Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bilgisayarın yenile tuşunu da kullanabilirsin.. yada f5 tuşuna bas yeni msjları görürsün....

kızlar bu adetimden sonra hsg çekileceğim.. ve eşim yanımda olmayacak sizce yalnız başıma halledebilir miyim bu işi.. çok ağrınız veya çok kanamanız oldu mu? yoksa yanıma birini çağırayım mı?
off kızlar ya.... eşim yanımda olmayacağı için tüm tedavide yalnız başıma olacağım... ağlıcam şimdi ya... ço üzgünüm çok....

tesekkur ederim canlarim tesellireiniz iyi geldi eeeeeeee siz ne yapiyorsunuz trasfer oncesi ilac kullaniyormusunuz?

hsg ne ben anlamadim canim yumuta toplamami?:44:

ayyy duygularımı sömürdün resmen bak yumuşadım hemen tamam öpeyimde barışalım
her ay bende öyle beklentiler içine giriyorum sonra bi bakmışım aynı sonnnn...

canım bilgisayarın yenile tuşunu da kullanabilirsin.. yada f5 tuşuna bas yeni msjları görürsün....

ay ben ilkel yöntemlermi uydurmuşum kendi kendimeee

kızlar içim sıkılıyor bir yandan oje süreyim acık kendimi iyi hissedeyim...

sür sürüştür bak kendine moral olur
bende şimdi bıcı bıcı yapıp miss kokayım yemek kokuyorum çünküüüü ev hanımı modumdan çıkayım ateşli kadın moduma geçiş yapayım kociş gelmeden

yalnız başına halledebilirsin canım.çok kolay adet sancısına benzer bir ağrın oluro kakıncada az bi kanama oluyo bazılarında olmuyo bile ama o verilen sıvı geri geleceği için ped götür yanında...bence birine gerek yok ama yinede sen bilirsin...

tesekkur ederim canlarim tesellireiniz iyi geldi eeeeeeee siz ne yapiyorsunuz trasfer oncesi ilac kullaniyormusunuz?

ben martta tedaviye başlayacağım için iğnelere ilaçlara o zaman başlayacam haftaya doktora muayeneye gidecem önceden vitamin vs..bişeyler verebilir belki...

ilk defa hsg olacağım içn heyecanlıyım tabi birde çok acıdı diyenler felan var ya...ondan bir sorayım dedim...sağol fikir verdiğin için... ah eşimde olaydı.. her şeyi yalnız yapacak olmam korkutuyor benii.. düşünsenize o hormon iğnelerinde bile.. bağıracağım, omuzunda ağlayacağım birisi olmayacak... ne yapalım benim kaderimde buymuş...

öyle deme yaaa bak üzülüyorum...evet bu süreçte yalnız olmak gerçekten zor...ailenden birileri yanına gelemezmi...bilmiyorum tabii durumları sen öyle yazınca duygulandım...

kızlar çıkacam bir türlü sizi bırakıp çıkamadım...biraz işim var ilk fırsatta dönecem...

kuzum senmi geldin bi türlü çıkamıyorum amaaa...
iyi oldu geldin topiği sana bırakıp bıcı bıcı yapmaya gidiyorum...gelcem hemen

Son düzenleme:
öyle deme yaaa bak üzülüyorum...evet bu süreçte yalnız olmak gerçekten zor...ailenden birileri yanına gelemezmi...bilmiyorum tabii durumları sen öyle yazınca duygulandım...

ailelerin ikiside gelebilir canım ama onlarada belli bir yere kadar naz yaparsın bir şeyleri paylaşırsın...sonuçta anlamayabilirler...bu dönemde eşinle olmak ister insan.. en azından ben öyle tahmin ediyorum...ne yapacağım bilmem... normal hormonlara sahipken yalnızlıktan patlıcam.. birde yüklü hormonlarla kafayı yerim herhalde...

Ben geldim bitanemmm.Dedimm şimdi ceza yemiyimmm koşa koşa aççtımm laptopu..Juliettadan halae habr yok sanırımm..Adını bilsem erdem hastanesini arayıp sorarım vallaa..

evet ya hala haber yok...transfer olursam mutlaka haber veririm demişti :26:
inşallah herşey yolundadır...
neyse ben çıkıyom şimdi ekinde gelir birazdan ona yetişeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…