evet ecrincim keyfi yerindeydi oğlşumun demekki annenin bi öksürü bebeği nasıl etkiliyo canlı şahit oldum :)
defneelma canım cok teşekkür ederim arkadaşım
35izmir öylemi canım demek sonradan kayboldu inşallah bizimkide öyle olur dua et teyzesi .bana da öyle geldi ama bakalım diğer hamişlerimizinki belli olsun da
Cnmm ya var garanti ama düşürdüğümüz için garanti kapsamına girmezki düştüğü çok belli 2yerinde yamuk lük varcanım garantısı yokmu ya bı care bulunur sanırısam yaaa uzulme vardır bır hayır
bilmem artık duygusal tarafıma dek gelirse özetlerim napıyııımmm...
valla bende sizin buluşmanızdan ümidi kestim...napalım kuzum ben napar eder gelir seni görürüm bunun için çalışmalarım devam ediyor
nasıl uçurduuuuu bilerekmi kazaramı????
histereskopi yapıldı temiz hiç bir sorun yok ...
genetikler 2 defa yapıldı ben homozigotum onun dışında sorun yok....
hormonlar da hiç bir sorun yok hepsi güzel ( sadece ben 2002 yılından beri prolaktin sorunu yaşadım ilk testlerim 90 dı sonuç doktorlar şok olmuşlardı tomogrofi çekildim beyinde hipofiz bezinde iyi huylu bir tümör vardı hep dostinex kullandım inişli çıkışlı oluyor ama artık 90 olmuyor en fazla 50 gibi falan oluyor) ama hep ilaç aldığımm için tedavilerde 20 lerdeydi)
adet düzenim süper 28 günde bir şaşmaz.
ben 32 eşim 35 yaşında
ilaç sadece dostinex
sigara kullanmıyoruz ( eşim 1 yıldan fazladır içmiyor)
çok stresliyiz ikimizde inanılmaz hemde
7 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz
eşimde sayı hız ve morfoloji sorunu var benle ilgili bişi yok tedavilerimi 1.izmir smyrna 8 yumurta 4 embriyo 2 transfer dondurulmuş yok.
2.izmir irenbe 8 yumurta 2 embriyo transfer dondurulmuş yok.
3.istanbul asm 15 yumurta 11 embriyo 9 iyi kalite dendiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! hiç ölen de olmadı tarnsferim 4.gn oldu üzerine 3 daha beklediler ölen olmadı ama bölünmeleri sağlıklı değildi donmuş embriyom yok....
bukadar tatlım...
şimdi kaan aydosa gittik sperm dna hasar tespiti için onun sonucunu bekliyoruz ona göre yol alıcaz kısmetse....
aslında dediğin gibi stres... ben çok araştırıyorum yapmıcam diyorum gene bişileri okurken buluyorum kendimi elimde değil tabi... allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç bende sürekli merkez araştırıyorum en iyisi hangisi ???ama tabi ne yazıkki bunları denetleyen bilgi edinebileceğimiz esas bir merkez yok başarı oranları vs... kadınlar klubundan bakıyorum ama tabi illaa herkesin bir merkezle sorunu olmuş tmm diyorum bu iyi gibi pat bi yazı çıkıyo karşıma yıkılıyorum 4.için çok korkuyorum ben bidaha negatif sonucu almak beni bitirir hep dik durdum ama 4. yıkar gibi geliyo büyük konuşmayım ama çokta yalnız hissediyorum kendimi garip bir şekilde eşim zaten hiçç araştırmaz sağolsun sne hallet diyo e benim omuzlarımdaki yük inanılmaz olumsuz oluncada sen buldun diyo ....kimse hiç birşeyin ucundan tutmuyor tek başına çok zor oluyor hep bi yardım bekliyosun zaten eşimin ailesi ile hiç görüşmüyoruz onlardan hayır yok bazende bidaha denemesemmi diye düşünüyorum belkide allah istemiyor neden zorluyorum ki diyorum...bilemiyorum yani onu düşündüm bu sabah eskiden bir söyler bin gülerdim artık gülemiyorum bile içten hep gözyaşlarım hazırda duruyor gülmeyi unuttum...neyse uzattım gene işte böyle sen nezaman yaptırcaksın bunları inşallah hayırlı haberler veririsn bize de umut olusun seviniriz birlikte canım....
evet ecrincim keyfi yerindeydi oğlşumun demekki annenin bi öksürü bebeği nasıl etkiliyo canlı şahit oldum :)
defneelma canım cok teşekkür ederim arkadaşım
35izmir öylemi canım demek sonradan kayboldu inşallah bizimkide öyle olur dua et teyzesi .bana da öyle geldi ama bakalım diğer hamişlerimizinki belli olsun da
Canım ben her sabah erken kalkarım sevgilimle kahvaltı yaparım topige giremiyorum pc yok iPhone var ondanda zorlanıyorum ama artık ondan girmeye karar verdim isimi yaptım biraz uyudum geldim yine bu arada gozunaydin annen gelmis hos gelmis.....
