kendimizi oyalıyoruz işte her şeyimizle anneliğe odaklanmış bekliyoruz tedaviler kendiliğinden gelir belki demeler hiç eksik olmuyor hayatımızdan...bir gün anne olacaz diye söyleyip duruyorum kendime...
oh oh ne güzel tedavi sürecine aktif olarak girmeye başladı topik hayırlı olsun kuzum...bende martın ilk haftası başlayacam hayırlısıyla...bu kez olsun son olsunnnn...geçmişi okuma deliliğini nasıl yaptın yazık değilmi gözlerineee
amin canımmm bende biliyosun 7 sene diyorumki eşime biz neden hiç çocuk düşünmedik nasıl bi akıl bu hiçmi kimse bize hadi çocuk yapın dememiş biiz uyarmamış 26 yaşındaydım evlendiğimde 5 sene yapmam dedim çocuk gezerim tozarım sonra çocuk... Eeee şükür gezdik tozduk gördük eğlendik eksiği çook geç fark ettim şimdiki aklım olsa bir an bile korunmazdım hemen patlatırdım bitane belki ozaman ki şartlarda hemen olurdu stressiz sıkıntısız e yıllarr geçince insan daha da yıprnıyo kaan hocanın dediği gibi ilk sene% 85 hamilelilk oranı keşke deneseydim en azından olmadığını bilsek bile ozamanlarda başlardık denemelere offf işte bitn bitmişşş geçen geçmiş hep bir mişler muşlar keşkeler ...ölede olmaz önümüzdeki maçlara bakalım artık :)))üzülmek yok olgun anneler olucaz biz:)
hepimiz buna benzer şeyler yaşadık ve hala yaşıyoruz maalesef...ben hala bi başkasının bebeğini severken tereddüt ediyorum acaba annesi rahatsız oluyormu içten içe diye...ne biliyim belki nazarım değer diye korkuyorlardır ya da başka bişeyyy...evlendiğim ilk günden beri bebek istediğim için korunmadık tek içimi rahatlatan şey bu keşke korunmasaydık zaman kaybetmeseydik demiyorum şimdi...bi de onun pişmanlığı daha da ağır gelirdi herhalde...amaaannn hatunun biri açtı bu konuyu içimdeki dert yazılarıma yansıdı...neyse pozitif düşünmeye devammmm....
Güzeller tünaydın artıkkk..Ben akupunktur randevuma çıkıcammm..Sinemmm çok sevindim canım açtım senin pozitifini gördümm.İnş Rabbim yüzünü güldürürrrrr..
Z.kamili aradımmm güüya beni arayacakalrdıı sonuç çıkıncaaa,ben aradımm 45 gün olduu dedimm..Sonuç çıkmışş elim ayağım titredii nedenseee.Akudan sonra oraya gidicem genetik test sonuçlarımı almaya..Nolur bana dua edinnnn..İnş birşey çıkmamıştırrr..
İstanbula ekin hatunun geldiği bellii.Hava çoooooooooookkk güzelllll..Hepinizi öpüyorummmm..Egunalım kontürüm bitti alıp arayacağım seni..Sesini bile ösledimm vallaaaaaaaaaaaa...Kendine iyi bakınn iyi sohbetlerr güzellerrr..
çok yakın arkdaşım 2.yede hemen hamile kalınca bana söyleyemiyodu ama söyledi zorla..cnm nasılsın psikopata bende çok bağlanmış durumdaydım eşim böle yazık ne yapıcağını bilemiyordu hamile hbri alsak adam bendn daha çok üzülüyrdu benm ne kadar çok uzulduğümü bilgi için ilk tup denemem de kayınvalidem aradı ağlıyıp üzme oğlumu keçi gibi gezersen tutmaz işte demesine nasıl gıcık olmuştumallah buyuk be kdr cm hepimiz anne olucaz ben buna hep inanıyorum olucaz inşallh enkısa zamanda benmde abımın eşi 2 kere hamile kaldı bana söylemedi engeç ben annem ve babam öğrendik çok gücüme gitmişti sanki ben onu kıskanıyrm gibi algıladım enson duymamdan ötürü ay aman be içim sıkıldı geçmil gelince aklıma geçmişte sayılmaz yaşadıklarım 2 ay öncesi kadar yani
sizlerin kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama ben tam 14 yıllık evliyim eşim evin en büyüğü diğer 4 kardeşi evlendi ve hepsinin çocuğu oldu kuzenlerimizdende ilk evlenendik onlarda bizden sonra evlendi çocuğu bisürü arkadaşım var hepsinin evlenmesine hamileliklerine ve doğumlarına şahit oldum bu arada doğal yoldan sonucunda bebeğimi kaybettiğim 1 gebeliğim oldu sonrasında bir daha kalamadım nedeni sebepsiz infertilite ben psikolojik infertilite diyorum bu arada öğretmenim kaç çoculk yetiştirdim sayısını unuttum çevremdeki acıyan gözlerden ve sözlerden hayır ben daha istemiyorum diyerek kaçtım ama içimin yandığını eşim dahil kimseye göstermedim yoruldum ama bıktım doğal olarak hamile kalıp herşeyi yolunda gidenlere imreniyorum benim sınavım bu biliyorum ağır bu sınav aşacacağım bir gün kendi kanımdan olmasada evlatlık edineceğiz bu fikre eşimide alıştırdım kısmet hepimize allah gönlümüze göre verir inşallah
