valla bu hatunlar beni dedektif olmaya zorladılar...listeye ekliyorum sonra bi daha sesleri çıkmıyoooo...bende araştırmaya giriyorum ve buluyorum...pek bi bozuluyorum bu duruma..herkes istediği topikte takılır bizim herkese kapımız açık ama madem listeye ekleniyorsun durumu güncel tutmak zorundasın...bak seni bu konuda takdir ediyorummm...kendi durumunla ilgili beni uyarmıştın işte ben böyle olsun bilgileri siz verin istiyorum ama bazıları böyle yapmıyo...çoğunu çıkardım listeden...
içiom yaa..işşallah ii gelir..canım dıkkat et yaaaa uzuntuden oldu hepsı kendıne gel sıcak bıseyeler ıc kuzummmm
Cnm hayirdr gecmis olsun ne oldu sanaa
Off be kızım sen bebe msin kızicam sana hiiSanki hergün elimden tutup beni kocam götürdü kliniğe Poo öyle çok takılma bakm duygusal annecik beni esim opu dn sonra uyandım öptü çıktı gitti transfer oldu ilkinde kapıya gitti sigara icmeye aral by geldi hani babamiz dedi Dedim baba uçtu Aa dedi sen keyfini çıkar lütfen bak bebelerini alıcaksin ve eşini yanına doneceksin kucağın dolu olarak inşallah
yuh ya doktora bak işte ben hep böyle şeylerden korkuyorum çok geçmiş olsun....adamcagız saldırıyo şekerimmmmmmmm ay çok güldüm gene
he he heKorkktummm ben sendennn
Onu bende görüyorum o zaman
ya hastada oluna keyfim iice kaçtı.annem gelemz kardeşim war 11 yaşında okulu war teyzem yola çıktı ALLAHTAN sabaha burda kısmetse.eşimide aradım hafta sonu gel dedim.aslında böle yapmak hiç istemezdim ama doktora bugün yalnız gitmek çok koydu.bebeklerimin gelceğini düşünüp rahatlatıom kendimi ama yalnız hissettim kendimi bi an..
gelip beni burdan alırmısınn ewe dönmek istiyom
canım düşünmen yeter.ilaç içebilsem toparlıcam ama içmiyeyim diom.belki zararı olur.düzelcem işşallah yarın teyzemde gelio bakar bana..
biliyorum kuzumdaha fazla beklemeyelim ozaman
çıkcam çıkcam dedim çıkamadım..şimdi gerçekten iyi geceler....
iyi akşamlar hanımlarrrr
hoşbulduk canım nasılsın:)))iyi akşamlar şekerim hoşgeldin,,,
egunal benide listeye eklermisin canım ben artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum çok sık giremesemde:)))
canım ellerine sağlıkkkk görmemişim:))inşallah u topik hayırlı gelirde bebiş sahibi olurum ve oluruz hepimiz çifter çifter bebişleri alıveririz kucağımızaakuzum ben seni çoookkkkktaaaannnn ekledim zaten...786.sayfaya bak...
içiom yaa..işşallah ii gelir..
yaa izmirdeyken ben atlıyodum arabama kendim gidiodum eşim gelmiodu zaten ama ne bilimm burda yanımda olsun istedim..bide bu grip çıktı başıma zaten üzülmek için bahane arıom burda ondan heralde:18:
kuzum ben seni çoookkkkktaaaannnn ekledim zaten...786.sayfaya bak...
hoşbulduk canım nasılsın:)))
Haklisin aslinda. Ben de neye sinir oluyorum biliyormusun, bazi kizlar geliyor, hic arkadaslik etmeden bilgi soruyorlar direk. Sonra da bilgiyi alip cekip gidiyorlar. Bilgi hirsizligi gibi geliyor. Ya da ne biliyim ben mi yanlis dusunuyorum...:26:
ay onu hiç deme zaten...bi saçmalıkta o ...uğrayıp gitmeler...tamam yardımcı olmak güzelde ayıp oluyooo bizedee...aynı yöne bakıyoruz seninleee
kızlar yaaa bugün 8.günüm ve ben adet olcakmışım gibi hissedıyorum. agrım var karnımın alt kısmında. Biliyorum olumsuz düşünmemem lazım son güne kadar ama, bilirsiniz ki buna kafa yormamak mumkun degıl.. Öylee iştee.... paylaşmak istedim..:106: :106: :106: :106:
Bnm kocamda kabahat cnmm bilmediğimiz Dr a ablası. O hastanede diye ameliyat olursa böyle oldu canımıza okudu Dr o kadar yıprati ki süreç bizi ben o donm hep bende sorun varsayıyorum ve neler denedim üzerimde kobay gibiEsim bile saka yapıyordu bana bir yumurtlayamadin diyee Düzeldi hersey ama şükür Rabbime himm ee Eniste kendisi bilir o zamn onun canı yanacak
kızlar yaaa bugün 8.günüm ve ben adet olcakmışım gibi hissedıyorum. agrım var karnımın alt kısmında. Biliyorum olumsuz düşünmemem lazım son güne kadar ama, bilirsiniz ki buna kafa yormamak mumkun degıl.. Öylee iştee.... paylaşmak istedim..:106: :106: :106: :106:
oh ph ne güzeelllll hissetmeye devam et o zamannnn çok sevindiimmmmm...valla böyle diyenlerden hep hamilelik haberleri aldık inşallah sende de öyle olur...umut vermek için demiyorum ama gözlemlerime dayanarak yazıyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?