• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı beyninde ufak bi kist gördü doktor bana endişe etme dedi bu 6 aydan sonra tamamen yok oluyo dedi 4lü test iin kan verdim ve ayrıntılı ultrason istedi benden canım çok sıkıldı doktor rahatlattı beni biraz önemli bişey değil dedi bu bebeğim topikcan mış bu arada bana dua ediin lütfen 4lü testimiz iyi çıksın :43:

yerim ben senin topikcanını...ben bu kist olayını çok duydum doktorun dediği gibide sonra kayboluyooo...etrafımda henüz kist görünüp sonradan geömeyen ya da sorun yaşayan olmadı...üzme kendini sakın..inan hiç kistten eser kalmayacak...bugüne kadar sorun olmadı 4 lü testte de olmayacak inşallah..

merhaba arkadaşlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı beyninde ufak bi kist gördü doktor bana endişe etme dedi bu 6 aydan sonra tamamen yok oluyo dedi 4lü test iin kan verdim ve ayrıntılı ultrason istedi benden canım çok sıkıldı doktor rahatlattı beni biraz önemli bişey değil dedi bu bebeğim topikcan mış bu arada bana dua ediin lütfen 4lü testimiz iyi çıksın :43:

demek topıkcan hayırlısı olsun cnm doktor endıse etme demıs sıkıntı yapma cnm gecer bak ıns testeler guzel cıkar kuzummmm

ben şimdi çıkıom teyzemle alışweriş yapcaz biraz gezinip geliriz..öptüm sizii canlarımm...:54::54:

deseyydinn can sıkıntısından patlayan bende planımı yaparr takılırdımm peşinizeee..Ne vardıı yaneee benii bugünn sıkıntıya mahkumm ettinnnn..İki izmirli güzelin arasındaaaa havam değişirdiiiiiiiiii..Hııııhhhhhhhh:19::19::19::20::20:

ne günmüş beeeee...bir gün hazırlıklar sürdü,bir gün misafirleri ağırladın gecenin bi vaktine kadar,bugünde yorgunluk var herhalde...gün yaptı hatun tam 3 gün topikten uzak kalmasına sebep olduuuu...akasyaaaa duy sesimiiii geeellll artıkkkk....

sanırsam donusum muhtesem olsun dıye gelmıyorrr:44::44::44::1::1::1: Valla hatun hamarat hanı 3 gundur yok:52::52::52:

ne örüyon kız modeline bi bakiiimmm:53::53::53: heee güzelmiş örneğini alayım bi ara unutturma:6::9:

ha ha ha ....gezmeye demek gez bakalım...bende millstone ve ekin buluşup beni çatır çatır çatlatcaklar diye bekliyom ama sizde nerdeeeeee o hareket...tedavin başladı bitiyo siz hala buluşcaksınız he he he:1:

veririim canikom yalancı selanik örüyom :)))) hadi sen bi git şimdi koştura koştura gel çabuk bitsin :))) of küçükken örgü örenler öle derdi bize hep koşardık ogündür bugündür örgü ören birini görünce koşarım ben :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım bencede doktoruna güven moralini bozma inşallah 4lü testinizin sonuçlarıda iyi çıkar :16:

Canım benimmm maşallahh subhanallahhh topikcanına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İnş hiç birşeycikler çıkmaz canımmm..Dualarımız seninle..

kuzular geldim geçmişe dönmedim ne soruyodunuz co-cültürle ilgili bana:38::38:

ben sordum canım
1 -neden uyguluyolar??
2 -tutunma şansı artıyomı??
3 -kaça mal oluyor ??
4 -sizdeki sorun ne??
5-hangi merkezde yaptırcaksın??
6-çok mu soru sordum??
7- hepsine cevap vercekmisin??
8 -eklemek sitediğin bişi varsa eklermisin benim bilmediğim ama bununla ilgili bilmem gereken???

neden bunları soruyorum....çünkü bizim 3 negaitifimiz var erkek faktörlüyüz ama hiç gebelik olmaması boş dahi olsa beni endişelendiriyor acaba rahimle ilgili bi sıkıntımı var diye düşünmeden edemiyorum...

beni bilgilendir nolur:)))

canım bencede doktoruna güven moralini bozma inşallah 4lü testinizin sonuçlarıda iyi çıkar :16:

yerim ben senin topikcanını...ben bu kist olayını çok duydum doktorun dediği gibide sonra kayboluyooo...etrafımda henüz kist görünüp sonradan geömeyen ya da sorun yaşayan olmadı...üzme kendini sakın..inan hiç kistten eser kalmayacak...bugüne kadar sorun olmadı 4 lü testte de olmayacak inşallah..

