Tüp Bebek Günlüğümüz !

eliffffffffff acil yardım kuzu

saraçoğlunun tilifonu neydi ben biyerleri arıyom ama sürekli meşkul yanlış no aramıyım

90 216 457 34 10 +90 216 457 34 11
GSM : +90 539 470 76 46 +90 539 470 76 47
Fax : +90 216 457 34 14

başka elifemi dedin bilmiyom canım ama ben üzerime alındım numaralar bunlar tatlım bugün hocanın görüşme günüdür ondan meşgul dur ben 1 saat aralıksız aramıştım konuşmak için istersen kocaman bi yaz ile acil durum beni arayın yaz fax çek yoksa faxın ben çekeyim senin yerine ama bana bilgilerini vermen gerek canikom.

unutma kuuzm yaaa 4 yılda bır gelen 29 şubat ugur getırsın bıze aaaa
ekın geldı cnm ama sen mj yazarken gormedın sanırsam onuuuu

ay hadi inşallah öyle olsun kuzum...

aman yeni bişi olmasın...elma yan etkimi yaptı neeeee:44:
5 sigaradan 4 ü bu saatte bitti demek...sana tebrik koyuyorum taammııııı hıhhhh

Topikte 3 elif olunca hatlar karıştıııı..Bana dedii oooo kızlarr...Ben saraçoğlu ile irtibattayım ya ondan yaneeeeeee..

Tamam egunalımmm bir anda telaş olduu sadece..Msn açtım şimdii,teli düştü sırada beklemede umutluyumm bakalım neler dicek O na...

onunda size slmı war canım..walla bugün keyfim yerine geldi
oo sen bugün sigara işini abartmışşınsöleyene bak diebilirsin:18:

eet hep aynı anda msj yazıozseninde gözün aydın o zaman gece hiç uyuyamadım tuvaleta tasındım durdum teyzemde saat 7 de geldi o da yattı uyudu geç kalktık.saol canım benim ii dileklerin için.ya aklıma ne takıldı doktor bana sadece puregon iğne verdi sanki ben daha öncekilerde başka ilaçlarda içiodum acaba gerek mi görmedi bilemedim..uyu bari biraz dinlen sende enerji topla senin enerjin olmazsa topiğinde enerjisi düşer ona göre

oo elif sayımız iyimiş :))) düşmüştü telefon iyi bari sevindim hadi bakalım ama benim şu sorduğum soruya cevap versin küserim

vallahiiii yaaa bende şaşırdım bide sayfa bi anda akmış noluyyooo anlayamadım :)))

kalabalıklastık cnm o yuzden akıyoruzzzzzzzzz

hatlar karsıtı desene canım ooo 3 elıfımız var yanıııı memnun oldum elıf hanımmmm

arkadaşlar hepinize hoş sohbetler..gidem de sonuçlarımı gösterem....

sanada by elıf hanımmm ıns tertemız cıkar kuzuuuuu

Son düzenleme:

ve aleyküm selam canım ıyı olmana keyfının yerıne gelmesıne sevındım ama su sıgara konusunda senı cok fecı kınıyorum kuzu
ılaclarla ılgılı 2 randevuda sor cnmm aklına bısey takılmasın

Kız sen içiyomusunn halennn..İğnelere başladınn içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Kız sen içiyomusunn halennn..İğnelere başladınn içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
yaa içiom ama son bugün zaten teyzem sölenmeye başladı.eşimm eğer içtiğimi duyarsa walla gelip alır beni burdan ama bugün sonn tamam söz..

eet cumartesi gitcem kontrole.ben izmirde 2 günde bir gidiodum kontrole burda daha aralıklı.sigarada bugün sonn sanada sözzzz..

aslında puregon diğer iğnelere göre daha az etkili bir iğne...bu demek oluyo ki yumoşlar gayet iyi durumda ve fazla bir yükleme yapmadan sonuç alabilecekler...yanına ek vitamin vs bişeyler belki verebilirlerdi tabii...iyi tarafından bakalım herşey yolunda demek...ne ara uyurum bilmiyorum anneciğimle ve sizinle kaynatmak daha cazip geliyooo

ben şimdi çıkıom teyzemle alışweriş yapcaz biraz gezinip geliriz..öptüm sizii canlarımm...

tamam kuzum Yoluna cıcekelr serdım senın ozaman burda 4 gunde bır cagırıyorlar canım o yuzden 2 gunde cok ya calısınca bana 4 de cok allahtan bu seferkınde 3 kere ızın alcam ...

tmm tmm küsmedim bekliyorum...

ne örüyon kız modeline bi bakiiimmm heee güzelmiş örneğini alayım bi ara unutturma

ben şimdi çıkıom teyzemle alışweriş yapcaz biraz gezinip geliriz..öptüm sizii canlarımm...

ha ha ha ....gezmeye demek gez bakalım...bende millstone ve ekin buluşup beni çatır çatır çatlatcaklar diye bekliyom ama sizde nerdeeeeee o hareket...tedavin başladı bitiyo siz hala buluşcaksınız he he he

merhaba arkadaşlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı beyninde ufak bi kist gördü doktor bana endişe etme dedi bu 6 aydan sonra tamamen yok oluyo dedi 4lü test iin kan verdim ve ayrıntılı ultrason istedi benden canım çok sıkıldı doktor rahatlattı beni biraz önemli bişey değil dedi bu bebeğim topikcan mış bu arada bana dua ediin lütfen 4lü testimiz iyi çıksın

ne günmüş beeeee...bir gün hazırlıklar sürdü,bir gün misafirleri ağırladın gecenin bi vaktine kadar,bugünde yorgunluk var herhalde...gün yaptı hatun tam 3 gün topikten uzak kalmasına sebep olduuuu...Akasyaaaa duy sesimiiii geeellll artıkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…