Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıyom dedin çıkmadın hadi üçe kadar sayıp birlikte çıkalım....
benim gibi oldunuz desene![]()
aynene öle selocanım..... ama ben gidiyom artık:))) sana iyi geceler....
Bende bir tüp bebek yöntemiyle anne oldumtedavileriniz ne süreçte öğrenebilirmiyim neler kullanıyorsunuz dilerim sonuç alırsınız
![]()
canım ben 14+4 deyim. gündüz gelirsen daha iyi olur çıkmam lazım uykum geldi.... iyi geceler....
günaydınlar topiğn güzel anneleri nasılsınız akşam maç sohbetleri olmuş ben tabiki gs yilim
istanbulda feçi bir şekilde yağmur yağıyor haftaya güzel başlamak dileğiyle öpüldünüz
Hayirli olsun canim benim insallah bebisin simsiki tutunur ve seni aslaaaaa birakmaz. Galiba sadece ikimiz kaldi burda. Sizin sorununuz neydi merak ettim
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir hafta diliyorum
EKİN0486 Bugün yumoşlardan haber getirecek...
PAPATYAC Transfer oluyor.Allah yardımcısı olsun...
KARASU81,LOTUS83,BAHARB,EEMO Hamilelerimiz bebekleriyle buluşuyorlar güzel haberlerle gelirler inşallah![]()
arkadaşlarım bildiğiniz üzere bugün eski hastanemden dosyamdaki bilgileri almaya gidiyorum...sabah aradım hazırlamışlar istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz dediler neyseki bi gerginlik olmadan helledecem gibi görünüyor...bir saate kadar çıkacam ilk fırsatta aranıza katılırım...
Güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee..Dualarda bu garip kuluda unutmayınn nooolurrrrrrrrrrrrr..Şimdi oturup cuma saati dualara başlıcamm size bir merhaba diyim dedimmm..
Baharkus canım 7,5 fsh ile sana erken menopoz diyen doktoraaa ne diyeyim ki bennnnnnnn..Adam demekki benim 57 fshımı görse git at kendini boğaz köprüsünden diyecekk..34 yaşındasın ve maşallah değerlerin hiçde kötü değil canımm..E2 de iyi maşallahhh..Sen takma kafana ne olurrr..Durmak yok yola devamm..Ben 26 yaşında fsh ta 39-57 leri gördümm..Tabii benn zatenn o kötü durumdayım amaa halenn uğraşıyorum inan..Önemli olan adetin 3. günü ultrasonda görülen antral folikül sayısıı..Benim bile halen 4-5 tane en azından görünüyorr..Bakk hiç bir şey yok sebepsiz infertilite diye yazan arkadaşlarda bile 6-7 yumoş olabiliyor sadece..Önemli olan olan yumoşların uyarılıp büyümeleri..Sen hiç takma o doktoru tekrar söylüyorum cicimm..