Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA KIZLAR:)
bayadır giremedim foruma hayatımda bebeklerle beraber bi çok şey değişti hiçbişeyi yetiştiremiyorum... 17 şubattaki randevumuz iyi geçti.dr kalp atışlarını duyabiliyorum canlı bebeklerin dedi ama ben duymadım.ekranda gördüm ama kıpırtısını :) 9. haftaya girmiş bulunuyorum artık.27 şubatta tekrar kontrolüm var.
hayatımda değişiklik derken bebekler nasipleriyle geldi gerçekten çünkü ne zamandır tayin istiyordum istediğim yerler olmuyordu şimdi çok şükür tayinim oldu.ev arama falan derdi gözümde büyüyordu ama bi tandığın annemlere çok yakın evi vardı boşalmış haber verdiler oda oldu. 3 haftaya kadar taşınma işim olcak.hep telaşlıyız bu aralar.bide ben 4 kg aldım daha başında böyle olursam sonumu düşünemiyorum.dikkat et falan diyorlar ama olmuyor çok acıkıyorum sürekli midem kazınıyor:)
bide bişey sorcam ben crinone jel kullanıyordum bende acayip kaşıntı yaptı ve akıntı şeklinde geri geliyodu iğrenç bide.dr a söyledim değiştirdi yerine iğne verdi ama oda hem çok canımı yakıyor hemde kaşıntımı geçirmedi.ve yine sarı-yeşil renkte akıntı yaptı.bu durumda olan varmı aranızda...
inşallah canım.. hepiniz tadarsınız bu duyguyu... benim hala inanasım gelmiyo ultrasonda görünce biraz rahatlıyorum... gerçi benim göbüş kocaman oldu gören kaç aylık diyo... ama genede sürekli kendi kendime konuşuyorum bebişim ordamısın diye...
anne olamamak
Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
![]()
beni benden aldın yine... ama kociş kızdı kim seni ağlatıyo ne yzmış diye.....
Eğer benim yumoşlarım gelişip,toplanıp,bölünüp,döllenip,transfer edilsinn bakkkk benn değil çamaşır çıkarmakk bardak bile kaldırmayı düşünmüyorummm..Alt tarafı 10 gün değilmiii yappsınn kocişş yappsın annemm yappsın k.valideciğimmm..Aaaaaaaaaaa o kadar aşama sayydım hemm bakınn hakkım değilmii benimmm canlarr..
slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14:
:
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
merhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz.16+5 olduk
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.
Tatlım slm nasılsın?? faceten ekledimm halennn göremedinmi benii şekerimm...
canım sen nasıl fettan bir hatunsun:2::2:
Ayy koptummm yaaanlızzzz.Bir yandan face açıkkk kocişş halı saha maçında evdede yalnızımmm..Arkadaşlık isteği kabull edildi dedii,heyecanlanndım bende seni tam olarak görücem diyeee..Halenn resimlerden alamıyorum kenndimiii..Yabancıı hatunlara benziyorrsunn şöyle Ukrayynaaa tarafındann geleeeenn..![]()
ben o kadar umutluyumku ecrın kızıımın mert oglumun adı olcak ısım bıle hazır yaaaa bı onlar yok onlarıda alacam ıns haftaya bu 4 yılda bır 29 çeken subatta bız sevıncımızı yasamıs olcaz yaaa![]()
:))))))))))))))))))))))))))))))) ay ne deyim %100 türküm bende heycanlandım canım benim yaa çok güzelsin yanılmamışım senin hakkında...
kızlar sizi sorularımla bunaltıyorum ama...
ben ayın 20sinde transfer oldum biliyorsunuz..
bugün 4. günümdeyim..hep yattım wc dışında kalkmadım..bugün biraz hareketlendim..
sizce hata mı yapıyorum..
merkezde 2,5 saat yatırdılar..sonra kalktım wcye..ve eve geldim ondan beridir yatıyorum..
bugün azıcık hareketlendim ama kendimi suçlu hissediyorum..
yine uzanıyorum tabikide..hafta başına kadarda uzanıcam ama kalkıcam ara ara
ama doktorumda dedi 2-3 gün dinlen sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına dön dedi..
taburcu kağıdımdada yazıyor sürekli yatmanıza gerek yok diye..
sizc ne yapmalıyım??
gözün aydın canım... inşallah sonunaca herşey böyle yolunda gider...
Ahh güzelim yaa sen bakma biz öyle yatıcaz kalkmıcaz falan dedik diyemi takıldınn..Ben nette ne hikayeler okudumm..Transferi yaptırıpp uçağa binip geziye gidenler mi dersin,düğüne gidip halay çekenler mii hepside takmadıkk tuttu olayını savunuyorlardı..Sen gayet yerinde ve normal gidiyorsun bence..Ben zaten o aşamaya bile kaç zamanda geleceğimden öyle fazla kıymetliymiş gibi gelebileceğinden öyle dedimm..
Kendini suçlu hissetmene hiçç gerek olmadığını düşünüyorum nacizanee tabiikii..
içimi rahatlattın millstonumm..
valla bana kalsa test gününe kadar yatıcam o derece yani..
evet biraz araştırdım azönce okudum kadın yarım saat yattım dio ikizleri olmuş..
Allahım bizede nasib etsin inşallah o günleri görmeyi![]()
kızlar sizi sorularımla bunaltıyorum ama...
ben ayın 20sinde transfer oldum biliyorsunuz..
bugün 4. günümdeyim..hep yattım wc dışında kalkmadım..bugün biraz hareketlendim..
sizce hata mı yapıyorum..
merkezde 2,5 saat yatırdılar..sonra kalktım wcye..ve eve geldim ondan beridir yatıyorum..
bugün azıcık hareketlendim ama kendimi suçlu hissediyorum..
yine uzanıyorum tabikide..hafta başına kadarda uzanıcam ama kalkıcam ara ara
ama doktorumda dedi 2-3 gün dinlen sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına dön dedi..
taburcu kağıdımdada yazıyor sürekli yatmanıza gerek yok diye..
sizc ne yapmalıyım??
ben anneme çay içmeye gidiyorum.. iki saat sonra görüşürüz![]()
ben geldiimm canlarımm.geçmişi okuyayım aranıza katılayım..
sen unutulacak hatunmusunki biz seni unutalım....
taam tatlım..... özlücez seni....
merhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz.16+5 olduk
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.
saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..
biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14:
:
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
sürekli yatma hareket et rahmine kan gitmesi gerekiyor hep yatmak iyi bişey değil...tutunma için rahime kan gitmeli bu da hareketle olur tabii kalkta spor yap demiyorum...
sağol güldencim..pek bi açıklayıcı olmuş..
yok spor yapmayı bende düşünmüyorum