• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ahhh cnm ozaman yapacaksın yaaa baska caren yok kuzummmm

evet canım aynne oyle bende kaynanamlar bılıyor sadece o yuzden kendı aıleme bıle soyleyemedım kı bızım kı erkek faktoru bırde bırdaha oraya gıtmemem soyleme hep bana haf sokacakalr fln dedı aslında hayatat yapmaz annemler ama ıste sıkıntı sıkıntı cnm yaaa kısmet rabbım herkesın kucagıı doldursunnnn

benimde sadece anneler biliyor. ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. e anneme ihtiyacım olacak... ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI HAYIRLI,SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN...

Aynı durumları bende yaşadım patavatsızlık diz boyu oluyordu nerde ne sorulacak diye diken üstünde duruyordum 9 sene sonra bu sorulardan kurtuldum derken ikinci normal olucakmı bakalım diye soranlar çoğaldı şimdide :6:

canımcım bu insanoğlu böle malsef mesela nişan yaparsın düğünü sorarlar,düğün yaparsın çocuk sorarlar,oğlun olur sünnetini sorarlar,yada ikinciyi düşünmüyormusun derlerrrr....derlerr de derlerrrr..insanı kanser ederlerrr....:41:

yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım yaaa de diyecem bilemedim kabul etme desem olmaz kabul etsen sen rahat edemiceksin..napalım sabahları biraz geç kalk banyonuda yap...bi yolunu bulursun inşallah...

bence canım eşinle sen psikolojik bi yardım alın.çünkü daha çok bunalıma girmesinn..boşanmak falanda neymiş...duymamış olayım ya:20:ewlenirken çocugumuzun olup olmıcağını bilmioduk.çocuk doğurmak içinde ewlenmedik.ama olursa süper ötesi olur tabii:16:o yüzden destek olun birbirinize canım..
kuzum ya sen nası güzel bi arkadassın arayıp soruosun benii:16:yerimm senii bennn:56::56:
hava çok soğuk ya markete falan gittik geldik.siz benim aklımdan çıkmıosunuz kii:16:aminn işşallahhh canım..
ohhhh miss gibiler wallla:16:
hoşbuldumm canımmmm:54:
hoşbuldum hoşbuldum o zaman:1:

ah kuzum tabi ararım sen haber vermezsen ben merak ederim:38:

Merhaba güzeller :3::3::3::3:

merhabalar efenimmmm...

hımm anladım canım ama sen onun için bu kadar şeye katlanmışşsın sonucta senın ıcınde bu onemlı bır zaman dilimi ben olsam sessiz sedasız hallederdim..:9:

Valla şekerim sonucta odanda olucaksın neden ayıp kii...hee ama insan çekinir o ayrı elbette ama sonuçta kız da ona gore kendını ayarlamışş..

evet cnm bılıyrosa ozaman tedbırını alacak .... Cekınırım yaaa yanı ne bılımmmm sen yaparken evde baska bırısının oldugunu bılmekkk zaten ben kaynanamlarla kalsaymısım bız hıc yapamazmısız yaaa :17::17:

allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa :((( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm :14::14::14::30::30::30::30::30::30::30::30:

Sen evli bi insansın bunları bir kenara atman lazım heleki böyle bir program sizi bekliyorsa biliyorum bende çok utanıyordum evde biri olunca ama durum malesef belli :50:

haydaaa...arkadaş ne çokta yatılı misafir geliyorr size yaww...boşver kızım yap gitsin ya ewlisin sen normaal durumlarrr yanii...hiçç çekinme diorum benn...

CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..:9:)

benimde sadece anneler biliyor. Ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. E anneme ihtiyacım olacak... Ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. Onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı,sağlıklı bebeklerle doldursun...

amın canımmmmmmmmm

benimde sadece anneler biliyor. ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. e anneme ihtiyacım olacak... ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI HAYIRLI,SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN...

bende annemle paylaştım valla birde iş yerindeki genel müdürümlee oda bayan ve sonuçta sık sık izin alacağımm bilmeli diye düşündümm...oda kendi ailesinle paylaşmış annesi ve ablasınlaa..ama geçen ne oldu dersiniz...görümcemin bir kızı varr bir sohbet esnasında bir tane daha istiyorum demişş..kızı da anne sen bir tane doğur dayımlara verr onlar bakarr demişş...bide bunu bize söylüyor düşünn...ALLah size de nasip etsin diyor.madem sizde bizim kadar istiyorsunuz azıcık yardım edin demii..

Ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

Egunalımmmmmmmmmmmmm beni listeye martta başlayacak diye değiştirmişsin yaa yüzümde tebessüm oldun geneee..İnşşşşşşşşşşşşşşşşşş enerjiyi gönderdin sende oradannn başlamak istiyorum Allahımmmmmmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Temizliğimide yapıyorummm yatar dururum bebişim gelseeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..:43::43::43::43::43::43::43:

Aynı durumları bende yaşadım patavatsızlık diz boyu oluyordu nerde ne sorulacak diye diken üstünde duruyordum 9 sene sonra bu sorulardan kurtuldum derken ikinci normal olucakmı bakalım diye soranlar çoğaldı şimdide :6:

AY BU MİLLET GERÇEKTEN BU KADAR MERAKLI VE SALAKÇA KONUŞMAK ZORUNDA MI? İNANIN BEN KİMSEYE BİR ŞEY DEMEM...insanlar bir şey alır, bir şey yapar.. her şeye hayırlı olsun derim.. kimsenin yaptığı hiç bir şeye karışmam..ben böyleyken başkalarının benim hakkımda salakça konuşmaları beni deli ediyor uleyn....

Ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

:111::111::111: ne güsell iştee kafamız dağılıyorr kısssssssssss...

ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

evet canımmmmmm masallahımız varrrrrr hıc susmuyoruzzzzzzzzzzzzzz kızma bıze ama yaaaaaaaaaa

evet cnm bılıyrosa ozaman tedbırını alacak .... Cekınırım yaaa yanı ne bılımmmm sen yaparken evde baska bırısının oldugunu bılmekkk zaten ben kaynanamlarla kalsaymısım bız hıc yapamazmısız yaaa :17::17:

CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..:9:)

canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendinii :9: ama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş :1:

valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa:20:

:111::111::111: Ne güsell iştee kafamız dağılıyorr kısssssssssss...

bu ne ya kafa dağılmıyo tamamen karışıyo hele siz egunalle sanki aşkınızı tazeliyosunuz görmedim sanmayın of ya :52::52::52::47::47::47: BU AŞKINIZI KOCALARYA YAŞAYINDA SPARMIZ ÇOĞALSIN YANI EKŞİN İSTİYORUM EKŞİN

Son düzenleme:
bende annemle paylaştım valla birde iş yerindeki genel müdürümlee oda bayan ve sonuçta sık sık izin alacağımm bilmeli diye düşündümm...oda kendi ailesinle paylaşmış annesi ve ablasınlaa..ama geçen ne oldu dersiniz...görümcemin bir kızı varr bir sohbet esnasında bir tane daha istiyorum demişş..kızı da anne sen bir tane doğur dayımlara verr onlar bakarr demişş...bide bunu bize söylüyor düşünn...ALLah size de nasip etsin diyor.madem sizde bizim kadar istiyorsunuz azıcık yardım edin demii..

al işte dangalakça bir laf daha....:20:çıldırcam valla...:27:

Egunalımmmmmmmmmmmmm beni listeye martta başlayacak diye değiştirmişsin yaa yüzümde tebessüm oldun geneee..İnşşşşşşşşşşşşşşşşşş enerjiyi gönderdin sende oradannn başlamak istiyorum Allahımmmmmmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Temizliğimide yapıyorummm yatar dururum bebişim gelseeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..:43::43::43::43::43::43::43:

başlayacaksın gör bak..mart bize uğurlu geleceekkkk...benim evide b...... götürüyoooo...bebeğim gelsinde varsın pis olsun napıyımmmm....

merhabalarrrrrrrrrrrrr Emir Bebek

ay erkek miiiiiiiiii kuzunnn:52::52:

Back
X