yani 2 hafta falan sürüo hemen hemen..senin uzun protokol mu?senin transfer ne zaman?
cadısın kızım sen yaaaa ne alaka ama kızım olursa sana seve seve verırımde guldenıme ayıp olur o yuzden sen once onunkıne talıp oldun olamz yaaaaniye senin mi gözün var güldenin kızında????? Taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))
slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......
ha..ha.. sevdim bunu
ah şekerim ben kendime zor yardım ediyom yoksa bi koşu gelirdim....
niye senin mi gözün var güldenin kızında????? taam onunki erkek seninki kız olursa seninkine talip olurum:))))))....
Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......
merhaba kızlarherkese iyi haftalar
merhaba kızlarherkese iyi haftalar
yaa kıyamam şok olurdum wallagörüşürüz işşallah onunlada burda..
cadısın kızım sen yaaaa ne alaka ama kızım olursa sana seve seve verırımde guldenıme ayıp olur o yuzden sen once onunkıne talıp oldun olamz yaaaa...
sanada merhabaaaaaa....haftanın ilk günü bittiiiiiiii sen nerdesiiiiiiinnnnnn
doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek...hadi akasya hamile de planlar yapıyooo kuzum biz daha bebek hayalleri kurma aşamasındayız çok çalışmamız lazım çoookkkkkk
elektrıkler yoktu dondum zaten
cnm sorma yaaa bızım bebıs ortalıkta yok sımdıden basladı kız aramaya cadı kaynana olur bak dıyım
kuzum oda akıllı ama hamı kalmaları bır kac ay surer oglumdan kucuk olsun dıye ıstıyor cadı ıste
erkek doğuracağından da emin yaniiii
ultrasonda doktor kız derse akasyada hayııııırrrr iyi bakın doktorcum pipisi olması gerekiyor siz göremiyorsunuz diye itiraz edecek gör bak
anladım canımm..işşallah güzel geçer herşey...cnm uzun benımkı carş. Gıdecem ıste bakalım hafta sonu olcak galıba ama tam bellı degıl rahım kalınlıgına bakacak doktor 4 gun jel kullanackasın dedı oyle olursa pazar yada c.tesı yapacak allahın ıznıyle hayatım
.
sanada ii haftalar canımm..merhaba kızlarherkese iyi haftalar
o da görüşme planları yapıyo zaten...ama ben kıskancammm şimdiiiiii...bende yanınızda olmak isterdimmm...bari buluşunca resim çekinin de face e koyun bakıp bakıp iç çekeyimm...
aynen cnm ya gecen hafta gordugunuz pıpı nerde sımdı yok mu der sız benımle dalga mı gecıyorsunuz doktor der bızım kuzuuuuu
yaa keşke sende olsann ne güzel kaynatırdık
anladım canımm..işşallah güzel geçer herşey...
ben yokken arkamdan yazışmalar yapmışsınız deyip yine bizi dava etmesin.... olsun canım bu kezde pipi davasında karşıkarşıya geliriz
ben geldim güneş açtı istanbulda
benim doktorum mustafa bahçeci.27 ocakta gitmiştim kontrole eet merkez çok büyük ya güzel bi yer.ben bu sabah adet oldum aradım kliniği saat 9 da burda olun dedi yarın gitcem 9 da bakalım o zaman muayne ücreti falan vermicem gecer sefer vermiştim çünkü.tahlilleride izmirde yaptırıp fakslamıştım.normal e2 ye falan ücret vwercem o zaman.belki denk geliriz ya haber weririm ben sana perşembe gitcek olursam..saol cvp lar için.bide yumurta toplama gününü kaç gün önceden sölediler sana eşim gelcekte bi kaç gün önce haber veriolar dimi?
sewe sewe destek veririm ama mesafeler girdi aramızamalum bugün benimde temizlik günümdü ama burda yan gelip yatıomm
sende ii ki varsın canımm benimm
aynen öyle cnm gittiğinde muayene ücreti falan yok.evet e2 ye falan ücret vericeksin sadece tmm cnm perşembe gidicek olursan haberleşiriz yine. 2gün gittiğinde gonal f e başlamıştım ben zaten oranın anlaşmalı olduğu bi eczacı var hep orda ilaçları tedarik ediyo ama biz dışardan almıştık eşimin bi arkadaşından örn gonal f in bi kutusunu orda 280 e veriyolar biz 250 den aldık 4 kutusu yetiyo öle olunca da biraz daha hesaplı oldu. bnm kullanmama gerek kalmayan bi ilaç kaldı elimde eğer senin kullanmana gerek olursa ben veririm onu alma menegon du galiba adı. keşke diğerlerinden de kalsaydı ama yok. yumurta toplama günü de yaklaşık bi 4 gün önceden anlayabiliyolar ama tam olarak 2 gün önce kesin söylüyolar gelişime göre bir gün falan sarkabiliyo çnkü ama tam olarak 2 gün önce söylüyolar çnkü çatlatma iğnelerin ve cinsel perhiz i de en az iki gün önce yapmak gerek.
AMIN CNM INS BAKALIM KISMETIMIZDE VARSA OLACAKKK...
bu sefer gec affedıp bızı surundurmesın bu cadı kaynana neyse bakalım kım araka cıkacak ekın bızden zaten dımı cnmmmm yandas toplayalımmm
zaten bizz baya uzun bi süre cinsel perhizde olcazeşim yanımda yok yaa bu benim 4. denemm olucak hepsini biliom aslında ama merkez farklı olunca farklı insan acaba farklı bişiler varmıdr die sormak istio.yarın bana sölerler ne zamn gelceğğimi haberleşiriz perşembe giderim gibime gelio ama bilmiom yinede.
kızlaaaar yumurta toplamadan sonra şişlik çeken oldumu benm karnımda midem de şişiyo yha onun dışında fazla bi sıkıntım yok ama bu şişlik rahatsız ediyo baya acaba önemsemem gereken bi durummu?
benim bebeğim dualarla geldi şükürler olsun senin gibi benim gibi hiç tanımadığımız insanların birbirine ettiği dualar çok makbulmüş şükürler olsun....AMİİNNNN inşallah...evet zor bir 3 ay geçirdiniz ilk haberi aldığın günden beri neler yaşadığınızı biliyorum...o zamanlarda ben 1.denememi yapıyordum ve yaşadıkların çok ilgimi çekmişti seninle üzülüp sevinmiştim...zaman zaman da yazdım sana...o günlerden sonra şimdi keyfini çıkarma zamanı...topikte yarın inşallah 2 arkadaşımız hamilelik haberlerini verecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?