Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim canımmm... sen nasılsın... temizlik işine girmişsin kolay gelsin.....balım benim...... günün güzel olsun....

sagol bebegım ben ım bıttı kuafor ıslerımde bıttı kocısımde geldı kahvemızı ıcıyoruz yaaaa
senden naberrrr
arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.

hayırlısı olsun cnm bebısle sonuclansın ınsş

canım maşallah yaa güzel haberler geliyor inşşş göbişine konup sıkı sıkı tutunur sana bebişin

ay canım benim allah nazardan korusun bizde belki dogal yolla olur diye düşünüyoruz ama 3 ay bekliycez yükselme olursa olur olmazsa 3 ay sonra tüp bebege gidicez..sperm degerleriniz çokmu düşüktü varikosel ameliyatından sonra hiç yükselmedimi

canım arkadaşlarım su hatunla az önce görüştüm...sperm sonuçları çıkmış maalesef sonuç 0....eşi 3 aylık ilaç tedavisi gördükten sonra tekrar spermlere bakılıp ona göre tedaviye başlanılacak tabii bu arada aralıklarla test yapılacak sperm bulunursa hemen dondurulacakmış...çok şükür morali iyi...daha da iyi olacaklar inşallah...bu durumda 4 gündür vurduğu iğneler ve tedavi iptal oldu...rabbim ilk fırsatta başlamayı nasip etsin bekletmesin...

herseyde bi hayir vardir,allahim yardimcilari olur insallah..

iyi haftasonu kizlar
nasilsiniz?

iyiyiz canım sen nasılsıın..................

üzüldüm canım ya hayırlısı olsun ....

allahın izniyle düzelir inş.canım ya geç olsunda güç olmasın kürlerle doktorun verdiği ilaçlarla düzelicek inş.

a.s. canim
nasilsin ,vallaha yakinda zombi olacaksin dikkat et kuzum

bugun liste epey bi kabarik
insallah hepsi guzel haberlerle gelirler

gündüzleri pc başında değilim yazıp kalkıyorum..ama gece takılmaya başladım topiğe bi kaç gündür durumum vahim yani...gece hayatıma bir ara vermem gerekecek galiba

saol canim ne olsun hafta sonu yogunlugu
bide karnim agriyor,kasiklarim off ya

bebiştendir annesi kendisi evini düzenliyo içerde yerleşme çalışmaları var

allahın izniyle düzelir inş.canım ya geç olsunda güç olmasın kürlerle doktorun verdiği ilaçlarla düzelicek inş.

inşallah canım...

bi yandan işlerimi yaptığım için aktif olamıyorum aranızda ilk fırsatta döncem ben size

maşallah çok hızlısın senn

hehe oyleyımdır cnm ısım olunca hemen olsun dıye yaparım duramıyorum o ıs varken kenarda zuzummmmmm bu arada zuzu ısmını ben cok sevıyorum benım ablamın kızı oldu bu zuzu reklamı yenı cımkıstı herkese zuzu derdı bebegım benım yaaa ben buyuttum ablam calsıtıgı ıcın cok severım o yzuden canım kızımı....
iyi haftasonu kizlar
nasilsiniz?

sagol kuzummmm

rabbım yardımcıları olsun yaaa zor onun pısıkolojısını cok ıyı anlıyorum basımdan gectı cunku yaaa zor durum tam baslamısken durdurmak kotu ama bundada bır hayır vardır sucum uzulme sakın .....

saol canim ne olsun hafta sonu yogunlugu
bide karnim agriyor,kasiklarim off ya

mınıgın yerlesıyor cnm yaaaa asma suratını...

bende çok üzüldüm ya ALLAHIM şifa versin ilaçlarla düzelsin inşallah.....bidahaki tedavide hamile kalır sonuna kadar umutluyuz...hergün burdayım kızlar hamile varmı diye bakıp duruyorum bana umut oluyosunuz herkezi öpyorum..

bi yandan işlerimi yaptığım için aktif olamıyorum aranızda ilk fırsatta döncem ben size

kolay gelsın kuzum su geldımı akasyaya sormussunya su yok dıye cok zor su olmaması yaaaa butun evın ısı kalıoyor bızde sımdı esımle evde degısıklık yaptık yer degıstrıdık bazı seylerı ayyy sankı baska ev gıbı oldu yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…