canım günlerin güzel güzel gecer işşallah sonundada pozitifi alırsın ALLAHIN izniyle.dikkat et kendine..selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??
D
cnmm ne elması bilmiyorum Milllstone nn ama biz eşimle Ramazan umresinde oteldn aldığım elmayı 7ayri kisiye İbrahim süresi okuttum sonra dönünce yedik ama olmadı doğal nasip te tupcu olası varmış bebemin
selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??
hoş geldin hayırlısı olsun arkadaşım. inşallahh
merhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...[/Q
hayırlı olsun tedavin canım.
Tahmin ettim burda oldunu akasyam
ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...
Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yokBelki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum
6 şubatta regl oldum 28 gün hesabına göre 4 mart gibi başlarım sanırım
maşallah çok tatlı bakınnn
yaa gelmedii ne yazkki.işşallah çok oyalanmadan gelirler.günlerim boşuna geçmez orda..geldimm arkadaşlarıma teşekkür edeyim dedimm ii dilekleri için ama çıkıom hemen gider ayak kocişi kızdırmayayım.hepiniz çok saolunnn destekleriniz içinnn sizi çok sewiom.inince haber veririmm uçaktan...hepinizi çok sewiyorumm...
dünkü dr yazıma cevap yazan,bizi kutlayan bütün teyzelerimize teşekkür ediyoruz..biz iyiyiz ve annemizin karnında büyümeye calışıyoruz..hepinizi seviyoruz..ve dua ediyoruz sizinde göbüşünüze bizim gibi bebişler konsun diye...
nasılsınız benim leptop daha gelmedi bende ablamdayım hemen oturdum netin başına ablam diyo kız bilsryamı geldin diyeneyse bende bi sıkıntı yok ama dişim agrıdı bugün sakin biraz antibiyotik kullana bilirsin dedi dr ama içime sinmedi içmiyom heşey bebiş için .Allahım kısmet ederse yarın 8 haftalık oluyoruz
Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."
Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim
canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fenaannemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık
slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....
canlarım ben geldim malesef sonuç negatif
2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim hayırlısı
Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......
cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.
kızlar bu adetimden sonra hsg çekileceğim.. ve eşim yanımda olmayacak sizce yalnız başıma halledebilir miyim bu işi.. çok ağrınız veya çok kanamanız oldu mu? yoksa yanıma birini çağırayım mı?
off kızlar ya.... eşim yanımda olmayacağı için tüm tedavide yalnız başıma olacağım... ağlıcam şimdi ya... ço üzgünüm çok....
canım benim ağrımda olmaz.. ama istemeseydi dr um.. ben yinede başka bir merkezde çektirirdim...
napıyon sen orda sessiz sessiz...2 saattir boş boş ekranamı bakıyosun...valla merak ettim...röntgenlemek ayıp hanıııımmmmmmm:82:
biraz daha bişeyler yazmadan durursan kendimden şüphelenmeye başlayacam...acaba yoksun da ben halüsilasyon mu görüyorummmm
egunal benide listeye eklermisin canım ben artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum çok sık giremesemde:)))
teşekkür ederim canımmerhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...[/Q
hayırlı olsun tedavin canım.
merhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...
düzelmessem yarın arıcam.gelmeden buraya aramıştı bişi olursa ara sor ne zaman istersen die.biliom saolun yanımdasınız hepiniz zaten sizlerlede konusmasam iice kötü olurdum..sizi seviyorum
hoşgeldiiiiiinnnnn sefalar getirdiiinnnnnn
ilk tüp bebek denemen son olsun göbüşüne bebiş konsunnnn
gel cnm geelll sende gelde beraber gün sayalım
hadi bakalım hayırlı uğurlu ve bebişli olur inşallaahhhh....
3 tanenin kaçı transfer edildi peki.
Nasıl olalım kuzuuuuuuuu seni meraktann çatladıkkk..ben 2 gündürr julietta diye diyeee bir hal oldumm..Hadi hayırlı olsun canımm.Tekmi ikimi transfer ettilerr.Kalkma tabiii..Neden tüm gün hastanedeydinizz bir şey mi oldu??
