek bi iyi olmuşşş...
ayyyy noldu kız durup dururken:44:
e o zaman bugünde kutlamamızı yapıp öyle kapatalım geceyi
topiği dinledim öncebaktım ses yok kendi kendime oynadımm
evet.. yoksa çoktan tacize başlardı:))))))) korkum şimdi bitirip hesabı hadi sende kapat dicek o yüzden bi an önce sayfayı doldurmamız lazım.....
yani 649. sayfada on mesaj sayıcam 11. ci yazım 650 ye geçiş yapıcam dimi?her sayfada 10 mesaj varya onları say ve 650.sayfaya ilk sen yaz ben sen kutlamadan kutlamayacam seni bekleyecem hadi dek getir ilk mesajı bu gece
Arkadaşlar süt maydanoz buharı yapan oldumu ben bu ay onuda yapıcam :)))durumu size bildiririm adet bitince başlanıyomuş benimde bugün bitti yarın başlıyoum kısmetse
hoşgeldinnnnn....iyigeceler kızlaaarr ben de burdayım.bu gece ben de katılabılırım 650.sayfaya he
zuzu ya gelince topiğin çoğunluğu gibi o da biraz kırık:))))))) kendi kendine eğleniyo işte.. tıpkı benim yalnız kalıca kendi kendime yazıştığım gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?