niye bana küsüyosun kiiii...ama gece 2 buçukta yattım sabah 6 da kalktım beyin damarlarım kısa devre yapmış olabilir bende insanım hata yapabilirim...yoksa seni unuturmuyum ben unutmadım listede tarihide gördüm ama bugünün 22 si olduğunu sen deyince farkettimmm..bak tutamıyorum ağlayacam içim çıkana kadar :84::84::84::84:
canlarımm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...doktora yorum için girdiğimde odaya bana sakın kötü bişi demeyin daha doğurmadım dedim kadın yüzüme bakakaldı şok gülmeye başladı:)) anlattı durumu ama ilaç vermedi oda içine sinmedi önce çocuk yap ta dedi tmm dedim yapacam söz...zaten çelik korse kullanıyodum ona devam bide jel bide ağır kaldırmak yok bide 10 kilo vermem gerek galba hamilelik olursa baya yük bincek çok sıkıntlardayım spora başlıcam sanırım bu hafta falan gerçi fazla kilom yokdermişim.........1,72 boya 70 kilo şöle 60 olduğum günü bide hamile olduğum günü görmek istiyorum..........
vardır sölediysen bi alakası yaaa kısmettt işte dediğin gibi bi yerden başlamak gerektiii
tamam tamam kusmedım ozaman aglama olurmu kuzummmmmmmsevıyorum senı olsun olur oyle karısıklık sıkıntı yokkkk canım hehe
benimde hayalim topiğin kızlarıyla bir araya gelmek..nasıl güzel olur kimbilir...
evet canım iyi oldu zaman geçirdiler ama ayrılması zor olmuş her zamanki gibi...büyük paşam anneannesiyle takılıyodu küçük annesiyle...az önce aradım zerrini efe açtı telefonu annesi kardeşini uyutıyomuş bende onunla konuştum yalnız başıma salonda çizgi film seyrediyorum dedi çok fena oldummm üzüldüm...uzak olmaktan bu hasretlikten nefret ediyorum...teyzem kapatma telefonu konuş benimle dedi ben koptummm
Kıyamam sana benn yaaaa..Evet inş bu hasretlik biterrr,onlarında tayini Ankara ya çıkarrr..Benim paşamda hasta olduuu bugün öksürüp duuruyorrrr bende sabah sabah ona canım sıkıldıı..Şimdiye kadar bebekliğinden beri bir kere bile hasta olmamıştıı..Çocuk öksürüyor diyee kayınvalidemle benn abartıp karaları bağladıkkk
herkese selammm... nasılsınız?? bugün kocamın doğum günü :) oğlumla işyerine gideceğiz
iyi doşmuş kocacın da senin eşin olmuşşş...ALLAH uzun ömürler versin sağlıklı mutlu olun hep...ne aldınız hediye oğluşunla
hediyesini çok önceden aldık ve verdik. benim doğum gününde benim istediğim birşey olsun diye beraber çıkmıştık :) o esnada onu da aradan çıkardık. sevgililer gününde de hediye aldık. ama o bana almadı(
fıstıklar ben hazırlanıp çıkayım.... öpüyorum hepinizi..
bana sitem ediyonda niye durumla ilgili bişi yazmıyonn..ne zaman gidecen daktıra ya da gidip geldinmiii
ohhh rahatladım du bi sarılayım
herkese selammm... nasılsınız?? bugün kocamın doğum günü :) oğlumla işyerine gideceğiz
fıstıklar ben hazırlanıp çıkayım.... öpüyorum hepinizi..
tedavin hayırlı olsun...herşey yolunda gitsin inşallah...
amin canım ya allah razı olsun hayırlısı nasılsa öyle olsun canım
inşallah hayırlı olan, hayırlı evlat almak olsun kucağına..dualarım sizinle
kızlar bu konuda bilginiz varmı hiç gebelik elde edilmemiş kişilere uygulanıyomuş ama nerde nasıl kaç para vsvs bilgissi olan varmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?