kaybolmadım tatlım buralardayım ama bu gece mesaiye kalamayacağım... sabahtan beri pc kucağında diye söliyor kocişim.... daha fazla gözüne batmıyım adamın....
hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar... sizi seviyorummmmm.......
sabada ii geceler tatlı rüyalar canımm..bende seni sewiyorummhepinize iyi geceler... tatlı rüyalar... sizi seviyorummmmm.......
bizden sonra aktif olan 5 topiği gezdim sadece bir kişi online...demek biz de bi tuhaflık var...herkes ya yatıyor ya başka şeylerle ilgileniyor bizde topikte takılıyoruz...:97::97::97:
buna ağlasammı gülsemmi bilemedim.eniyisi:18:ahh canım aynen senlede konuşmuştukya ondanmı ne 5. yılımda busene anne olucam demiştim şuan tam 7.senemin 5.ayındayım hala bekliyorum inş. 7.yıla senle imza atıcaz diyorum sebepsizim kaderdaşım ..busene bu sınavı geçsem sonra mart nisan gibi tüp denesem bidaha hamile kalsam diyorum 1yıla iki başarı bakalım hangisi olucakk:26:
canımm senin kaanın gelsin inş.busene ..benimde kocişimin çok sevdiği zeynep isminde kızım..güldende neistiyosa ondan
buarada iyi geceler lap diye daldım haaa
biz topik bağımlılarıyız çünkü
her sene yeni bir umut işteee...ya olursa diye diye 7.seneye girdik..ALLAH umudumuzu kaybettirmesin ne deyim...bende avatarımdaki gibi bi kız doğurmak istiyorum ama erkekte olu farketmez sağlıklı olsun yeter bi de olsunnnnnn yeterki...kızımın ismini CEREN koyacam...ama erkek ismi düşünmedim..
bende yatayım barii artık yorgun düştüm bugünn..ii geceler canımm...sarıl kocişine yat uyu artık sende
aminnn kaybetsek bittik zaten..evet aynı şeyi düşündüm çok tatlı kız dedim seni düşünüyodum bendetabi canım sağıklı olsun kız erkek farketmez hatta ikiz olabilir iki kızda olabilri bir kız bir oğlanda artık payımıza düşeni göreceğiz cerende güzel..zeynepi eşim seviyor ama bende seviyorum bakalım..inş. ankarada sen ben ve kızlarımız zeynep cerenle buluşuruzz canım
evet ne ayıp selamsız pat diye daldın topiğeeeee
hee öyleyim biraz terbiyesizim:)
bağımlılığın ötesine geçmeye başladı...hadi bizde yatalım ekincimmm...dinlenelim güzel bi uyku çekelim...sabah kaldığımız yerden devam edelim...sende ağlamaktan şişmiş gözlerini dinlendir...
millstone..... hoşgeldinnn....................... nasıl geçti hafata sonun ? pasta börek ooo ne güzel muhabbetli olmuştur gün:)
yerinde olsam o elmanın sapınıda çöpünüde yerdim:)))) şifa olsun arkadaşımaa......
kuzum o elma o kadar yol gitti geldi çürümedi mi...ama mübarek elma çürümez tabiii
şifa olsun canım..
ben geldimmmm....
kızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün
canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fenaannemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık
kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz
kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz
Egunalım her zamanki gibi haklı..Saat 01,00 a 5 kala gelldimm..Anaaaam ne göriyim ki kimsecikler yokkk.Anlaşıldııı ben bu gecede topiğin kapısını kapatıcammm..
Hiç sorma canımmmm..Gittiğimiz ev sahibi antepliydii.Sen düşünn artıkk.Gerçi karasu da yok ama neler yoktu kii yöreselll...Miss ti misss..Yedimm şiştimmm...
Aynı espriyi bizde yaptık vallaaaa..Çekirdeğinide ye dedilerr,bende merak etmeyinnn sapını bile yerimm valla dedimm..
Hiç sorma canımmm en sağlamını bana ayırmışlarrr..Ufak tefek var tabii üzerinde ama maşallahh birşey olmamışş..Bu akşamda yiyemedikk.Yarınaa nasibb artıkk....
gunaydın kızlarrrr güzel ve bl bebıslı bır hafta gecırmemız dılegıyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?