selamlar herkese bol bebişli günlerrr :)
canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim hayırlısı
selam kuzum naıslınnnn
kısa protokol canım yarın başlıcam işte bakalım ne zamn bitcek..evet dun cok guzeldı senın sansına ayyy ıns boyle gıder senın asagı yukarı transfer ne zaman olcak cnm kısa protokol dımı senın
ugurlu geldın sen de ıstanbula kuzummmm
doğru tespit istanbul a izmir güneşi doğdu bu sabah
sağol cicim...ama senin yardımını kabul etmiyorum zira sen tedavi öncesi iyice bi dinlen rahatla ev işi de neymiş tabii yan gelip yatacaksın...
ve aleykümselaaammmmmm...
walla zaten dünün yorgunluğuyla uyumusum 11 e kadar kahvaltı falan yaptım öle takılıom.sıkılmıom şimdilik..ayrılık çok zor geldi ewdende eşimdende hiç ayrı kalmamıştım..ama napalım bebiş war işin sonunda katlancaz artık..sen nerelerde oturuodun?
iyiyim canım hrmde cooookkkk iyi sen nasılsın
çok sukur cnm halımıze ıyım valla carş. ıns transfer gunum bellı olacak sımdıden heyecanlıyım yanı
kısa protokol canım yarın başlıcam işte bakalım ne zamn bitcek..
yan gelip yatayım o zaman bennayy izmir güneşii ne güzel bir iltifatt ihtiyacım wardıı seninde sesin çok güzelmiş walla kendin gibi
Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
iyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün
ayyy inş. Pozitifle sonuçlanır :)dualarım seninle ve isteyen herkesle
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...
Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yokBelki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum
canım hayırlısı böleymiş demekten başka bişi söleyemiyorum...işşallah bida ki denmende bebeğin sana gelirr...canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
ALLAH kabul etsin canım dualarını...Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
aminnn bebiş için olan ayrılıklar napalım ALLAH başka dert vermesin kimseye..gebze cnm ben bende kadıkoyde bır merkez var oraya gıdıyorum
ohhh keyıgını cıkar cnm es yok kaynana yok evde tek basına dermısım yok kuzum saka rabbım baska ayrılık gostermesın ıns.
masallah topık harıcındede gorusuyorsunuz ne guzel yaaa
kısanın ne kadar surdugunu bılmedıgım ıcın sordumdu ama neyse sen yarın gıt ogren zaten ozaman bellı olur kuzum
yan gelip yatayım o zaman bennayy izmir güneşii ne güzel bir iltifatt ihtiyacım wardıı seninde sesin çok güzelmiş walla kendin gibi
ha..ha.. sevdim bunutamam cicim benimde sular geldi bende kalkacam birazdan azcık sanal alemden uzak kalıp ev hanımı olalım bugünnn...hadi bize kolay gelsin dünürrr...
Kızlar desteklerinize çok teşekkürler, iyi ki varsınız...
ah şekerim ben kendime zor yardım ediyom yoksa bi koşu gelirdim....banada bi destek verseniz bi el atsanızda temizlik bitseeee
niye senin mi gözün var güldenin kızında????? taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))kuzum hareketlı dınle yaaa cok efkarı anam bu sözzzzz
sagol benım canım arkadasımmmm
ben bunua daha oncede duymustum sanırsammmmsana bu yolda bol sans dılıyorum tatlımmm
kolay gelsınnnn dunurlerrr supersınız yaaaa kızını nazlı yetstır cnm hemen vermeee
ev henımları sıze cokk kolay gelsınnnn pazartesı gunu ev hanımların temzılk gunu ılan edıldııııcalısanlarında cumartesıııı ohhh daha cok var benımkıne
selamlar herkese bol bebişli günlerrr :)
rabbim sabrını versin ve inşallah meleeğine 2ay sonra kavuşursun....canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
yaa kıyamam şok olurdum wallaayyy şımardım baaakkkk
bugün millstone la konuşurken senden bahsettik dün annesindeydi eşi almaya geç gitmeseydi seni havaalanında karşılamaya gelecekti..süpriz yapacaktı...ama eşi geç gelmiş...akşama doğru gelir topiğe bizimde işler biter kaynatmaya başlarız...
...
Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?