Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözlerimden akan yaşlara hakim olamıom...ben şimdii çıkıom eşim ve arkadaşlarla yemeğe gidiozz bana destek yemeğii..amiinnn canım senin ve tüm arkadaşlarımızda işşallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnn inş. canım benimmmmmmmm :)

Allahım dualarını kabul etsin canım benim içim burkuldu okurken inş. herşey güzel olacak dualarımız seninle

herşey yolunda gidiyor böylede son bulacak inşallah..normal yollarla bir araya biz getirmeyi beceremedik demek dertleri biziz mekan değişikliğini fırsat bilip koşmuşlar birbirlerineee

ya egunal sen beni öldüreceksin nereden buluyorsun bu cümleleri..
masrafçı bebeler bak özel yer tuttuk onlar daha ne yapalım ama dimi yaaa??

oh oh iyi aşk yaşamışlar o zaman hadi hayırlısıpazartesi bebişlere kavuşacaksın.....

hee aşkları süper olmuş..ama inşallah 6sıda olmuştur yaaaa..gel pazartesi gellll

canım çok sevindiminşallah hayırlısıyla bölünmeleri de başlarr rabbim hayırlısıyla göbüşünü bebişle doldursun

inşallah arkadaşım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıylaaaa

canım maşallah yaa güzel haberler geliyor inşşş göbişine konup sıkı sıkı tutunur sana bebişin

inşallah şifacım..Allahım hepimize nasib etsin..güzel haberler hiç kesilmesin inşallahhhhhh

cok sevındım cnm ıyı olduklarına rabbım kucagına almayı nasıp etsın kuzummmm hıckırıyormus yaaa yerım ben onu

aman dıkat et kuzum hamısler yazar sanırsam yat dınlen olmazsa

ooooo masallah ona cnm topıgımızın perensı gelıyor demek hadı hayırlısı tatlımmm

yalnız kaldımmmmm...küstüm size...gelince yazışmayacam hiçbirinizle....topikte bir köşede tek başıma takılacam aranıza katılmayacam hıhhhhh
bende oyun kulübüne gidiyorum işte...

ama yemek cay derken dagıldık kuzum yaaa ne oynuyo bakımmm
kızlaaarrrrr nersedesinizzzzzz....bi kaç saat yoktum bi geldim kimse kalmamışşş....
ataşehir ve ben topiği bekliyozzz

geldımmmm cnm sen nerdesın

allahım senı bu yolcluktan bos cevırmesın kuzum yazdıklarını aglayarak okudum cok duygulandım cnm benımmm dualarımız senınle hayatımmm senı sevıyorummm cnm cok öptummm
birazdan gelicem...

ben geldımmmmmm

gözlerimden akan yaşlara hakim olamıom...ben şimdii çıkıom eşim ve arkadaşlarla yemeğe gidiozz bana destek yemeğii..amiinnn canım senin ve tüm arkadaşlarımızda işşallah...

afıyet olsun kuzummmm bol desteklı olsunnn

ekinim canım arkadaşım..okurken o kadar duygulandım ki..gözümden akan yaşları görmeliydin..

eşimede okudum..evet..hepimiz aynı şey için sabrediyoruz..gün sayıyoruz..sonunun güzel bitmesini istediğimiz bir serüvene başlıyoruz farklı mekanlarda ama hemen hemen aynı heyecan ve hırsla..

dilerimki hepimiz evlatlarımıza kavuşalım arkadaşım..
ben inanıyorum ki o valizin dolu olduğu kadar kalbinde göbüşünde boş dönmeyeceksin..
seni tanımasamda hatta kimseyi tanımasamda hepinizi seviyorum..ortak dilde konuşuyoruz.
hepimizin yürüdüğü yön, yol aynı çok doğru cnm...

oyy Rabbimin mucizeleri bak sen hıçkırmayıda bilirmiş..
maşallahhhhhhh

Ama bu çok güzel bi yazı olmuş ya Allah gönlüne göre versin inşallah.

zaten çok duygusalım bu aralar belli etmiyorum size...bi de sen böyle olunca salıverdim kendimi...güzel bir akşam geçir canım...herşey geçip gidiyor belki izleri kalıyor ama geçiyor bugünlerde geçecek...seni seviyorum yüzü gibi kendi güzel arkadaşım...

kızlar ben geldim.. ama bir uğrayıp çıkacağım... misafir var... geçmişi okuyamayacağım... sonra bana özet geçersiniz olur mu..?öpüyorum hepinizi....

ya egunal sen beni öldüreceksin nereden buluyorsun bu cümleleri..
masrafçı bebeler bak özel yer tuttuk onlar daha ne yapalım ama dimi yaaa??

kıymetliler hemde çooookkkk...bi de nazlılar...her türlü imkan verildi kendilerine artık şaapsınlar bi zahmet de bizi anne baba yapsınlar...

ama yemek cay derken dagıldık kuzum yaaa ne oynuyo bakımmm
geldımmmm cnm sen nerdesın

doğru valla benimkide erken geldi bu akşam maç seyredildi kalabalıktık..ev dağınık masayı falan toplamam lazım...sonra yine gelirim...

kolay gelsın kuzummmm bızde sınama keyfı yapıyoruz kocısımle bu aksam da mı mac yaaa fenerınkınımı ızledınız yarın besıktasımızn var onu ızlerızzzz bız

ya canım bırde altta acık olanlar varya senınkınde neden + ısaretı var ????

Son düzenleme:
+ işareti o kişiyle arkadaşsın demek oluyor

teşekkürler bilgin için bursalı arkadaşlara duyurulur !!!! bebişini de allah sana bağışlasın....

maşallah canım demek hıçkırıyordu çok güzel yaaa...

canım belirtilere takılma bazılarının ağrısı oldu bazılarının hiç olmadı inşallah bebeğin seninledir....

hımm bi topikcan daha hayırlısı olsun maşallah diyeyim

ama olmaz kiii bir haftada bu kadar hüzünnn ben duygusal bir kadınımm kendini çok güzel anlatmıssın canım aslında benide bizi de..... seni seviyorum ekin dualarım seninle bebişleri al gel istanbuldan . hamileyim haberini verdiğinde kendimmiş kadar çook sevineceğimmm..... yolun açık olsun rabbim yar ve yardımcın olsuun

bize iki taneside yeter canım 2 olsun senin olsuuun tabi gelecek için kalanda olursa hiçç fena olmaz biliyorsun başbakan en az 3 çoçuk diyor ama biz tüpçüleri düşünmüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…