yok kız bilsem zati 326 diye sormam heheh :))))nereden yapılıyo
çok çalışmam lazım çokkkkk....
canım kalan dikişlerin ne zaman alınacaktı bugün müydü yarın mıydı ? hoş yarın çoktan oldu da
hoşgeldinnn... tabiki kutlayacağız....
ama ben kesin o sayfaya yazamıcam....
canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....
700. sayfada kutlanacak mınaber nasılsınız ?
daha da ağır eleştiresim varda.. kimsenin kalbini kırmak istemem... illaki hergün takılın demiyoruz kimseye.. ama topik topik gezmek yerine arada bi uğrayıp bilgi vermek zor olmasa gerek..
eğer maksat sadece ihtiyacın olan bilgiyi almaksa biz yine seve seve cevaplarız yeterki niyetler iyi olsun.. listeler çarşaf çarşaf ama topikte ki güncel insan sayısı belli... negatif alıp ayrılan arkadaşlara bişey diyemiyorum acıları büyük.. ama bu kadar paylaşımın hatrına insan bi veda eder.... soruma cevap alamadım listede şunum yanlış diye laf sokan arkadaşlar bakıyosun iki gün sonra kaybolmuş... medem gidicen tavır yapma...
Arkadaşlarım uzun zamandır yazmayı düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum...Bildiğiniz üzere Kasım 2011 'den bu yana oluşturulmuş listelerimiz var ve bu listelerin öncelikli oluşturulma amacı birbirimiz hakkında bilgi edinmek...Bu bilgiler ne kadar güncel olursa o kadar doğru bilgi akışı sağlanır...Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum var...Aramıza katılan yeni arkadaşlar listeye eklenmesi için bilgilerini veriyorlar ve bizde ekliyoruz...Bir süre sonra başka topiklerde durumları hakkında paylaşımlarda bulunuyorlar...Sorun olan başka topiklere yazmaları değil aynı zamanda bize bilgi vermemeleridir...Bu durumla sıkça karşılaşır oldum...Hergün topiklerde gezip bilgi toplamak takdir edersiniz ki zaman ve dikkat isteyen bir iş...Daha önce uzun süre bize bilgi vermeyen bir kaç arkadaşı listeden çıkardım ve bir süre sonra gelip listeden niye çıkarıldıklarını sorguladılar...Bundan sonra böyle durumlarla karşılaştığımızda sizden ricam ben yokken kendilerine bilgi vermeniz...Uzun süre durumlarını güncellemeyenler,durumları hakkında bilgilerini sadece diğer topiklere yazanlar artık listelerimizde olmayacaklar...Bu durumda alınganlık gösterilmesini artık kabul etmiyorum...Bu açıklama sadece listelerle ilgilidir...
kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
yanlış bilmiyosam millstone sipariş vermişti ama emin değilim tatlım
hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????
evett benim.şimdi değiştirdim.
Ama sen ne tatlı bir hatunsunn öyleee...Maşallahh
geldin demekkk
yüzümdeki tebessümmmm:101:
Yüzümdeki tebessümmm sen yatmadınmı halennnn..Annemlee yattılarr bende son bir kez bakıyım dedimm..Malum bağımlıyızzz
senin içinnnnn
İşte çok mutluu oldumm gece gece..Çookk teşekkürlerr bitanemmm..Gerekk yokktu aammaaaa iyikide yapptınn yaneeeee..
sen bu topiğin demirbaşısınzaten çok çalışıyorsun alışıksın
canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....
canımın içi sen geldin ama ben son sürat çıkıyom.... kociş kızmaya başladı....
sevindim canım şükür kurtuldun fazlalıklardanbugün pardon dün alındı bitti çok şükürr...
yazarsın bebişim umutsuz olma
Rabbim daim etsin canımİyiyiz sen nasılsın ?????
güle güle iyi gecelerBenimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar
olur olur bal gibi olur kutlarız canımm istediğin kutlama olsun havai fişekler patlatırımBende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?