Tüp Bebek Günlüğümüz !

yani 2 hafta falan sürüo hemen hemen..senin uzun protokol mu?senin transfer ne zaman?

cnm uzun benımkı carş. Gıdecem ıste bakalım hafta sonu olcak galıba ama tam bellı degıl rahım kalınlıgına bakacak doktor 4 gun jel kullanackasın dedı oyle olursa pazar yada c.tesı yapacak allahın ıznıyle hayatım

niye senin mi gözün var güldenin kızında????? Taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))
cadısın kızım sen yaaaa ne alaka ama kızım olursa sana seve seve verırımde guldenıme ayıp olur o yuzden sen once onunkıne talıp oldun olamz yaaaa
slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......

rabbım sabır versın cnm ne guzle demıssın yola devam dıye umutsuzluk bıze gore degıl cunku...

ha..ha.. sevdim bunu
ah şekerim ben kendime zor yardım ediyom yoksa bi koşu gelirdim....
niye senin mi gözün var güldenin kızında????? taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))....

demek sen kesin erkek doğuracan da bizimkiler belli değil
bi benim kızıma bi başkalarının kızlarına göz koyuyon sen..işini garantiye alıyo şimdiden...tam kaynana olmuş kız bakıyo oğluna
yemeklerimi koydum temizliğin bir kısmını yarına bırakıyorum bu saatten sonra yapamiciiiiimmm...

Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......

bizde senin yerine geri sayım yapmıştık test günü için muhtemel transfer tarihini yazıp ortalıktan kayboldun bende verdiğin tarihe göre test günü hesapladım ve anlaşılan doğru hesaplamışım...seni çok andık hatta umutluyum1 arkadaşımız test gününden bir gün önce seni rüyasında hamile görmüş haber varmı diye sordu...neyse sen yokkende vardın aslında...böyle olumlu düşünmene çok sevindim...umudumuz ve paramız olduktan sonra yola devammmm

merhaba kızlar herkese iyi haftalar

sanada merhabaaaaaa....haftanın ilk günü bittiiiiiiii sen nerdesiiiiiiinnnnnn

yaa kıyamam şok olurdum wallagörüşürüz işşallah onunlada burda..

o da görüşme planları yapıyo zaten...ama ben kıskancammm şimdiiiiii...bende yanınızda olmak isterdimmm...bari buluşunca resim çekinin de face e koyun bakıp bakıp iç çekeyimm...

cadısın kızım sen yaaaa ne alaka ama kızım olursa sana seve seve verırımde guldenıme ayıp olur o yuzden sen once onunkıne talıp oldun olamz yaaaa ...

doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek...hadi akasya hamile de planlar yapıyooo kuzum biz daha bebek hayalleri kurma aşamasındayız çok çalışmamız lazım çoookkkkkk

doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek...hadi akasya hamile de planlar yapıyooo kuzum biz daha bebek hayalleri kurma aşamasındayız çok çalışmamız lazım çoookkkkkk

cnm sorma yaaa bızım bebıs ortalıkta yok sımdıden basladı kız aramaya cadı kaynana olur bak dıyım
kuzum oda akıllı ama hamı kalmaları bır kac ay surer oglumdan kucuk olsun dıye ıstıyor cadı ıste

elektrıkler yoktu dondum zaten

ah kuzum kıyamam yaaa...erkenden girerdin topiğe baktım yoksun...neyse şimdi iyice bi ısınırsınız kuzunla...bizde de su yoktu geldide öğleden sonra temizliğe kalktım ama çok bişi yapamam bu saatten sonra yarına kalacak bir kısmı...bi taraftan topiğe yazıp bi yandan da işime gücüme bakıyorummm

erkek doğuracağından da emin yaniiii
ultrasonda doktor kız derse akasyada hayııııırrrr iyi bakın doktorcum pipisi olması gerekiyor siz göremiyorsunuz diye itiraz edecek gör bak

erkek doğuracağından da emin yaniiii
ultrasonda doktor kız derse akasyada hayııııırrrr iyi bakın doktorcum pipisi olması gerekiyor siz göremiyorsunuz diye itiraz edecek gör bak

aynen cnm ya gecen hafta gordugunuz pıpı nerde sımdı yok mu der sız benımle dalga mı gecıyorsunuz doktor der bızım kuzuuuuu

anladım canımm..işşallah güzel geçer herşey...
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
sanada ii haftalar canımm..
o da görüşme planları yapıyo zaten...ama ben kıskancammm şimdiiiiii...bende yanınızda olmak isterdimmm...bari buluşunca resim çekinin de face e koyun bakıp bakıp iç çekeyimm...

