ay coooooooooook t ederim uğurlu oldum dimekkk mutlu
şaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmm
canım bence herşeyy ye, herşey iç ama birtek stresten kendini yemeeeeok mi süreci kendi haline bıral walla ben ilk 4gun içmedm ama sonraki gunlerde 1 kahve 1 sigara bile içtim:26::26::26:tabi öğrendm ve o anda bıraktgm birdaha hiç elime almadım sadece ben çok mutluydum busefer ve çok dua edıyorum
burada bir topictede ananas yiyin diye yazmışlar..
bir arkadaşta tp bebiş yaptı onada demişler günde 3-4 dilim ye diye şifacım amaa
ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26:
ananas hakkında olumlu yorumlarda var olumsuzda :26: Rabbim korusun inşşş canım ama yazdım işte tecrübeli arkadaşlar rahatlıkla yardımcı oluyorlar zatenburada bir topictede ananas yiyin diye yazmışlar..
bir arkadaşta tp bebiş yaptı onada demişler günde 3-4 dilim ye diye şifacım amaa
canım benım bende kabak cekırdegı ve anaans duydum ama yemeyımn dıyende var yıyn dıyende ....ıyı arastır cnm
o da çok doğru karasum yaa..
haklısın ama işte yeme içmede büyük sorun..
önemli olan mutlu beden mutlu anne ve mutlu bebek tabikide..bunuda unutmuycam cnm çok teşekkür ederimmm
aşkolsun yaaaa egunal...
bende birazdan cips yiyicem son cipsimi daha yok artık..
tutunması için ne yapmalı??
ananas diye okudum bir yerde ama:26:
ayyyy skandaaalllll feciiiiiii fenaaaaaaşaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmm
geçmiş olsun canım...inşallah yarın güzel haberlerini alacaz...şimdi spermlerle yumoşlar aşk yaşıyorlar ne romantikkkk...ağrın olması çok normal nefes darlığı mide bulantısı yüksek ateş kusma yaşarsan hastaneyle görüş çok yumoş toplanmış OHSS riski var bendende19 yumoş toplandı ben neler yaşadım herkes bilir aman dikkat et kendine...en son e2 hormon değerin kaç çıkmıştı bilgin varmı?
canım hg cepten mi giriyorsun sen :26:Ben geldim canlarım 40 ilerlemiş nasıl okutmam cepten şimdi ben onları biriniz bana özet geçseniz iyi olur valla yoksa agliycam valla
canım hg geçmiş olsun inşş geçsin hemen kasık ağrılarınmaşallah yumoşların güzel güzel döllensin göbişine konsunlar , her şey gönlünce olsun
ohhhh aşkolsun tabiiiiiii...ne güzellll...aşk aşk aşk....valla ben ananas,kabak çekirdeğini hep duyuyorum bilmem etkilimidir...kabız olmaman daha önemli sabahları kayısı ye su iç..bol sıvı tüket...protein ağırlıklı beslen...
ayyyy skandaaalllll feciiiiiii fenaaaaaa
canım benım bende kabak cekırdegı ve anaans duydum ama yemeyımn dıyende var yıyn dıyende ....ıyı arastır cnm
ananas hakkında olumlu yorumlarda var olumsuzda :26: Rabbim korusun inşşş canım ama yazdım işte tecrübeli arkadaşlar rahatlıkla yardımcı oluyorlar zaten
zuzucum dünden beri salatalara z.yağına alıştım sanki normalde bana ağır gelir ama yiyorum..
günde 1,5 lt su içiyorum..
kabız olmak istemiyorum çünkü bu zorlaştırabilir..ananas evet duydum onu eşim alacak cnm..
ani hareketlerdende kaçınmak lazım değil mi?
çok saol cnm teşekkür ederim güsel dileklerin için inş hepimize tattrır bu güsel duyguyu Allahım
canım hg cepten mi giriyorsun sen :26:
cidden cnm ne istersen yee aslında varya yediğimz herşeyde hormon var sonçta doğal yicem derken alıyrz kıyıdn köşedn hormon o da zararlı bebeğe ve bize ben et ve sebze ağırlıklı beslendim cnm en 4 lt re su içiyrdum ben bol sıvı al mutlaka ve ben 1 kere son gunlere doğru anans aldım eve sen bol dua et rabbime sığın o ol dedimi iş bitmiştir inşallh bebeklerin seni bırakmıck hep bunu söyle kendine bebe dergileri al ben aldım ve çok iyi geldi onlarla vakit geçirdim boö bol aldım
ohhhh aşkolsun tabiiiiiii...ne güzellll...aşk aşk aşk....valla ben ananas,kabak çekirdeğini hep duyuyorum bilmem etkilimidir...kabız olmaman daha önemli sabahları kayısı ye su iç..bol sıvı tüket...protein ağırlıklı beslen...
rica ederim canım çok yakında bende bildiririm inşallah amin diyorum o güzel duanaçok saol cnm teşekkür ederim güsel dileklerin için inş hepimize tattrır bu güsel duyguyu Allahım
aynen canım dr tavsiye ederse devat et ye içimiz rahat etsinben bu yeme içmeyi birde doktoruma danışayım olmazsa kulaktan duyma olmaz değil mi kızlar..terste tepebilir..
neyse sağlık olsun canım ben geç geldim hemde geçmiş okumadan dalıyorum kızlar !!! selo ya günün özetini kim verecekEvet canım evde unuttum bugun çok şey kaçırdım mı???
ben alışkın olduğum için sabah kahvaltıda bile yerim ben zeytinyağını ... tabiki ani hareketlerden kaçınmalısın ilk 3 gün uzan dinlen sonra kendini fazla yormaman kaydıyla normal hayatına dönebilirsin....
geçmiş olsun canım iyi geceler ALLAH rahatlık versin bulantıların çabucak geçsin inşşcanım arkadaşlarım ben cıkıyorum midem çok kötüü benim ilginç ama akşamları daha kötü oluyrm gerçi sabah bulantlarm da başaldı hafif hafif hepinizi çok öpüyorummmm herkeze iyi pazarlar dilerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?