Kızlarrrr geçmişi kapatınnn ayyyyyy ruhuma çöktü gene karabasanlar kendinize gelin silkelenin hemen çabukkkkkkkkkkkkkkkk aaaaa
Pozitif düşünce poziitf enerjiiii ayyy tamam hepimiz büyük konuşmuşuz işte tövbe tövbe tövbe dualar edelim okuyalım okutalım geçsin gitsin hepsi bu bir sınavvv ve biz bu sınavı atlatmak için çok çalışıyoruz mükafatını alacağız...........ben inanıyorum bir gün buraya çocuklarımızın resimlerini yükleyip onların haylazlıklarını kusuklarını boklarını yemek yememelerini emeklemelerini ilk adımları ilk kelimelerini paylaşıcaz mutluluğumuzu paylaşıcaz inşallaahhh.....böyle bir saat belirleyelim kendimize o saatte hepimiz aynı anda dua edelim birbirimize pozitif enerji yollayıp voltran oluşturalım:))))
günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm
Selam kızlar nasılsınız?
Bütün haftasonu giremedim KK ya, çok koşuşturmam vardı. Sabah bi okuyim dedim 700 sayfa olmuş
Perişan oldum okumaya çalışırken, atlaya atlaya okudum
Ben de adet oldum, artık bir sonraki adetle 2. denemeye başlıyoruz hayırlısıyla :82:
sizlerin kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama ben tam 14 yıllık evliyim eşim evin en büyüğü diğer 4 kardeşi evlendi ve hepsinin çocuğu oldu kuzenlerimizdende ilk evlenendik onlarda bizden sonra evlendi çocuğu bisürü arkadaşım var hepsinin evlenmesine hamileliklerine ve doğumlarına şahit oldum bu arada doğal yoldan sonucunda bebeğimi kaybettiğim 1 gebeliğim oldu sonrasında bir daha kalamadım nedeni sebepsiz infertilite ben psikolojik infertilite diyorum bu arada öğretmenim kaç çoculk yetiştirdim sayısını unuttum çevremdeki acıyan gözlerden ve sözlerden hayır ben daha istemiyorum diyerek kaçtım ama içimin yandığını eşim dahil kimseye göstermedim yoruldum ama bıktım doğal olarak hamile kalıp herşeyi yolunda gidenlere imreniyorum benim sınavım bu biliyorum ağır bu sınav aşacacağım bir gün kendi kanımdan olmasada evlatlık edineceğiz bu fikre eşimide alıştırdım kısmet hepimize allah gönlümüze göre verir inşallah
hayırlısı olsunn canım....işşallah kandada pozitifi görürsün..kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz
Hoşgelldinn karabiberimmm..Gece gece el salladım sana şişlide geçerkennn görmedinmiii
Kıyamammmmm sana bennnnn..Valla gözümün önüne gelldi o anlarrr.çoooookkk yakışıyorsunuz eşinle de zaten maşallahhAllah ayırmasınn hep o resimlerinizdeki kadar en azından mutlu olunn..Bebişinizlede bu mutluluk taçlansın..Dualarım seninleee bitanemm..
aminnnnnnnn canımmm...günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....
amin canım...o içinin bi tuhaf olma durumunu sanırım hepimiz yasıyoruz..o yüzden yalnız deilsin yanii...hepimize bereketli,mutlu,hayırlı bir hafta diliyorum.
ben sabah ilk mutlu haberi aldım.kaynım 4 aylık evli eltim hamileymiş hem sevindim hem içim bir tuhaf oldu ne yalan söyleyeyim
rabbim zamanını bekliyor biliyorum
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüldünüz
benden haber var.geldim istanbula şekerimherseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor
optummmm canlarim,gorusuruz
ekinden haber varmi?:44:
canım daha önce konusmustuk senle bende bahçecide başlıom tedaviye hatta sormuştun ya transferden önce kan değerlerine balılcakmış falan die.bende banada öle sölediler demiştim sana hatırladın mı?slm ekin
geçmişi okurken biraz hakkında bilgim oldu ist a tedavi için geldin hayırlısı olsun cnm yarın da tedaviye başlıyosun inş herşey gönlünce olur nerde başlıyosun tedaviye?
