• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasya cım teşekküe ederim beraber gün sayarız inşaallah...faceden mi görüşüyorsunuz siz kızlarla süper valla...liste hangi sayfada bilen var mı?
egunal nereye kayboldu yaww :44::18:
kızlar görüşüyo.. benim facem olmadığı için kimseyi göremedim o yüzden çatlamaktayım:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

cicim napıyon? görüşemedik kaç gündür.....

Napıyim akasyamm evet valla topikçe gözümüz seni aradııı..Bitirsede işlerini gelse dedikk,okumuşsun zatenn..Menüde neler vardı?? Haftaya benimde günüm var ve ben temizlik stresine şimdiden fena şekilde girdimm..Gıcık oluyorum kendimee yaww.Neden böyleyim benn..

Napıyim canım hürremi izledim bir bakıyim dedimm..Tamam canımmm..Cumartesi uyar bana..Saat 12,00 de diyebilirizzzz..Sen söyle,ben o günü sana göre ayarlıcam ...Safire çıkmışsınn fotoları gördümm..Ama bir tanecik kendi fotonu koymuşsunn..Teyzoşla nereleri gezdiniz başka,alışveriş yaptınmı?? Nazlı çiçeğim benimmmm hemen de kırılma öyleeee:16::16::16:

Anaaaaaaaaamm benim güzel ikramayamm transferrmi olucakkmışşş..Hayırlı olsun gülümmmm..Valla sen transferden önce gellsenee ne güzell olurrr,ciddiyimm ayrıcaaaa cicimmm..

İkitelliden ancak giderim taksime...aynı gün yeğenimin de bebek tevhidi var 3 hafta önce doğum yaptı...doktorumuz da aynı...ona bile gidemiyorum...1 hafta raporluyum istanbuldaysanız buluşuruz kızlar...şu transfer gününü bir atlatalım malum benim ilk transferim heyecan had safhada...uykularım kaçıyor rüyalarıma giriyor..:emir_bebek::emir_bebek:

Napıyim akasyamm evet valla topikçe gözümüz seni aradııı..Bitirsede işlerini gelse dedikk,okumuşsun zatenn..Menüde neler vardı?? Haftaya benimde günüm var ve ben temizlik stresine şimdiden fena şekilde girdimm..Gıcık oluyorum kendimee yaww.Neden böyleyim benn..
menüm çok kalabalıktı saymayayım yarın okuyan hamişlerimin canı çeker... 13 çeşit yaptım.. kociş dalga geçti otel mutfağı gibisin maşallah diye... ama gündüz çok kalabalıktı akşamda eklemeler olunca herkesin ne çok yapmışsın dediği menümden geriye boş tabaklar kaldı.....

zuzu25, derya1983, cananyaka, akasya1978, ekin0486, Yuyo nerdesiniz yazın da ilerleyelim
:nazar:

ahhh ahha kızlar benim koca kafayı yedi...aylardır kardeş kardeş dolaşmaktan adam tuhaflaştı yaaaa....

tedavi biterse yandım valla mahvoldum ...

menüm çok kalabalıktı saymayayım yarın okuyan hamişlerimin canı çeker... 13 çeşit yaptım.. kociş dalga geçti otel mutfağı gibisin maşallah diye... ama gündüz çok kalabalıktı akşamda eklemeler olunca herkesin ne çok yapmışsın dediği menümden geriye boş tabaklar kaldı.....

ama süpersin ne diyeyim saanaaa 13 çeşitt mii???? Az bile söylemişş enişteeeee.Ama dediğin gibi kalabalık olunca anca yetiyorrr..Benim günümde çok kalabalık olucakk napıcamm bilmiyorummm..Uzun zamandır misafir ağırlamadım kış falan girdi araya herhalde onunda korkaklığı var üzerimdeeee..

nedenn kısssssssssssssssssssssss..ayan beyannn ortadayım halbukii:1::1::1::1::1:

nirdeee nirdeeee :))))

21 mesaj yazmamız lazım en hızlısından....

yazalım ama son 3 mesaj kalınca herkes bıraksın sen yaz tabii geçen seferi düşününce :)))))))))))))))))))

slm kızlar yarın sabah transferim var çok heycanlıyım

hadi hayırlısı bebişleri alacan canım ne güzelll:16::16::16:

zuzu25, derya1983, cananyaka, akasya1978, ekin0486, Yuyo nerdesiniz yazın da ilerleyelim
:nazar:

ahhh ahha kızlar benim koca kafayı yedi...aylardır kardeş kardeş dolaşmaktan adam tuhaflaştı yaaaa....

tedavi biterse yandım valla mahvoldum ...
ah canım bütün adamlar aynı dertten muzdarip.....

İkitelliden ancak giderim taksime...aynı gün yeğenimin de bebek tevhidi var 3 hafta önce doğum yaptı...doktorumuz da aynı...ona bile gidemiyorum...1 hafta raporluyum istanbuldaysanız buluşuruz kızlar...şu transfer gününü bir atlatalım malum benim ilk transferim heyecan had safhada...uykularım kaçıyor rüyalarıma giriyor..:emir_bebek::emir_bebek:

Anladm canımmm ama stres yokkkk..Rahimmm soğuyorr sonra bakkkk..Bebişler sıcakk istiyorlarr...Heyecan doğall ama takıntı yapmamaya çalış bitanemm..

ama süpersin ne diyeyim saanaaa 13 çeşitt mii???? Az bile söylemişş enişteeeee.Ama dediğin gibi kalabalık olunca anca yetiyorrr..Benim günümde çok kalabalık olucakk napıcamm bilmiyorummm..Uzun zamandır misafir ağırlamadım kış falan girdi araya herhalde onunda korkaklığı var üzerimdeeee..
menümü seninle yarın özelden paylaşırım eğer istersen.. basit tariflerde paylaşabiliriz.

Back
X