inşallahhhhh canımmm...hız konusunda herkes şikayetçi
bak merak ettim şimdi...sen ne hissediyorsun cinsiyet konusunda...ya da ne istiyorsunuz...
akasya bi gelcek hepimizz mahkemeyebende sizden tarafa mı oluom yaniii
kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?
merhaba arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra ben geldim...
bugün işe başladım.. benim için iyi oldu en azından kafamı dağıtmama yardımcı oluyor...
canımm hoşgeldinn..topiğede gir burdada kafan dağılır özletme kendini...merhaba arkadaşlar...
bugün işe başladım.. benim için iyi oldu en azından kafamı dağıtmama yardımcı oluyor...
zaman zaman topiğinize girip hamilelik haberleri ile mutlu oluyorum olumsuz olanlar içinse dua ediyorum 5 .tedavide şükürler olsun kızına hamile bir anne adayı olarak bu zor yolda yanınızda olmak birilerinin yüreğine bir damlada olsa su serpmek isterim. dilerim herşey gönlünüzdeki gibi olur
sevgiler:))
750.sayfaya yetiştimmmmm hayırlı uğurlu olsun
akasyacımda yok
hoşgeldin canım ıyı yapmısın kafan dagılır en azından ....
cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.
hava durumları rüşvet miydi yaniii:18:karşılığında sizden tarafamı olamam gerekio yanii
merhaba arkadaşlar...
bilmiyorum öyle ama sanki içimde erkek olacak gibi bir his var .ben eti hiç sevmezdim şimdi hep et ve acı yemek istiyorum.ama saglıklı olsunda fark etmez yeter ki olsun :)
bu sefer gec affedıp bızı surundurmesın bu cadı kaynana neyse bakalım kım araka cıkacak ekın bızden zaten dımı cnmmmm yandas toplayalımmm
kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?
benim bebeğim dualarla geldi şükürler olsun senin gibi benim gibi hiç tanımadığımız insanların birbirine ettiği dualar çok makbulmüş şükürler olsun....
bu arada hızınıza yetişmek çok zor:))
zaman zaman topiğinize girip hamilelik haberleri ile mutlu oluyorum olumsuz olanlar içinse dua ediyorum 5 .tedavide şükürler olsun kızına hamile bir anne adayı olarak bu zor yolda yanınızda olmak birilerinin yüreğine bir damlada olsa su serpmek isterim. dilerim herşey gönlünüzdeki gibi olur
sevgiler:))
cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.
evet ecrin iyi oluyor, bugün daha az düşündüm mesela...
gün geçtikçe daha da azalacak buna inanıyorum...
akasyacık nereye kaçtı ya?millstone naptı acaba sonuçlarını aldı mı?
canım başınız saolsunn...ALLAH sabır wersin ailesine yakınlarına.nasıl tren kazası oldu ya?
yok ben bu kez cici kız olup pipi davasını uzatmam hele ekinciğimi bu davanın içine hiç çekmem zaten gurbet ellerde bi de mahkemeylemi uğraşsın kızcağız...senden sakin ol derin nefes al ve sinirlerine hakim ol örgütlenmeye gerek yok tatlılıkla halledebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?