ailelerin ikiside gelebilir canım ama onlarada belli bir yere kadar naz yaparsın bir şeyleri paylaşırsın...sonuçta anlamayabilirler...bu dönemde eşinle olmak ister insan.. en azından ben öyle tahmin ediyorum...ne yapacağım bilmem... normal hormonlara sahipken yalnızlıktan patlıcam.. birde yüklü hormonlarla kafayı yerim herhalde...
evet canım tüp bebek tedavisinden önce istedi dr.
ben geldimm..istabulun havası mı suyumu ne çarptı benikendimi hiç iyi hissetmiom heryerim agrıo üşüyorum işşallah hasta olmam..
kızlar bu adetimden sonra hsg çekileceğim.. ve eşim yanımda olmayacak sizce yalnız başıma halledebilir miyim bu işi.. çok ağrınız veya çok kanamanız oldu mu? yoksa yanıma birini çağırayım mı?
off kızlar ya.... eşim yanımda olmayacağı için tüm tedavide yalnız başıma olacağım... ağlıcam şimdi ya... ço üzgünüm çok....
allah yardimcin olsun canim ama benden boyle bir sey istemedi dr um niye acaba?:44:
ben geldimm..istabulun havası mı suyumu ne çarptı benikendimi hiç iyi hissetmiom heryerim agrıo üşüyorum işşallah hasta olmam..
İstemeyen doktorlara anlam veremiyorumm..Tamam tüp bebekte tüplerin bir fonksiyonu yok gibi görünebilir ama hidrosalpenks(sıvı birikimi) yada ne bileyim başka bir terslik varsa hsg de belli olurr..en azından kendiliğinden olma şansı varmı diye düşünülebilir..Tabii bu arada 2 tüpüde tıkanık raporu olan arkadaşların kendiliğinden hamile kaldığınıda göz önünde bulundurursakk ne bileyimm işteee..Ama nacizane bence yaptırılmalı..
İstemeyen doktorlara anlam veremiyorumm..Tamam tüp bebekte tüplerin bir fonksiyonu yok gibi görünebilir ama hidrosalpenks(sıvı birikimi) yada ne bileyim başka bir terslik varsa hsg de belli olurr..en azından kendiliğinden olma şansı varmı diye düşünülebilir..Tabii bu arada 2 tüpüde tıkanık raporu olan arkadaşların kendiliğinden hamile kaldığınıda göz önünde bulundurursakk ne bileyimm işteee..Ama nacizane bence yaptırılmalı..
Hoşgeldinn canımmm.Güldende sana yetişsin diyee bir koşu bıcı bıcı yapmaya gitti...Bende tam sana mesaj yazmışştıımm..Kıyamam ama yaaaa hastamı olucannn sennn..Hemen portakal suyu falan sıkk,ne bileyimm sıcak tut kendini..Sen şimdi kocişinden evinden ayrıldın yaa üzüldünn tabii bağışıklık sistemin zayıflamış olabilirr..Ama bebişlerini düşünnn yerine gellir o ayar bence..
Datlummmm sendin dimi hsg çektircek olann hatunn..Neredeydin senn benn pek bir unutkanımmdırr.Nerede çektireceksin ayrıcaaa,geliyim yanına elini tutayım bennn..Güzel arkadaşımı yanız bırakmayayımm..
Bu arada sinem kan testinin sonucunu aldımı geçmişe gitmeden biri bana dese hani fena olmazz..
Canim benim dr um da gerek gormedi. Regl eger cok agrili geciyorsa HSG istiyorlar sanirim. Supheleniyorlar o zaman..
ben burada yeniyim qaliba bu yuzden yalniz kaldim ben kactim yarin gorusmek uzere hosca kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?