Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet dun cok guzeldı senın sansına ayyy ıns boyle gıder senın asagı yukarı transfer ne zaman olcak cnm kısa protokol dımı senın
ugurlu geldın sen de ıstanbula kuzummmm
kısa protokol canım yarın başlıcam işte bakalım ne zamn bitcek..

yan gelip yatayım o zaman bennayy izmir güneşii ne güzel bir iltifatt ihtiyacım wardııseninde sesin çok güzelmiş walla kendin gibi

gebze cnm ben bende kadıkoyde bır merkez var oraya gıdıyorum
ohhh keyıgını cıkar cnm es yok kaynana yok evde tek basına dermısım yok kuzum saka rabbım baska ayrılık gostermesın ıns.

Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....

kısa protokol canım yarın başlıcam işte bakalım ne zamn bitcek..
yan gelip yatayım o zaman bennayy izmir güneşii ne güzel bir iltifatt ihtiyacım wardııseninde sesin çok güzelmiş walla kendin gibi

masallah topık harıcındede gorusuyorsunuz ne guzel yaaa
kısanın ne kadar surdugunu bılmedıgım ıcın sordumdu ama neyse sen yarın gıt ogren zaten ozaman bellı olur kuzum

Allah dualarını kabul etsin

hosgeldın cnm allah razı olsun kuzum senden cok sagol amın kuzummmmmmmmm

canım benim ALLAH yardımcın olsun.ben de iki kere yaşadım aynı şeyleri.sonra sorun tiroidlerimde çıktı.şimdi tekrar tedavi.zor süreçten geçiyorsun.ama inan bak,iki gün sonra tekrar anne olabilmek için can atıyorsun.dualarım seninle...

canım bende iki düşükten sonra öğrendim haşimato tiroidi olduğumu ama doktorum tedavimi bırakmadı.endokrine sevketti.hem de o kadar korkulacak bir şey olmadığını ilaç tedavisiyle sağlıklı çocuk doğuracağımı söyledi..sakın kötü düşünme olur mu?

canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim hayırlısı
canım hayırlısı böleymiş demekten başka bişi söleyemiyorum...işşallah bida ki denmende bebeğin sana gelirr...
ALLAH kabul etsin canım dualarını...
gebze cnm ben bende kadıkoyde bır merkez var oraya gıdıyorum
ohhh keyıgını cıkar cnm es yok kaynana yok evde tek basına dermısım yok kuzum saka rabbım baska ayrılık gostermesın ıns.
aminnn bebiş için olan ayrılıklar napalım ALLAH başka dert vermesin kimseye..
masallah topık harıcındede gorusuyorsunuz ne guzel yaaa
kısanın ne kadar surdugunu bılmedıgım ıcın sordumdu ama neyse sen yarın gıt ogren zaten ozaman bellı olur kuzum

yani 2 hafta falan sürüo hemen hemen..senin uzun protokol mu?senin transfer ne zaman?

ayyy şımardım baaakkkk
bugün millstone la konuşurken senden bahsettik dün annesindeydi eşi almaya geç gitmeseydi seni havaalanında karşılamaya gelecekti..süpriz yapacaktı...ama eşi geç gelmiş...akşama doğru gelir topiğe bizimde işler biter kaynatmaya başlarız...

oh ne iyi yapmışsın ALLAH kabul etsin dualarını...bizide unutmamışsın çok sağol...

olsun kuzum önce sana ve eşine sağlık versin rabbim inşallah birgün anne baba olmayıda nasip edecektir...ne güzel ki dondurulmuşların var...bende o da yok yaşayamadı embriyolarım...en baştan başlayacağım tedaviye...

tamam cicim benimde sular geldi bende kalkacam birazdan azcık sanal alemden uzak kalıp ev hanımı olalım bugünnn...hadi bize kolay gelsin dünürrr...
ha..ha.. sevdim bunu

Kızlar desteklerinize çok teşekkürler, iyi ki varsınız...

canım benim sende iyiki varsın...
banada bi destek verseniz bi el atsanızda temizlik bitseeee
ah şekerim ben kendime zor yardım ediyom yoksa bi koşu gelirdim....

niye senin mi gözün var güldenin kızında????? taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))

selamlar herkese bol bebişli günlerrr :)

hoşgeldiiinnnnnn.....
rabbim sabrını versin ve inşallah meleeğine 2ay sonra kavuşursun....

alah razı olsun arkadaşım dualarında bizede yer verdiğin için....

yaa kıyamam şok olurdum wallagörüşürüz işşallah onunlada burda..
Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......

afferin sana bak ne güzel kendin sölemissin yola dewamm amaca ulaşana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…