Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım günlerin güzel güzel gecer işşallah sonundada pozitifi alırsın ALLAHIN izniyle.dikkat et kendine..

millstone da gelmiş o elmadan.onu sordum hem elma yencekmiş sonrada ...... ama kaç akşamdır yemio elmayı bozuldu walla
ister aygaz ister doğal gaz gelsinde farketmez zaten

çok şükür kulağını çok çınlattık farkettinmi...merak ettik amaaaaaa...geçmiş olsun kuzum...demek büyük gün 2 mart...inşallah hamileyim dediğin gün olacak...

Tahmin ettim burda oldunu akasyam

ne yaptın sen seloooo.....

ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....

canım bak ben gülmedim üzüldümmmm neyseki ikinci yazmışsın .. bu arada egunal durumu çook güzel anlat mış kiii geçte olsa orda çook güldümmm

canım allah yardımcın olsun eşinle açık açık konuş onu suçlamadan duygu ve düşüncelerini anlat belki o yaptığının farkında değildir...

6 şubatta regl oldum 28 gün hesabına göre 4 mart gibi başlarım sanırım

hadi hayırlısı canım tabi bebiş sürpriz yapıp gelmezse

maşallah çok tatlı bakınnn

evett maşşallah ......

güle güle cicim ...

maşallah büyümüşlerde teyzelerine dua ediyorlar teşekkür ediyorlar....

inşallah bir an önce geçer geçmiş olsun...

çok güzel canım eline yüreğine sağlık...

iyi yapmışsın canım rabbim meleğini sana bağışlasın....

yaaa yine çok duygusal beni hep ağlatıyorsun inşallah sonunda hepimizi güldüreceksin...

tebrikler canım rabbim devamını getirsin...

canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim hayırlısı

geçmiş olsun canım tez zamanda meleğine kavuşursun inşallah...

rabbim dualarını kabul etsinn....

Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......

hayırlısı canım eninde sonunda meleklerimize kavuşacağız...

başın saolsun canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin....

canım yanında biri olsa iyi neticede sonrasında çok ii olabileceğin gibi ağrın falanda olabilir....

canım benim ağrımda olmaz.. ama istemeseydi dr um.. ben yinede başka bir merkezde çektirirdim...

rahim filminin ağrı ile ilgisi yok aslında tüp bebek yaptıracak olanlara soruluyor ...

napıyon sen orda sessiz sessiz...2 saattir boş boş ekranamı bakıyosun...valla merak ettim...röntgenlemek ayıp hanıııımmmmmmm:82:

yok tatlum geçmişi okudum aynı anda yemek yaptım eşime süslendim :)))

biraz daha bişeyler yazmadan durursan kendimden şüphelenmeye başlayacam...acaba yoksun da ben halüsilasyon mu görüyorummmm

evet aslında ben yohuuuuuuum :)))

egunal benide listeye eklermisin canım ben artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum çok sık giremesemde:)))

hoşgeldin canım aramıza ....

hoşgeldiiiiiinnnnn sefalar getirdiiinnnnnn
ilk tüp bebek denemen son olsun göbüşüne bebiş konsunnnn

selam canlarım nasılsınız görüşmeyeli benimde yarın kontrolüm var inşallah bebeğim iiyidir teyzeleri

düzelmessem yarın arıcam.gelmeden buraya aramıştı bişi olursa ara sor ne zaman istersen die.biliom saolun yanımdasınız hepiniz zaten sizlerlede konusmasam iice kötü olurdum..sizi seviyorum

Cnmmm bnm ara lütfen çekinme o bizim Dr umuz seni gitmeden araması bile ne güzel o ilgisi beni o kliniğe bağladı yoksa bn özel sigortalıyı coktan başka hastaneye geçerim ama sen sakın yalnız hissetme kendini ara Dr tatlım bizde seni seviyoruz