walla canım zamanlamam süper oldu.tam günü gününe geldim.adetim gecikmez hiç benim ama ne bilim belli mi olur çok korkmustum..günaydııınnn canım ay nasıl sevindim anlatamam..kaç gündür çok üzüldün aklımdan bu üzüntüyle kırmızılar gecikmez inşallah diye geçiriyordum...çok şükürrr....hadi hayırlı olsun bakalımmm...yarın start veriyoruz:118::124::124:
ekinm gunaydın hadi gözun aydın hayrlı olsun cnm tedavin tedavılaerdn önce zamanında adet olduğum için hiç bukadar sevınmemiştimm kendi adıma emınm sende sevınmişsindir rabbım elini kolunu dolu döndürdün inşallh saglıla al bebeklerini cnmmm çık dışarı dolaş biraz kendini eve kapatma
merciiiii cicimmm...
ha ha ha akıl verene baaakkkkkk
günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm
günaydınnn caaanıııımmmm ne güzel seni erken saatlerde görmeeekkkk...du bi sarılayımmm...güzel haberle başladık haftaya gerçi biz anlamıştık hamile olduğunu şimdi resmileşti...sıra anemon84 hatunda inşallah onunda 11 olan değeri artar bugünn...
günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....
söle o müdüre topikçek toplanır onun başına yıkarız orayıherseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor
optummmm canlarim,gorusuruz
ekinden haber varmi?:44:
10. günde anlaşalım dicektim ama güldenim benden önce söylemiş...oo ne guzel bıgun güzel haberleeer... bende 9.gün yapıyım test dıyorum yaa ne dersınız? crınone jel de bıtmek uzere duruma gore yenı mı alsam?
Güzeller tünaydın artıkkk..Ben akupunktur randevuma çıkıcammm..Sinemmm çok sevindim canım açtım senin pozitifini gördümm.İnş Rabbim yüzünü güldürürrrrr..
Z.kamili aradımmm güüya beni arayacakalrdıı sonuç çıkıncaaa,ben aradımm 45 gün olduu dedimm..Sonuç çıkmışş elim ayağım titredii nedenseee.Akudan sonra oraya gidicem genetik test sonuçlarımı almaya..Nolur bana dua edinnnn..İnş birşey çıkmamıştırrr..
İstanbula ekin hatunun geldiği bellii.Hava çoooooooooookkk güzelllll..Hepinizi öpüyorummmm..Egunalım kontürüm bitti alıp arayacağım seni..Sesini bile ösledimm vallaaaaaaaaaaaa...Kendine iyi bakınn iyi sohbetlerr güzellerrr..
sümüklü böceğin hikayesi başlıklı bir topik var okumanı tavsiye ederim....sizlerin kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama ben tam 14 yıllık evliyim eşim evin en büyüğü diğer 4 kardeşi evlendi ve hepsinin çocuğu oldu kuzenlerimizdende ilk evlenendik onlarda bizden sonra evlendi çocuğu bisürü arkadaşım var hepsinin evlenmesine hamileliklerine ve doğumlarına şahit oldum bu arada doğal yoldan sonucunda bebeğimi kaybettiğim 1 gebeliğim oldu sonrasında bir daha kalamadım nedeni sebepsiz infertilite ben psikolojik infertilite diyorum bu arada öğretmenim kaç çoculk yetiştirdim sayısını unuttum çevremdeki acıyan gözlerden ve sözlerden hayır ben daha istemiyorum diyerek kaçtım ama içimin yandığını eşim dahil kimseye göstermedim yoruldum ama bıktım doğal olarak hamile kalıp herşeyi yolunda gidenlere imreniyorum benim sınavım bu biliyorum ağır bu sınav aşacacağım bir gün kendi kanımdan olmasada evlatlık edineceğiz bu fikre eşimide alıştırdım kısmet hepimize allah gönlümüze göre verir inşallah
selam..iyi günlerr.. iyi birhafta olması dileklerimleepozitifler gelsin bakalım inşaallah..(egunal yeterlimi lap diye olmadı bukadarı iymi
aynı şeyler ya görümcem benden 3 sene sonra evlendi iki ay sonra hamile kaldı düşük oldu(bunda kaderimiz aynı bendede aynısıydı çünkü 2aylıktı)bu düşüğündede ben kimyasal gebelik geçiridim 1.aşılamamla...derken çabukça yine hamile kaldı bana öyle bri darbe oluyoduki ne bileyim ben yırtınırken o hemen hamile kalıyodu yinede seviniyordum ama ailede gözbebek olmuş gibi geliyordu kendiside aşırı naz yaparda hamiel aklınca daha fazla oldu tabi..biraz bilmişliği sinirime dokunyodu kimsnein evladında gözüm yoktu benim benolsam kaçkere tüp denemiştim falan der dururdu bana yani ısrarcı değildim ben
derken 2.çocuğundada problem oldu kims eyaşatmasın rabbim çok üzüldük beyninde problem vardı bide 8.aya kadar öğrenilmedi sonlandırdılar çok üzücüydü tabi ki üzüldüm yaa..
