Tüp Bebek Günlüğümüz !

çokdan isyan edicem de esas emek veren sen olduğun için sesimi çıkarmıyodum:) neyseki sonunda patladın.. oh bende rahatladım:)))
benim kociş hesaba kitaba daldıda bende rahat rahat yazıyom:))))

650 ye doğru ilerliyoruz...hepte aynı saatlere dek geliyooo...alışkanlık oldu...günlük 50 sayfa...bu ara zaten hamile haberlerimizi kutlayamıyoz diye sayfalarla kendimizi avutuyoruz napalım

çokdan isyan edicem de esas emek veren sen olduğun için sesimi çıkarmıyodum:) neyseki sonunda patladın.. oh bende rahatladım:)))
benim kociş hesaba kitaba daldıda bende rahat rahat yazıyom:))))

iyi niyetli davranayım dedim epeydir aklımda olan bişeyi son günlerde sık yaşamaya başlayınca bi yerde dur demek lazım...
bende diyorum bu hatun niye kocişinin tacizlerinden bahsetmiyoooo demek kendi işlerine daldıııı ohhh pek bi iyi olmuşşş...

ayyyy noldu kız durup dururken:44:

650 ye doğru ilerliyoruz...hepte aynı saatlere dek geliyooo...alışkanlık oldu...günlük 50 sayfa...bu ara zaten hamile haberlerimizi kutlayamıyoz diye sayfalarla kendimizi avutuyoruz napalım
e o zaman bugünde kutlamamızı yapıp öyle kapatalım geceyi

topiği dinledim önce baktım ses yok kendi kendime oynadımm

evet.. yoksa çoktan tacize başlardı:))))))) korkum şimdi bitirip hesabı hadi sende kapat dicek o yüzden bi an önce sayfayı doldurmamız lazım.....

zuzu ya gelince topiğin çoğunluğu gibi o da biraz kırık:))))))) kendi kendine eğleniyo işte.. tıpkı benim yalnız kalıca kendi kendime yazıştığım gibi.....

Arkadaşlar süt maydanoz buharı yapan oldumu ben bu ay onuda yapıcam :)))durumu size bildiririm adet bitince başlanıyomuş benimde bugün bitti yarın başlıyoum kısmetse

topiği dinledim önce baktım ses yok kendi kendime oynadımm

ha ha ha süperrr yaaaa....oyna kuzum sen oyna...

evet.. yoksa çoktan tacize başlardı:))))))) korkum şimdi bitirip hesabı hadi sende kapat dicek o yüzden bi an önce sayfayı doldurmamız lazım.....

o zaman bi listeleri güncelleyim hemenbaya bi yer kaplıyoooo

iyigeceler kızlaaarr ben de burdayım.bu gece ben de katılabılırım 650.sayfaya he

zuzu ya gelince topiğin çoğunluğu gibi o da biraz kırık:))))))) kendi kendine eğleniyo işte.. tıpkı benim yalnız kalıca kendi kendime yazıştığım gibi.....

yani sağlam kalmak mümkünmü hadi 650 ye ilk sen yaz şeytanın bacağını kır bende seni bekleyeceğimmmm

hosbuldum canım:)
bişey sorcam size.sizce bu aşamada hurma yemem saglıklı olurmu? Hani hurmayı bildigim kadarıyla dogumun kolay gecmesi için yerler.ve cocuk olması için.40 hurmaya 40kişi meryem suresi okucak.Bende yicekmişim onları.Çocuk olması içinmiş. Kayınvalideme söyledim hazırlıcaktı...

Geleceğin diye gittin
Gelmedin ya bende bittim
Ocağıma incir diktin
Gelmezsen gelme

Eski resimlere baktım
Daldım bir
cigara yaktım
Resmine bir
mermi çaktım
Gelmezsen gelme

Gitme benden uzaklara
Düşürürler tuzaklara
Adını yazdım yollara
Gelmezsen gelme

Bıktım nazlarından bıktım
Yeter zıvanadan çıktım
Aşkın duvarını yıktım
Gelmezsen gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…