demek topıkcan hayırlısı olsun cnm doktor endıse etme demıs sıkıntı yapma cnm gecer bak ıns testeler guzel cıkar kuzummmm

cok sağolun canlarım inşallah güzel sonuçlar cıkar egunalcim beni rahatlattın ben böyle bişey hic duymamıstım oyüzden cok endişelendim ağladım inşallaah kaybolur tamamen. bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenmek baya bi zor oldu bacab bacak üstüne atmış bi türlü acmıyo bacak arasını doktor öksür dedi bana cokuk bi irkildi o anı görmeniz lazımdı hemen actı bacağını gördük pipisini utangac olacak oğlum göstermiyo kimseye :1::40:

selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??

canım hadi bakalım...ay... insallah güzel haberler alırsın.. bizede moral vermiş olursun.. canım ya hadi bakalım hayırlısı...

sanırsam donusum muhtesem olsun dıye gelmıyorrr:44::44::44::1::1::1: Valla hatun hamarat hanı 3 gundur yok:52::52::52:

dönüşü muhteşemmi olacak yoksa zararlımı çıkacak görecez bakalım...gelmediği her dakika kendisine okunmamış sayfalar olarak geri dönecektir...okumadan cevap yazmadan da rahat edemediği için şaşı olma riskiyle başbaşa topiğin tozlu geçmiş sayfalarında kaybolacak..

veririim canikom yalancı selanik örüyom :)))) hadi sen bi git şimdi koştura koştura gel çabuk bitsin :))) of küçükken örgü örenler öle derdi bize hep koşardık ogündür bugündür örgü ören birini görünce koşarım ben :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:60::60::60: demek o gün bugündür her örgü ören gördüğünde koşuyorsun:60: senin işinde zor tabii..kandırmışlar seni küçükken hala bilinç altının etkisindesin demek...e o zaman bende örmeye başlayım sen koş 10 kilo fazlan içinnnnn:6::6::6::6::6:

sen nerdesin hanııımmmmm...bi göründün sonra yoksunnnn:50::50::50:

merhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...

hayırlı olsun tedavin canım....

canım endişelenme kötü birşey yoktur benim kızkardeşimin ikizlerinde oğlanda vardı doğumdan sonra kafasında bir kitle vardı aynen öle dediler ve gitti olabiliyor yani allah büyük onlar melek yüce allahımın koruması altınalar annesi topikcan ha oğlan sayısı fazla gibi geldi bana :))) hadi allah hayırlısı ilekucağına almayı nasip etsin inşallah....

deseyydinn can sıkıntısından patlayan bende planımı yaparr takılırdımm peşinizeee..Ne vardıı yaneee benii bugünn sıkıntıya mahkumm ettinnnn..İki izmirli güzelin arasındaaaa havam değişirdiiiiiiiiii..Hııııhhhhhhhh:19::19::19::20::20:

izmir den istanbula geldi hala izmirlilerle takılıyooo hatunnn...bende buluşacaksınızda beni kıskandıracaksınız diye bekliyoruuuummm...nerdeeeee:9:

ben sordum canım
1 -neden uyguluyolar??
2 -tutunma şansı artıyomı??
3 -kaça mal oluyor ??
4 -sizdeki sorun ne??
5-hangi merkezde yaptırcaksın??
6-çok mu soru sordum??
7- hepsine cevap vercekmisin??
8 -eklemek sitediğin bişi varsa eklermisin benim bilmediğim ama bununla ilgili bilmem gereken???

neden bunları soruyorum....çünkü bizim 3 negaitifimiz var erkek faktörlüyüz ama hiç gebelik olmaması boş dahi olsa beni endişelendiriyor acaba rahimle ilgili bi sıkıntımı var diye düşünmeden edemiyorum...

beni bilgilendir nolur:)))

kuzum başlıyorum
1- ilk ben istedim diye oldu diye başlıyım bide belki işe yarar dedi doktor zati histeroskpi olucam oda aradan çıksın dedim
2- bende 2.tüpte çok kaliteli olmadığını söylediler yumoşun normalde pko görünü var ama pkos değilim eşimde ileri harekt ve morfoloji bozuk ama normal gebelikte olur diyolar:53:
3-1200 tl indirimli yoksa 1000 dolardı
4-2.cisinde açıkladım kuzum
5-beylikdüzü medicana aysun laçin
6-bu ne kız acuk sordun :))
7-cevap verdim sanırım :))))
8-kuzum bende 2 aşılama 2 tüp oldu ama genel manada sorun yok morfoloji aşılama tüpte işlem gördüğü için işe yarayanlar yetiyo bende yumoş sayıyı ii ama kalitesi düşük çıktı sonuncuda bende prolaktin yükseliyo belki o sorun belki başka bişi var diye hem hist hem co-cültür yapılacak hatta bu sefer pgt bile yapılabilir başka soru varsa sor kuzum aklıma bunlar geldi ayrıyeden stres baş etken belki ondanda olmuyabilirmiş

Back
X