Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama benim değerim baya yüksek.bugün dahiliyeye göstereceğim sonuçları.ben bir ay önce 9 haftalık bebeğimi düşürdüm.sebep bu olabilir dedi doktorum.şimdi de 3.aşılama için başladım iğnelere.yarın da endokrine randevu aldım.en azından içim rahatlasın bakalım ne diyecek....

öylemiiiiiiii hiç okumadım ya kaçırmışım ozaman....hadi hayırlısı onlarda sorun ne canım liste aramayım şimdi biliyosan yazarmısın çok merak ettim bu olayı ben ....

öylemiiiiiiii hiç okumadım ya kaçırmışım ozaman....hadi hayırlısı onlarda sorun ne canım liste aramayım şimdi biliyosan yazarmısın çok merak ettim bu olayı ben ....

canım umutluyum da da benim gibi yok yok maalesefff Artık dalga geçiyoruz biz kendimizleeee..Ayak tırnağımızdan başımıza kadarr tüm hastalıklar mevvcut diyeee..Valla ne desemm kii şimdi bilemedimm..Kendi gelince anlatırrr daha iyi olurrr.Ama co cültür onunda negatif leri olduğundan denenecek diye biliyorum..

canlarımm napıosunuz?be bugün sanki biraz daha iim halsizlik yok çok fazla ama tuvaletten pek çıkamıorumteyzem geldii sabah anca kahvaltı falan yaptık oturuoz ölee..şiz napıosunuz bakalım;?

eliffffffffff acil yardım kuzu

saraçoğlunun tilifonu neydi ben biyerleri arıyom ama sürekli meşkul yanlış no aramıyım

bak bunu listeye eklerim transfer gününü de unutmam sözzz

yok kuzum ben dinlemedim o şarkıyıııı ben bi tek bergen dinlerimmm
kötü bişi olduğundan mı dertlisin yoksa bugün o modda olduğun içinmi efkarlısın de bakiiimmm...
ekin hatunun da bu sabah teyzesi gelecekti hala ortalıkta yok...

canlarımm napıosunuz?be bugün sanki biraz daha iim halsizlik yok çok fazla ama tuvaletten pek çıkamıorumteyzem geldii sabah anca kahvaltı falan yaptık oturuoz ölee..şiz napıosunuz bakalım;?

merhaba kuzum ıyı olmana sevındım canım aman dıkkat et kendıne gurbet elelrdesın zaten kendınce teyzos geldı demek ne guzel ellerınden operız teyzemızın sana ıyı baksın 1 dedıgını 2 etmesın tamammı

Canım demek teyzen geldiii..Kendini daha iyi hissetmene çok sevindimm..İkinci randevun ne zaman belli oldumu??

Hiç bir şey olmadıı,apartmanda yalnızımm.Bizimkiler ev oturmasına gittiler ben gitmedim canım istemiyooo dün çok yorulmuşumm temizlikten dolayıı..5 sigaramdan 4 ünü içtimm gerisini sen düşünn bu satteeee

bende millstone na aynı anda seninle ilgili mesaj yazmışım hala ortalıkta yok teyzesi gelecekti ondan herhalde dedim mesajı yayınladım bi baktım sen gelmişinnnn...valla çok yaşıyorum bu durumu seninle...benimde annem kızkardeşimin yanında artvindeydi sabah 6 da o geldii...o saatten beri ayaktayım bi de gece 2 buşukta yattım...şu an enerjimin son demlerini yaşıyorum...bilgisayarın başında sızmam an meselesi...bu arada sabah günün özetinde sana iyi dileklerimi yollamıştım topikten bak işe yaramış çok şükür daha iyisinnn

unutma kuuzm yaaa 4 yılda bır gelen 29 şubat ugur getırsın bıze aaaa
ekın geldı cnm ama sen mj yazarken gormedın sanırsam onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…