Sen iki saattir geçmişi okuyupp cevap yazıyorrsun demekkk..Güle güle cicim dediğin ekinnn İstanbula geldideee tedaviye bile başşladııı huhuuuuuuu dünyadann zuzuyaaaaaaaaaaa aramıza dönn nolurrrrrrrrrrrrr..Gene okuman gerekecek sonraaa Çok güldüm heeeeeeeeee

hoşgeldiiiiiinnnnn sefalar getirdiiinnnnnn
ilk tüp bebek denemen son olsun göbüşüne bebiş konsunnnn

yaaa ama ben çook bebek istiyorum 3 tane flan eğer doğal yolla olmayacaksa ve tek olacaksa bikaç kere daha olsun

kızlar bu 2012 de yapılan tüp bebekler topiği dimi? ilk denemede başarılı olan çok kişi varmı??

gel cnm geelll sende gelde beraber gün sayalım
hadi bakalım hayırlı uğurlu ve bebişli olur inşallaahhhh....
3 tanenin kaçı transfer edildi peki.

hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma ve aklını orayada verme

çok şükür kulağını çok çınlattık farkettinmi...merak ettik amaaaaaa...geçmiş olsun kuzum...demek büyük gün 2 mart...inşallah hamileyim dediğin gün olacak...

canlarım ben gayet iyiyim ama nedendir bilmiyorum bugün içim bi umutsuz..
ikizlerim trnsfer edildi..embriologumuz çok güzel geliştiler onları transfer ettik ama biliyorsun bu işlerin garantasi yok..herşeye hazırlıklı ol dedi..
nasib elbette biliyorum ama bazen iyi bazende umudum az oluyor..

size haber veremedim dün müşaade altındaydım akşamdi geldiğimizde eşimde laptopunu getirmemişti..eşimede dedim hatta kızlara nasıl haber vericem diye..
yatıyorum kayınvalidem ve eşim bakıyorlar bana..doktor 3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dedi..
inşallah bana tutunurlar..tek dileğim bu..inşallah hepimiz anne oluruz..
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız..
geçmişi okuyamadım ama biliyorum beni merak ettiğinizi

Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çok İyi geceler

Canım listelerimiz varrr.Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu söylersen egunal ekler senide..Hamile listemiz ayrı transfer ve tedavide olan listelerimiz ayrı tutuluyorrr..Hepsii güncelll..Egunall günceller sende bakarsın gülümm.

Bizde senii seviyoruzzzz.Dualarımız senin ve bebişlerinleeee.İnş pozitif haber aldığımız günüde görürüzzz..Çok öpüyorum bennn

ASLINDA KAFAM ÇOK KARIŞIK HANIMLAR YA merkez konusunda çok kararsızım biliorum bu işler nasip işi Allah ol derse her neresi olursa olur ama nebilim işte bu konuda çok yeniyim ve deneyimsiz kime neye güveneceğimi bilmiorum öyle yerlere varmışki insanı hem maddi hem manevi sömürüyor bide çok hassas bir insanım zaten budurm benim iyicene hassaslaştırdı kafam allak bullak neyapcam ben yaa(((

canım çok çok geçmiş olsun ALLAH güç kuvvet versin meleklerinde tutunsunlar sana inşallah iyi düşün iyi olsun.....

listeye bakayım dedim ama çok uzun diye tamamına bakmadım hepsinin güncel olması süper vallaa :) ok benide eklermisin listeye egunall... bu ilk tüp bebek denemem,daha önce 3 doğal düşüğüm yani gebeliğim var, normal yolla olmuyo diye tüp bebek yapıcaz bizde... yumurta rezervim az benimde... yaşım 26...

sağol cnm bnm..bende seni öpüyorum..Allahım hepimize anne olacağımız günü göstersin inşallahhh..
kulağımı çok çınlattın he öylemi arkadaşım bnmmm

selonun hain planıııı kaçmaz hemen ortaya çıkarırım...
inşallah süpriz yapar annesine meleğim...
aslında yohsuuuuun demeekkkk:18::18::18:

eveetttt sarı kafalarıımmmda güzeldir benimmmmm
ademden ayrımı düştün sen havva sultan elmada ne mübarek elmaymış organik olsa çoktan çürümüştü hormonlu elma okutmuşsunuz diyim ben sana

selam canlarım nasılsınız görüşmeyeli benimde yarın kontrolüm var inşallah bebeğim iiyidir teyzeleri

yarın yine bebişinle buluşuyorsun demek ne güzelllll
gelince son halinin resmini koy bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…