Canım benimkide Kabede 21 kere meryem suresi okunmuş elma..Valla olsunda tüple olsunnn cicimmmm...
hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma ve aklını orayada verme
canım günlerin güzel güzel gecer işşallah sonundada pozitifi alırsın ALLAHIN izniyle.dikkat et kendine..
millstone da gelmiş o elmadan.onu sordum hem elma yencekmiş sonrada ...... ama kaç akşamdır yemio elmayı bozuldu walla
ister aygaz ister doğal gaz gelsinde farketmez zaten
çok şükür kulağını çok çınlattık farkettinmi...merak ettik amaaaaaa...geçmiş olsun kuzum...demek büyük gün 2 mart...inşallah hamileyim dediğin gün olacak...
yaaa ama ben çook bebek istiyorum 3 tane flan eğer doğal yolla olmayacaksa ve tek olacaksa bikaç kere daha olsun
kızlar bu 2012 de yapılan tüp bebekler topiği dimi? ilk denemede başarılı olan çok kişi varmı??
canlarım ben gayet iyiyim ama nedendir bilmiyorum bugün içim bi umutsuz..
ikizlerim trnsfer edildi..embriologumuz çok güzel geliştiler onları transfer ettik ama biliyorsun bu işlerin garantasi yok..herşeye hazırlıklı ol dedi..
nasib elbette biliyorum ama bazen iyi bazende umudum az oluyor..
size haber veremedim dün müşaade altındaydım akşamdi geldiğimizde eşimde laptopunu getirmemişti..eşimede dedim hatta kızlara nasıl haber vericem diye..
yatıyorum kayınvalidem ve eşim bakıyorlar bana..doktor 3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dedi..
inşallah bana tutunurlar..tek dileğim bu..inşallah hepimiz anne oluruz..
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız..
geçmişi okuyamadım ama biliyorum beni merak ettiğinizi
Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çokİyi geceler
canlarım ben gayet iyiyim ama nedendir bilmiyorum bugün içim bi umutsuz..
ikizlerim trnsfer edildi..embriologumuz çok güzel geliştiler onları transfer ettik ama biliyorsun bu işlerin garantasi yok..herşeye hazırlıklı ol dedi..
nasib elbette biliyorum ama bazen iyi bazende umudum az oluyor..
size haber veremedim dün müşaade altındaydım akşamdi geldiğimizde eşimde laptopunu getirmemişti..eşimede dedim hatta kızlara nasıl haber vericem diye..
yatıyorum kayınvalidem ve eşim bakıyorlar bana..doktor 3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dedi..
inşallah bana tutunurlar..tek dileğim bu..inşallah hepimiz anne oluruz..
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız..
geçmişi okuyamadım ama biliyorum beni merak ettiğinizi
Canım listelerimiz varrr.Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu söylersen egunal ekler senide..Hamile listemiz ayrı transfer ve tedavide olan listelerimiz ayrı tutuluyorrr..Hepsii güncelll..Egunall günceller sende bakarsın gülümm.
Bizde senii seviyoruzzzz.Dualarımız senin ve bebişlerinleeee.İnş pozitif haber aldığımız günüde görürüzzz..Çok öpüyorum bennn
Canım listelerimiz varrr.Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu söylersen egunal ekler senide..Hamile listemiz ayrı transfer ve tedavide olan listelerimiz ayrı tutuluyorrr..Hepsii güncelll..Egunall günceller sende bakarsın gülümm.
Bizde senii seviyoruzzzz.Dualarımız senin ve bebişlerinleeee.İnş pozitif haber aldığımız günüde görürüzzz..Çok öpüyorum bennn
canım bak ben gülmedim üzüldümmmm neyseki ikinci yazmışsın .. bu arada egunal durumu çook güzel anlat mış kiii geçte olsaorda çook güldümmm
hadi hayırlısı canım tabi bebiş sürpriz yapıp gelmezse
yok tatlum geçmişi okudum aynı anda yemek yaptım eşime süslendim :)))
evet aslında ben yohuuuuuuum :))) ....
eFETTTTTTTT YAAAAA..Ama senin ağlayan sarı kafaların bile ayrı bir güzell..
İşleri yapptım bıcı bıcı yapıp giyinip süslendimm ama ortada adam yok maaleseff..Gelsee yedirticem elmayı amaaaaaaaaaaa..Karşıya geççtiiii benimkiii,işleri uzadı..Gelince bakıcaz artıkkkk..Başımda nasıl ağğrıyorr ya haniii yalandan değil hemdeee..Valla şenlenelimm yahuuuu..Neden böyle olduk anlamadım kiii..
selam canlarım nasılsınız görüşmeyeli benimde yarın kontrolüm var inşallah bebeğim iiyidir teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?