Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok kız bilsem zati 326 diye sormam heheh :))))nereden yapılıyo

sağ üst köşede kontrol paneline gir...
solda hesabım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
konu görünüm seçenekleri başlığı altında;
Bir sayfada gösterilecek en fazla mesaj sayısı kısmında ''standartı kullan ''seçeneğini seç ve değişiklikleri kadet de çık...

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

Bende altına imzamı atıyorummmmm...

Bknz.Sayfa 644 diyelim unutmayalımm bencede...Ellerine sağlık..

kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler

Aşşkollll benn varımmmmm..Nasıl unutursunn cicimm...

yanlış bilmiyosam millstone sipariş vermişti ama emin değilim tatlım

Süpersinn kürlerim bitmek üzere bileee..Hafızana hayran kaldımm..

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

iyi geceler canımmm..bende çıkacaktım ama millstone cim geldi azcıkta onunla takılayım sanal alemde

Valla şaşkoloz ben kuzum ya unuttum seni ya aradığımı demeyi bile unuttum ama sende pek girmiyon msnye napam (((((( bakalım bana ne vericek

bugün pardon dün alındı bitti çok şükürr...

yazarsın bebişim umutsuz olma
sevindim canım şükür kurtuldun fazlalıklardan geçmiş olsun tekrar

güle güle cnm
İyiyiz sen nasılsın ?????
Rabbim daim etsin canım bende iyiyim sağol gözümden uyku aksada ne kaynatıyorsunuz diye koştum geldim

Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar
güle güle iyi geceler

Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...
olur olur bal gibi olur kutlarız canımm istediğin kutlama olsun havai fişekler patlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…