Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnmcm hangi kitabı okuyosun ki yaa..bizden de önemli demekşaka şaka
keyfine bakk
bende kızdım hıhhh ağlıcam şimdi sinirdennhepsı kactı gene asagıda bırsuru isim var ama yazan yok yaaaaaaaaa kızdım sımdı
evet kuzum hayırlısı herseyın kısmet dıyorum ıns bu sefer yuzumuz guler hayatımmmmm
offff sıkıcı bir hava..... içim daraldı.
Akasya canım senin bulantıların olmuşmuydu?
bugün tam anlamıyla rezil bi gündü. transferimin 11. günü şakır şakırr yağmurun altında elimde yemek tencereleriyle, ıslanmamak için deli gibi koştum. benim bu bebişler tutunurda sağsalim keseleri yada keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam işte o zaman gerçek bir mucize olurr.![]()
size yarım sayfalık bir cevap yazmıştım ama gönderemedim ve siilindi çok kızgınım....msjımı sildiği için nete....
aaaaaaaa gıcık oldum ya.... yzıyom yazılar ya gitmiyo ya siliniyo
bugün tam anlamıyla rezil bi gündü. transferimin 11. günü şakır şakırr yağmurun altında elimde yemek tencereleriyle, ıslanmamak için deli gibi koştum. benim bu bebişler tutunurda sağsalim keseleri yada keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam işte o zaman gerçek bir mucize olurr.![]()
offff sıkıcı bir hava..... içim daraldı.
Akasya canım senin bulantıların olmuşmuydu?
Zülfü Livaneli'nin Serenad çok güzel bir kitap tavsiye ederim. dün de 3 tane kitap aldık. Atilla İlhan, Can Yücel, Sunay Akın
Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz
ala ala ya afedersiniz kızlar ama ne manyak bunlar kızım yaa neden adam akıllı herşeyi belirtip yazmaMIŞLAR Kİ evrağaa..sen sölemesen uyarmasan ölee vericeklerr başlarından savar gibi..ALLAHIM böyle insanların eline düşürmesin hayırlı ve ALLAH korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bizi yaa...umarım yeni merkezin sana hayırlı uğurlu olur canım..
hayırlı olsun canım arkadaşım....
Cnm hayrlisi olsun bosver hersey yeniden yapilick hiç takılma maalesef bu is böyle insllh bu son olucak senin cın Rabbimn izniyle hersey istediğin gibi olsun inşallah bu sefer çok öptüm seni ben kaçtım aksam üstü Dr da özlucm eve gelince durumu yazarım size
aman canım boş ver sen evraklarını aldınya o bize yeter ben tüp bebek raporu alırken dahiliye uzmanı beni bir ara kalp hastası bile yaptı beni direk siyami hersek kalp hastanesine sevk etti ben kalp hastasıymışım sonra gittim doktor suratıma baktı tekrar ekg çekti ve sadece güldü benim rapor aldığım hastanedeki ekg çeken hemşire aletleri tam oturtmamış oturtmadığı içinde çizgiler farklı çıkmışaman işde insanlar ne kadar vurdum duymaz sinir oluyorum
inşallah canım hoş geldin
nere koyboldun sarı çiçeğiiimmmmmmmmm..........
güldenim canım hayırlı olsun.....
dertlendim biraz ondannnn...
nere koyboldun sarı çiçeğiiimmmmmmmmm..........
anacım niye elinde yemek tenceresi yağmur altında koşuyosun???? nasıl bi sahne bu:))))