yaa keşke sende olsann ne güzel kaynatırdık

aynen cnm ya gecen hafta gordugunuz pıpı nerde sımdı yok mu der sız benımle dalga mı gecıyorsunuz doktor der bızım kuzuuuuu

ben yokken arkamdan yazışmalar yapmışsınız deyip yine bizi dava etmesin.... olsun canım bu kezde pipi davasında karşıkarşıya geliriz

yaa keşke sende olsann ne güzel kaynatırdık

valla bende hep böyle hayaller kuruyorum bir şekilde bir araya gelecez de bakalım nasıl organize olacaz bende onu düşünüyorummm...:44:

anladım canımm..işşallah güzel geçer herşey...

AMIN CNM INS BAKALIM KISMETIMIZDE VARSA OLACAKKK...
ben yokken arkamdan yazışmalar yapmışsınız deyip yine bizi dava etmesin.... olsun canım bu kezde pipi davasında karşıkarşıya geliriz

bu sefer gec affedıp bızı surundurmesın bu cadı kaynana neyse bakalım kım araka cıkacak ekın bızden zaten dımı cnmmmm yandas toplayalımmm

aynen öyle cnm gittiğinde muayene ücreti falan yok.evet e2 ye falan ücret vericeksin sadece tmm cnm perşembe gidicek olursan haberleşiriz yine. 2gün gittiğinde gonal f e başlamıştım ben zaten oranın anlaşmalı olduğu bi eczacı var hep orda ilaçları tedarik ediyo ama biz dışardan almıştık eşimin bi arkadaşından örn gonal f in bi kutusunu orda 280 e veriyolar biz 250 den aldık 4 kutusu yetiyo öle olunca da biraz daha hesaplı oldu. bnm kullanmama gerek kalmayan bi ilaç kaldı elimde eğer senin kullanmana gerek olursa ben veririm onu alma menegon du galiba adı. keşke diğerlerinden de kalsaydı ama yok. yumurta toplama günü de yaklaşık bi 4 gün önceden anlayabiliyolar ama tam olarak 2 gün önce kesin söylüyolar gelişime göre bir gün falan sarkabiliyo çnkü ama tam olarak 2 gün önce söylüyolar çnkü çatlatma iğnelerin ve cinsel perhiz i de en az iki gün önce yapmak gerek.

zaten bizz baya uzun bi süre cinsel perhizde olcazeşim yanımda yok yaabu benim 4. denemm olucak hepsini biliom aslında ama merkez farklı olunca farklı insan acaba farklı bişiler varmıdr die sormak istio.yarın bana sölerler ne zamn gelceğğimi haberleşiriz perşembe giderim gibime gelio ama bilmiom yinede.

AMIN CNM INS BAKALIM KISMETIMIZDE VARSA OLACAKKK...

bu sefer gec affedıp bızı surundurmesın bu cadı kaynana neyse bakalım kım araka cıkacak ekın bızden zaten dımı cnmmmm yandas toplayalımmm

akasya bi gelcek hepimizz mahkemeyebende sizden tarafa mı oluom yaniii

sen bnden daha iy biliyosun o zaman cnm. ama yine merkezle vs ile ilgili sorun olursa ben her zaman cvp larım.

kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?

kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?

bende de olmustu ama çok deil.nefes alıp wermende bi sorun olursa yada ateş falan o zaman ciddiye alınması gereken bi durum.yasayanlar daha ii bilgi werir canım..

benim bebeğim dualarla geldi şükürler olsun senin gibi benim gibi hiç tanımadığımız insanların birbirine ettiği dualar çok makbulmüş şükürler olsun....
bu arada hızınıza yetişmek çok zor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…