3.yede hemen kaldı şimdi 1yaşında bile beni üzen zırt bırt hamiel kalmasıydı kendime üzlüyodum tabiki..artık alıştım galiba arkdaş çevremden zaten etkilenmz oldum ailede hamileler artınca gelinimizde 5ay sonr akaldı halası kurban olsun bal bi kızımız oldu 4aylık pamuk şekerim çok uzakta türkiyede olsa onu sevmye kaçar dururdum...
kızkardeşim 1sene istemedi 8aydır iztiyor rabbim benim yaşadıkalırmı yaşatmasın ona inş.teyze olurum tez zamanda annem korkuyor benden sonra haklı olarak,şimdi kendimden çok onu düşünüyorum artık..
dyeceğim takmayın kızlar yaa rabbim herkese tattırsın tabiki bizede tez vakitte benimde hiiiç aklıma 7sene böyle olcağım gelmezdi ama olcakmış ve daha ne kadar yeğenle avuncaz bilmiyorumm..
ne olursa olsun kendi çocuğumzuuz kucaklamadıkça da koklamadıkçada bu hasret dinmeyecek dinemezde....psikopata bağladım yinee
bugün iş çıkışı vericem hayırlısı bakalım
ay egunalim yaaa neler yaşadık walla hepimiz aynı acılar ama ortak noktamız yaşadıklarımz ve duygularımız ne kadar iyi tamamlıyoruz aslında birbirimizi rabbım hepimize nasip edicek bunu evet yaaaaaaaaaaa aynen hadi pozitif düşünelim boşverin yaşadıklarımızı hepimiz anne olucaz
önemli olan ana fikir giriş gelişme sonuç işine girersen detaylı çıkamazsınnnSağol canım ya, demek ikimiz de martta başlıyoruz, inşallah bebeklerimiz tutar da dualarımız gerçek olur.
Valla işyerinden bi de kaçak kaçak okuyorum, önce ciddi ciddi başladım birkaç sayfa okudum, baktım olacak gibi değil atlaya atlaya okuyup anafikrini aldım haftasonunun
Kızlarrrr geçmişi kapatınnn ayyyyyy ruhuma çöktü gene karabasanlar kendinize gelin silkelenin hemen çabukkkkkkkkkkkkkkkk aaaaa
Pozitif düşünce poziitf enerjiiii ayyy tamam hepimiz büyük konuşmuşuz işte tövbe tövbe tövbe dualar edelim okuyalım okutalım geçsin gitsin hepsi bu bir sınavvv ve biz bu sınavı atlatmak için çok çalışıyoruz mükafatını alacağız...........ben inanıyorum bir gün buraya çocuklarımızın resimlerini yükleyip onların haylazlıklarını kusuklarını boklarını yemek yememelerini emeklemelerini ilk adımları ilk kelimelerini paylaşıcaz mutluluğumuzu paylaşıcaz inşallaahhh.....böyle bir saat belirleyelim kendimize o saatte hepimiz aynı anda dua edelim birbirimize pozitif enerji yollayıp voltran oluşturalım:))))
arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum ben şimdilk çıkıyorum tekrar gelirim hepinizi çooook öptümmm
EGUNAL HADİ İYSİNİZ SAYEMDE SAYFAALR ALDI BAŞINIIben çıkıyom canım 7.sene bizim snemiz ümidi ve duasıyla...
o kadar zaman belkedik ve o gün geldi nihayet...valla ben kendim başlıyormuşum gibi heyecanlanıyorum...özelsin benim için:112:walla canım zamanlamam süper oldu.tam günü gününe geldim.adetim gecikmez hiç benim ama ne bilim belli mi olur çok korkmustum..
canım benim saol güzel dileklerin için...bugün akşam dışarı çıkarım kuzenimle artık yemek yemeğe.zaten hastalandım ya karın agrısı var malum.bide gece çok kötü baş ağrısı çektim anca bugün dinlenirim.yarında 9 da kliniğe gitcem bakalımm..heyecan oldumm yaa:18:
dimi ama ne güzel akıl veriyorum :))))neyapayım yaa çok zor sabretmek
slm kızlar nasılsınız
beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun
slm kızlar nasılsınız
beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?