canım varikosel ameliyatı. bizde normal morfoloji idare ederde. sperm sayısı düşüktü ileri hızlı hareketlimizde genelde %0 dı. ondan ameliyat oldu eşim bibuçuk yıl önce ama pek faydasını görmedik. keşke o zaman o dr.a inanmayıp tüpçüleri araştırsaydık ama nasip böyleymiş.
su dan hbr varmı arkadşlar çok bakamadım geçmişe maşallahnz var yine alkışlar size su nasıl
zuzum benimmmmm.. teşekkür ederim beni düşündüğün için.....kızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet
evet canım aynen bende sabırsız biriydim şimdi ise bu dağ ne rüzgarlar gördü diyorummminşallah şifacım inşallah..
valla ben bu işlere girmeden önce sabır neydi bilmezdim..
ama öğrendim bu yaştan sonraaa
süper süper süper canım 699 da tıp oynarız hepimiz akasyam 700 e imza atarkızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet
haklısın canım bencede bunda var bir hayır su kendini bırakmak yok bak kürlerle herkes sperm sayısını artırmış .....
iyi geceler karasuu hoşgeldin evet topik sakin ama olanlarla idare et....
hosgeldın kuzum evet ıkıgundur kızlar ıyı yazıyorlar bızde aglıyoruzzz....
aynen kuzum yaaaa ne zamandır yapmıyorduk fılım keyfııı ohhhhh nasılsın kuzum...
ıyı geceler cnm evet alıskanlık yaptı bu topıkkk yawww hep merak ıcınde oluyoruzzz....
sorma yaaa valla dağıldım resmen...
sanada hayırlı akşamlar canımmmm
maç varsa maç izlenir bizde fenerin yenilmesi için pek bi umudumuz vardı ama olmadı...
kuzum burayız yaaa...hem haftasonu diğer zamanlara göre topik tenha oluyor herkesin bir planı var...gelen giden oluyor derken biraraya gelmemiz zor oluyor..ama bak beraberiz yine...maşallah cicim ne çok misafir ağırladınız...
canım gündüz çıkmam gerekti yazamadım. evet emeliyattan 5ay kadar sonra sayı baya yükseldi ama hamile kalamadım. kürler falanda işe yaradı dönem dönem düşüp yükseldi. dr şansınız yüksek dedi ama olmadı işte sonra zaten git gide düştü sayı. ben tüple hamile kaldım.
geçmiş olsun canım... inşallah sonuçların iyi çıkar....kızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....
cnmmm ne demek olanlarla idare oo baya kalabalık olduk sanki nasılsın zuzu cummm
evet cnm ya ciddi bir bağımlılık var yani bu topikteki kilşiler arasın da ee nasaılsınz
kızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....
kızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....
çok şükür ıyıyım cnm masallahbır geldın topık cogaldıııı uggurlu geldınnncnmmm ne demek olanlarla idare oo baya kalabalık olduk sanki nasılsın zuzu cummm
evet cnm ya ciddi bir bağımlılık var yani bu topikteki kilşiler arasın da ee nasaılsınz
sorma yaaa valla dağıldım resmen...sanada hayırlı akşamlar canımmmm
maç varsa maç izlenir bizde fenerin yenilmesi için pek bi umudumuz vardı ama olmadı..
kuzum burayız yaaa...hem haftasonu diğer zamanlara göre topik tenha oluyor herkesin bir planı var...gelen giden oluyor derken biraraya gelmemiz zor oluyor..ama bak beraberiz yine...maşallah cicim ne çok misafir ağırladınız...
kıyamam yaaa cok gecmıs olsun cnm yazık mr yı ceken hemsıreyeeeekızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....
kızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet
yazdım topiğe canım ama sanada bi özet geçeyim...görüştüm kendisiyle..sonuç sıfır çıkmış tedavisi iptal oldu..3 ay boyunca eşi ilaç kullancak ve takip altında olacak sperm bulununca hemen dondurulacak...şimdilik beklemedeler yaniii
anladım canım ALLAH analı babalı büyütsün....bizlerede verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?