eliffffffffff acil yardım kuzu
saraçoğlunun tilifonu neydi ben biyerleri arıyom ama sürekli meşkul yanlış no aramıyım
canlarım açıktan telefon noları yazmamanızı tavsiye ediyorum özelden halledin bence...reklam a girebilir...sıkıntı olabilir...anladınız siz onu
unutma kuuzm yaaa 4 yılda bır gelen 29 şubat ugur getırsın bıze aaaa
ekın geldı cnm ama sen mj yazarken gormedın sanırsam onuuuu
Hiç bir şey olmadıı,apartmanda yalnızımm.Bizimkiler ev oturmasına gittiler ben gitmedim canım istemiyooo dün çok yorulmuşumm temizlikten dolayıı..5 sigaramdan 4 ünü içtimm gerisini sen düşünn bu satteeee
kalpleri temiz arkadasarım benım umutluyum umutluyum dedınız kız geldı yaaaa
onunda size slmı war canım..walla bugün keyfim yerine geldimerhaba kuzum ıyı olmana sevındım canım aman dıkkat et kendıne gurbet elelrdesın zaten kendınce teyzos geldı demek ne guzel ellerınden operız teyzemızın sana ıyı baksın 1 dedıgını 2 etmesın tamammı
oo sen bugün sigara işini abartmışşınHiç bir şey olmadıı,apartmanda yalnızımm.Bizimkiler ev oturmasına gittiler ben gitmedim canım istemiyooo dün çok yorulmuşumm temizlikten dolayıı..5 sigaramdan 4 ünü içtimm gerisini sen düşünn bu satteeee
bende millstone na aynı anda seninle ilgili mesaj yazmışım hala ortalıkta yok teyzesi gelecekti ondan herhalde dedim mesajı yayınladım bi baktım sen gelmişinnnn...valla çok yaşıyorum bu durumu seninle...benimde annem kızkardeşimin yanında artvindeydi sabah 6 da o geldii...o saatten beri ayaktayım bi de gece 2 buşukta yattım...şu an enerjimin son demlerini yaşıyorum...bilgisayarın başında sızmam an meselesi...bu arada sabah günün özetinde sana iyi dileklerimi yollamıştım topikten bak işe yaramış çok şükür daha iyisinnn
Topikte 3 elif olunca hatlar karıştıııı..Bana dedii oooo kızlarr...Ben saraçoğlu ile irtibattayım ya ondan yaneeeeeee..
Tamam egunalımmm bir anda telaş olduu sadece..Msn açtım şimdii,teli düştü sırada beklemede umutluyumm bakalım neler dicek O na...
vallahiiii yaaa bende şaşırdım bide sayfa bi anda akmış noluyyooo anlayamadım :)))
topikte 3 elif olunca hatlar karıştıııı..bana dedii oooo kızlarr...ben saraçoğlu ile irtibattayım ya ondan yaneeeeeee..
Tamam egunalımmm bir anda telaş olduu sadece..msn açtım şimdii,teli düştü sırada beklemede umutluyumm bakalım neler dicek o na...
arkadaşlar hepinize hoş sohbetler..gidem de sonuçlarımı gösterem....
onunda size slmı war canım..walla bugün keyfim yerine geldi
Oo sen bugün sigara işini abartmışşınsöleyene bak diebilirsin:18:
Eet hep aynı anda msj yazıozseninde gözün aydın o zaman gece hiç uyuyamadım tuvaleta tasındım durdum teyzemde saat 7 de geldi o da yattı uyudu geç kalktık.saol canım benim ii dileklerin için.ya aklıma ne takıldı doktor bana sadece puregon iğne verdi sanki ben daha öncekilerde başka ilaçlarda içiodum acaba gerek mi görmedi bilemedim..uyu bari biraz dinlen sende enerji topla senin enerjin olmazsa topiğinde enerjisi düşer ona göre
oo sen bugün sigara işini abartmışşınsöleyene bak diebilirsin:18:
eet hep aynı anda msj yazıozseninde gözün aydın o zaman gece hiç uyuyamadım tuvaleta tasındım durdum teyzemde saat 7 de geldi o da yattı uyudu geç kalktık.saol canım benim ii dileklerin için.ya aklıma ne takıldı doktor bana sadece puregon iğne verdi sanki ben daha öncekilerde başka ilaçlarda içiodum acaba gerek mi görmedi bilemedim..uyu bari biraz dinlen sende enerji topla senin enerjin olmazsa topiğinde enerjisi düşer ona göre
oo elif sayımız iyimiş :))) düşmüştü telefon iyi bari sevindim hadi bakalım ama benim şu sorduğum soruya cevap versin küserim
yaa içiom ama son bugün zaten teyzem sölenmeye başladı.eşimm eğer içtiğimi duyarsa walla gelip alır beni burdan ama bugün sonn tamam söz..Kız sen içiyomusunn halennn..İğnelere başladınn içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
ve aleyküm selam canım ıyı olmana keyfının yerıne gelmesıne sevındım ama su sıgara konusunda senı cok fecı kınıyorum kuzu
ılaclarla ılgılı 2 randevuda sor cnmm aklına bısey takılmasın
oo sen bugün sigara işini abartmışşınsöleyene bak diebilirsin:18:
eet hep aynı anda msj yazıozseninde gözün aydın o zaman gece hiç uyuyamadım tuvaleta tasındım durdum teyzemde saat 7 de geldi o da yattı uyudu geç kalktık.saol canım benim ii dileklerin için.ya aklıma ne takıldı doktor bana sadece puregon iğne verdi sanki ben daha öncekilerde başka ilaçlarda içiodum acaba gerek mi görmedi bilemedim..uyu bari biraz dinlen sende enerji topla senin enerjin olmazsa topiğinde enerjisi düşer ona göre
Küssmeee geliyorr şimdii görmüşşş...
yaa içiom ama son bugün zaten teyzem sölenmeye başladı.eşimm eğer içtiğimi duyarsa walla gelip alır beni burdan ama bugün sonn tamam söz..
Eet cumartesi gitcem kontrole.ben izmirde 2 günde bir gidiodum kontrole burda daha aralıklı.sigarada bugün sonn sanada sözzzz..
tmm tmm küsmedim bekliyorum...
ben şimdi çıkıom teyzemle alışweriş yapcaz biraz gezinip geliriz..öptüm sizii canlarımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?