Cnmm yaa kazala uçurdu ben platomu duzelteymişsin dedim elineverdim resmn merdivenlerdn paldir kuldructu
canım şimdi nerde tedavi olmayı düşünüyorsun.... ben kentte tedaviye başladım...
Cnmm ya var garanti ama düşürdüğümüz için garanti kapsamına girmezki düştüğü çok belli 2yerinde yamuk lük varKocamda beni yamultucak Neyse yapilick birşey yok
Cnmm yaa kazala uçurdu ben platomu duzelteymişsin dedim elineverdim resmn merdivenlerdn paldir kuldructu
kuzu prolaktin bendede sorun opudan sonra dostnex içmeye başladım genel sorunlarımız aynı gibi bak seninde yumurta kalitende bişi çıkmasın benim yumoşta 2.tüpte refraktil bady dendi bende de çok toplanıyo ya döllenen oluyo ölüyo yada baştan döllenen azalıyo benimde 4.gün morula transferi oldu 2.tüpte eşime bende yaptırdım hasar tespitini çok şükür bişi çıkmadı atık ben doktrlar istemeden yapıyom bazı testleri hasa tespitini ben netten araştırdım yaptırdım artık doktoluk bişiyimiz yok bence biz kafayı toparlasak hepsi olucak ama sen kalitesi konusunda bilgi al bende hep ii sanıyodum kalitesi bozuk çıktı belki sadece bu tüpte olabilir dedi doktorum ama genede riske amayalım dedi prolaktin yğksek ya sakın incir üzüm falan yeme yasak çıkaıyo
Evet cnm demez neyse bosverdim yapilick birşey yok ay Sinem için sevindim seninde az kaldı egunalim buay 29 çekiyorohhh iyi ediyorsun benimki kahvaltı yapmaz ama çaysız duramaz çayını demlerim ona eşlik ederim...sağol kuzum hasret gideriyoruz
anacığımlaaa...
eşin bişey demez biraz bozulur lütfen gerilme...isteyerek olan bişey değil sonuçta kaza herkesin başına gelebilir..eşinde bunu anlayacaktır...sen bilgisayarı kırdın bende senin kafanı kıracam demez herhalde...
AMANN tatlım cana gelmesinde mala gelsin ne var yani..sıkma sen canını kocişte bişeyy demezzzzz merak etmee....kaza işte geliyorum demezz
Cnmm ya var garanti ama düşürdüğümüz için garanti kapsamına girmezki düştüğü çok belli 2yerinde yamuk lük varKocamda beni yamultucak Neyse yapilick birşey yok
yumurtalarımla ilgili bugüne kadar hep güzel dendi hiç bir sorun yoktu özellikle son tedavide bunu anldık çünkü ilk kez 4.gün transfer edildi doktorun sölediği ilk 3 gün yumurta sonra sperm görev yapmaya başlarmış ama tabi bilemiyorum bunun için ayrı bir test vs bişiller varsa yaaprım yada yapmadan yumurta güçlendirmek için yapılan bişi varsa yaparım bilgi versene bana....özel bir testle falan yumurta kalitesine bakılıyomu ki ???? işte bak hulusi bey bana dediki 4.gün transfer yapılmaz ya 3 yada 5 bende nette araştırdım gerçekten böle bi transfer yok çook ender yapılan insan var bizde bunlardan iksiyiz işte
canım bilmiyorumkiii bende ankarada başkente hulusi bey var onunla görüştüm bilgili son derece moral ve destek veren ilgili bir insan öncelik o zaten martta yanına gidicem adetin 10.günü rahmi görmek istiyor (göstericem izmir-istanbul gördü ankara eksik kalmasın dedim)sonra 2.tercihim gene asm olabilir en son görüşmemde aldığım bigli kaliteli embriyo seçme için bir cihaz anlaşması yapılmış + bir durum olabilir diye düşünüyoum 3 tercihimde memorial ve bahçeçi çünkü sperm seçme tekniği kullanan ender merkezlerden ...ama eşimin sonucu çıkmadan ve spermle ilgili gelişme kaydetmeden başlamayı düşünmüyorum şimdilik tabi yarın ne olur??? fikrim değişirmi ???bilemiyorum gün doğmadan neler doğar........
Canım üzülme bence senin koca çok sevinecek İnternet'e girmeni istemiyordu ayrıca garanti kapsamında olmasa bile tamir edilebilir senden kıymetli değil ya canım cana gelecek mala gelsiin
canım enıste bısey demez kızar neden dıkakt etmıyorsun der de bozulurda ama napalım kısmetı oyleymıs yanı yaptırrmak bıraz pahalı olursa daha cok soylenır ama belkıde olan olmus cnm bosver der belkıde annen daha beter durumdadır kadıncagız yaa cok ulzumustur
Canlarım bnM moral verdiniz t ederim amn napim be yaa kırdığımız ana kız iPad olsun evet esim sevinecek bence de
Canlarım bnM moral verdiniz t ederim amn napim be yaa kırdığımız ana kız iPad olsun evet esim sevinecek bence de
B'nde dedim anne ya neyaptin Kadın sarardi haNeyse düzeldi ekran şimdi kılıf alırım yarın çakmaz kocam plan hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?