Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaman zaman topiğinize girip hamilelik haberleri ile mutlu oluyorum olumsuz olanlar içinse dua ediyorum 5 .tedavide şükürler olsun kızına hamile bir anne adayı olarak bu zor yolda yanınızda olmak birilerinin yüreğine bir damlada olsa su serpmek isterim. dilerim herşey gönlünüzdeki gibi olur
sevgiler:))

inşallahhhhh canımmm...hız konusunda herkes şikayetçi

bak merak ettim şimdi...sen ne hissediyorsun cinsiyet konusunda...ya da ne istiyorsunuz...

bilmiyorum öyle ama sanki içimde erkek olacak gibi bir his var .ben eti hiç sevmezdim şimdi hep et ve acı yemek istiyorum.ama saglıklı olsunda fark etmez yeter ki olsun :)

merhaba arkadaşlar...

uzun bir aradan sonra ben geldim...

bugün işe başladım.. benim için iyi oldu en azından kafamı dağıtmama yardımcı oluyor...

akasya bi gelcek hepimizz mahkemeyebende sizden tarafa mı oluom yaniii

evet sende bızdensın o kadar hava durumu sundum sana rusvetı bastan verdım ama yaaaa kesın verecek bu sefer bak gor
kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?

cnm bende oldu ıdrarına bak sık cıkmaya calıs bol su ıc proteınlı beslen nefes almanda sıkıntı varmı ates fln bunlara dıkkat et ohss denılen hastalık oluyor yumurtadan sonra ve olume kadar yanı cok zor o yuzden ıctıgın ıcecekler yaptıgın ıdrar kadarmı onu kontrol et

merhaba arkadaşlar...

bugün işe başladım.. benim için iyi oldu en azından kafamı dağıtmama yardımcı oluyor...
canımm hoşgeldinn..topiğede gir burdada kafan dağılır özletme kendini...

ahh ne güzel maşşallah..bende yarın 4. denemem başlıcam umut oluo böle duyunca insana...bebeğin sağlıkla gelsin işşallah sana...

cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.

canım başınız saolsunn...ALLAH sabır wersin ailesine yakınlarına.nasıl tren kazası oldu ya?

merhaba arkadaşlar...

hoşgeldin canım...gelmene çok sevindim...işe başlamanda iyi olmuş bu zor zamanı dolu olunca daha rahat atlatırsın...bir çoğumuz bende dahil olmak üzere negatifi aldık ama yeni tedaviler için gün sayıyoruz...birbirimize destek oluyoruz...sende fırsat buldukça gel lütfen

bilmiyorum öyle ama sanki içimde erkek olacak gibi bir his var .ben eti hiç sevmezdim şimdi hep et ve acı yemek istiyorum.ama saglıklı olsunda fark etmez yeter ki olsun :)

zaten topiktede erkek patlaması var...senden de erkek haberi gelebilir yani...

bu sefer gec affedıp bızı surundurmesın bu cadı kaynana neyse bakalım kım araka cıkacak ekın bızden zaten dımı cnmmmm yandas toplayalımmm

yok ben bu kez cici kız olup pipi davasını uzatmam hele ekinciğimi bu davanın içine hiç çekmem zaten gurbet ellerde bi de mahkemeylemi uğraşsın kızcağız...senden sakin ol derin nefes al ve sinirlerine hakim ol örgütlenmeye gerek yok tatlılıkla halledebiliriz

kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?

ben daha önce anlattığım gibi şişliğin kitabını yazdım resmen...yumurta toplamadan 2 gün sonra şiştim...nefes almanda sorun varsa önemse...

zor dönemler atlattın neyseki sonu güzel oldu...melek kızın ben geldim anne dedi...avatarındaki o ojeli küçük parmakları ıssırasım geliyor her gördüğümde...aslında topik yeni ama arkadaşlıklar eski bi de yeni katılanlar olunca kalabalık bir topik olduk haliyle sohbet oluyor ve sayfalar hızlı ilerliyor....

5.denemede hamilelik elde ederek hem umut oluyorsun hemde yüreğimize su serpmiş oluyorsun...inşallah arkadaşlarda umutsuzluğa düşmemeleri gerektiğini sayende anlarlar..sağlığımız ve maddiyatımız el verdiği müddetçe denemeye devam...

basınız sagolsun cnm yaaa cok zor rabbım aılesıne sabır versınnn

akasyacık nereye kaçtı ya?millstone naptı acaba sonuçlarını aldı mı?

akasya pasta börek işine gömülmüştür...
millstone hatunla konuşalı 1 saat oluyo yazmaya fırsatım olmadı...genetik sonuçları iyi çıkmış çok şükür...herşey yolunda görünüyooo...martta da regl olup tedaviye başlarsa tadından yenmez vallaaaa...

tamam akasya bı gelsın bakalım ne dıyecek ona gore yol ızleyecem sakınım sıkıntı yok yanı
bu arada aksaya bugunden mısafırlerıne hazırlık yapıyor yok yarında gunu var gene yok yanı zaten bıze cvp veremez versede gece verırı bende gece gelemıyorum bızım herıf kızıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…