hepimize bereketli,mutlu,hayırlı bir hafta diliyorum.
ben sabah ilk mutlu haberi aldım.kaynım 4 aylık evli eltim hamileymiş hem sevindim hem içim bir tuhaf oldu ne yalan söyleyeyim
rabbim zamanını bekliyor biliyorum
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüldünüz
herseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor
optummmm canlarim,gorusuruz
ekinden haber varmi?:44:
oo ne guzel bıgun güzel haberleeer... bende 9.gün yapıyım test dıyorum yaa ne dersınız? crınone jel de bıtmek uzere duruma gore yenı mı alsam?
oo ne guzel bıgun güzel haberleeer... bende 9.gün yapıyım test dıyorum yaa ne dersınız? crınone jel de bıtmek uzere duruma gore yenı mı alsam?
herseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor
optummmm canlarim,gorusuruz
ekinden haber varmi?:44:
ne güzel yaa bazı arkadaşlarımız 13 haftalıkken falan cinsiyetlerini ögrenmişler bende bi ögrenseydim cok merak ediyorum.inşallah doktorum bu hafta gidecegimiz randevuda görüpte söyleyebilir..
ya canım benım sabret neden erken test yapıyorsunuzkı dayanın doktorun dedıgı gun olsun kanama olur cok olur rısk vardır vs vs sıkıntı varsa olabılır ama yoksa neden erken test yapılırkı yapma bekle canımmm....
kuzum son adet tarihini yani SAT ı ve bebişin muhtemel doğum tarihini yazarmısın listeye eklyecem..
yazdıklarına aynen katılıyorummm kuzum...
ne biliim 9.günde de sonuc alanlar olmus ya ondan .Ben de catlıcam meraktan ondan şeyettim. napıyım 2gün daha fazladan sabrediyim bari. Çıldırıciiimmm:18::18:
yazdıklarına aynen katılıyorummm kuzum...
ne biliim 9.günde de sonuc alanlar olmus ya ondan .Ben de catlıcam meraktan ondan şeyettim. napıyım 2gün daha fazladan sabrediyim bari. Çıldırıciiimmm:18::18:
canım son adet tarihim,25 ekim 2011,muhtemel doğum tarihim 31 temmuz 2012
bu kadar beklemişin birazcık daha bekle canım,gerçi ben 10.günde yapmıştım :))
evet canım 9.günde hatta 8.günde sonuç alanlar var ama en azından 10.güne kadar beklemelisin...heyecanını ve sabırsızlığını emin ol çooooookkkk iyi anlıyoruz bizde öğrenmek isteriz hemen ama birilerinin dur demesi gerekiyor doğru olan test günü yaptırmaktır acabalara yer bırakmadan kesin sonuçtur...erken yaptırdığın da hamile bile olsan negatif görebilir ve boşuna üzülebilirsin...10.günde anlaşalım tamammı
başkalarının hamilelik haberlerine sevinirken bi yandan da içinin bi tuhaf olması durumunu hepimiz yaşıyoruz maalesef...seviniyoruz ama bi tarafımız eksik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?