Tüp Bebek Günlüğümüz !

Haklisin aslinda. Ben de neye sinir oluyorum biliyormusun, bazi kizlar geliyor, hic arkadaslik etmeden bilgi soruyorlar direk. Sonra da bilgiyi alip cekip gidiyorlar. Bilgi hirsizligi gibi geliyor. Ya da ne biliyim ben mi yanlis dusunuyorum...:26:

canım dıkkat et yaaaa uzuntuden oldu hepsı kendıne gel sıcak bıseyeler ıc kuzummmm
içiom yaa..işşallah ii gelir..
Cnm hayirdr gecmis olsun ne oldu sanaa

yaa izmirdeyken ben atlıyodum arabama kendim gidiodum eşim gelmiodu zaten ama ne bilimm burda yanımda olsun istedim..bide bu grip çıktı başıma zaten üzülmek için bahane arıom burda ondan heralde:18:

egunal benide listeye eklermisin canım ben artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum çok sık giremesemde:)))

yuh ya doktora bak işte ben hep böyle şeylerden korkuyorum çok geçmiş olsun....adamcagız saldırıyo şekerimmmmmmmm ay çok güldüm gene

Bnm kocamda kabahat cnmm bilmediğimiz Dr a ablası. O hastanede diye ameliyat olursa böyle oldu canımıza okudu Dr o kadar yıprati ki süreç bizi ben o donm hep bende sorun varsayıyorum ve neler denedim üzerimde kobay gibi Esim bile saka yapıyordu bana bir yumurtlayamadin diyeeDüzeldi hersey ama şükür Rabbime himm ee Eniste kendisi bilir o zamn onun canı yanacak

Korkktummm ben sendennn
he he he
çok pis iz sürerimmmm kork benden.ama pek te koktuğun yok bakıyorum hala gezentisin neyseee

Onu bende görüyorum o zaman

iyi bariii hatun 2 saattir hiç bişi yazmadı...korktum bende...

anlıyorum canım yalnız olmak seni bu hale getirdi...hastanede yalnız olmak gerçekten çok zor...eşim sadece bir kez gelmemişti benimle ben çok kötü hissettmiştim kendimi bi de akşam evde görüşecek olamamıza rağmen...şu anki durumunu anlamakta zorlanmıyorum o yüzden...yarın inan daha iyi hissedeceksin kendinii...oyyyy yerim ben seniii nazlıııı bebeksin sennn canımmmm

biliyorum kuzum daha fazla beklemeyelim ozaman

şaka ettimmmm cicimmm

çıkcam çıkcam dedim çıkamadım..şimdi gerçekten iyi geceler....

gerçekten güle güle o zaman
iyi geceler cicim..

iyi akşamlar hanımlarrrr

sanada iyi aşkamlarrrrrr

Cnmmmm bnm kıymam sana ben geçecek annecik sarıldım sana yalnız degilsn

şifaaa,minecan,zuzu,julietta, daha kimleri saysamkiiiii kızlarr yokkk napıyimmm..Yeni gelenlerde yazmıyorlarr bakıyorlarrr.Topik dopdoluu sayfa ilerlemiyorr..Benim kocişte yok hemmm,tam geyiğin dibine vuracağım gündeyimmm,başım çatlıyorr ağrıdannn,çok yoruldum bugünn temizlikteeee..

Allahım yazamıyorum bileeee devrikk cümleler eşliğindee ama anladın sen beniiiiiiiiiiiiiiiii...

Haklisin aslinda. Ben de neye sinir oluyorum biliyormusun, bazi kizlar geliyor, hic arkadaslik etmeden bilgi soruyorlar direk. Sonra da bilgiyi alip cekip gidiyorlar. Bilgi hirsizligi gibi geliyor. Ya da ne biliyim ben mi yanlis dusunuyorum...:26:

ay onu hiç deme zaten...bi saçmalıkta o ...uğrayıp gitmeler...tamam yardımcı olmak güzelde ayıp oluyooo bizedee...aynı yöne bakıyoruz seninleee

Son düzenleme:
kızlar yaaa bugün 8.günüm ve ben adet olcakmışım gibi hissedıyorum. agrım var karnımın alt kısmında. Biliyorum olumsuz düşünmemem lazım son güne kadar ama, bilirsiniz ki buna kafa yormamak mumkun degıl.. Öylee iştee.... paylaşmak istedim..:106: :106: :106: :106:

Dedim mesaj sayıma bakıyim belkii onun geyiğini yaparızzzzz...Yuhhhhhhhhhhhh uyuyorum ben yaaaaaaaaaaaaa Çoktann geçmişimmmmmm 1000 mesajı
Mesaj sayısı: 1,023 olmuşşşşşş..Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasib 2000 e artık napıyimmm..

ay onu hiç deme zaten...bi saçmalıkta o ...uğrayıp gitmeler...tamam yardımcı olmak güzelde ayıp oluyooo bizedee...aynı yöne bakıyoruz seninleee

Bende bakmazsam o yöne çatlarımmmmmmmmmmmmmmm..İmza atıpp denden koyuyorummmm canlarr..

oh oh ne güzeelllll hissetmeye devam et o zamannnn çok sevindiimmmmm...valla böyle diyenlerden hep hamilelik haberleri aldık inşallah sende de öyle olur...umut vermek için demiyorum ama gözlemlerime dayanarak yazıyorummm...

Son düzenleme:

ya ablası giricek sanki ameliyata...eşine ablası orda oldugu için bi güven geldi demekki...aman başka bisorun çıkmasın inşallah....benim kocamada bi haller oldu anlayamadım zor geldi 1 hafta..

Ah canım yaaaaaa..Paylaşş tabiiii,,, bende sana paylaşayımmmmm o zamannnn..DÜŞÜNME ÖYLE ŞEYLERR YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..SEN AKSİ İSPATLANANA KADAR HAMİLE BİR BAYANSINNN..ÇIKAR AT BÜTÜN NEGATİF DÜŞÜNCELERİ BEYNİNDENN..HUMMMMMMMMMM ENERJİ YOLLADIM HEM BEN SANAAAAAA..:103::128::103::128:

oh ph ne güzeelllll hissetmeye devam et o zamannnn çok sevindiimmmmm...valla böyle diyenlerden hep hamilelik haberleri aldık inşallah sende de öyle olur...umut vermek için demiyorum ama gözlemlerime dayanarak yazıyorummm...

yaaaaa canım benim .ne güzel söyledin sen onu... keşke olsa..neyse 2gün sonra valla yapcam artık testi daynamıyorumm yaa:84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…