ya miğdem bulanıo üşüom bugün doktordan sonra bi akraba war onla buluştum bişiler yedik acaba omu dokundu.ewe zor geldim ellerim ayaklarım donuo bayılcaktım yolda ya.yattım uyudum kalktığımda iidim şimdi yine basladım üşümeye agrı kesici içsem mi acaba ya?iğnemi attım az önce bişi olur mu ki.4. deneme hala napcağımı bilmiomburda arıcağım ulaşcağım bi doktor bile yok o yüzden sinir oldum bu merkeze..kötü olursam eski doktorumu arıcam.kliniğe yakınmış cevayir sordum kuzenime kliniğe geldiğim güne ayarlayalım ordan yanına gelirim canım olur mu?
geldiimmmmm
bakalım ben yokken neler yazmışsınız
ya miğdem bulanıo üşüom bugün doktordan sonra bi akraba war onla buluştum bişiler yedik acaba omu dokundu.ewe zor geldim ellerim ayaklarım donuo bayılcaktım yolda ya.yattım uyudum kalktığımda iidim şimdi yine basladım üşümeye agrı kesici içsem mi acaba ya?iğnemi attım az önce bişi olur mu ki.4. deneme hala napcağımı bilmiomburda arıcağım ulaşcağım bi doktor bile yok o yüzden sinir oldum bu merkeze..kötü olursam eski doktorumu arıcam.kliniğe yakınmış cevayir sordum kuzenime kliniğe geldiğim güne ayarlayalım ordan yanına gelirim canım olur mu?
ben geldimm..istabulun havası mı suyumu ne çarptı benikendimi hiç iyi hissetmiom heryerim agrıo üşüyorum işşallah hasta olmam..
ekinncimmmmmmmmmmm nasılsın gülümmm..Dün giremedim neteee..Sordunmu cevahire ulaşım yada alternatif bir yerr..Buluşalım artıkk yeter bu hasretlikk dimi ama..Daha diğer kızları kıskandırıcazzz
Canim hastaneden bilgilerini alabildin mi? eger vermedilerse veya yarim yamalak verdilerse, direk tehdit et. Sizi Saglik Bakanligina sikayet edicem de. Bak nasil veriyorlar, en korktuklari seydir.
ben çok şey yazmıştım....sen gelince oku diye..
aaaa kızlar bugün bir varsınız bir yoksunuz...
kocamı istiommmm annemii istiomm yaa hastaaa oldum ben bana bakmaya gelsinler
keçiboynuzu ve havuxu aynı anda verme canım önce keçi boynuzu uygula sayı artsın sonra havuç uygula haraket arttısın aynı anda tesrt etki yapabiliyomuş...
çakşırın aktarda kök olarak satılıyo ama artık macunu ve suyuda hazır halde satılıyor ben macun aldım akşamları bir bardak ılık süte karışıtırp içiriyorum...ama laf aramızda bu çakşır çok fena bişi hani düz duvar olayı yani:)))))))) sperm yanı sıra farklı etkileride var...
canım benim yapma böyle nolur...senin güçlü olma zamanın..bebeklerine böylemi hazırlanıyorsun...valla çok üzülüyorum...teyzen gelcek ya zaten...olmazsa annenle konuş gelme durumu varmı bilmiyorum ama çağır gelsin yanına...daha yaeni başladık haftaya opu için heyecan yapcaz bak bugünlerde geçecek hep diyorummm...nolur topla kendinikocamı istiommmm annemii istiomm yaa hastaaa oldum ben bana bakmaya gelsinler
eet yalnızım izmiri bırakıp geldim yaban ellere istanbula:18:ewimi özledim kocamı özledimm annemleri özledimm nası geccek günler bilmiomsende mi yalnızsın canım benim gibi...gel bana da körler sağırlar birbirini ağaırlar yaparım... sen bana bak ben sana...
kızlar ben çıkıyorum... işlerimi tamamlar yatarım... iyi gecele iyi uykular tatlı rüyalar....
eet yalnızım izmiri bırakıp geldim yaban ellere istanbula:18:ewimi özledim kocamı özledimm annemleri özledimm nası geccek günler bilmiom
kocamı istiommmm annemii istiomm yaa hastaaa oldum ben bana bakmaya gelsinler
sana teessüf ediyorum...seni listemize ekledim ama sen durumun hakkında başka topiğe bilgi vermişsin...bize niye yazmadın valla çok bozuldum...ben senin 9 martta ilk iğneni vuracağını başka topikten öğrendimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?