İyi geceler misâlim o iğnilerin hepsini claxen hipor diğerlerini yazabiliyomuş aynı hepsi dedi eşim sorumluluk almamak için yazmamış sallamışlardır dedi tocam
iyi geceler balımm evde iş varmış Allah kolaylık versin mis gibi olsun elizimizin odası
ben de sana msj yazıom:)napim cnm tv izliom..
delilerrr
evet ya telden yazmak çok gıcık oluyo gerçekten bende bazen bakıom yazmadan çıkıom telden uyuz ediyo çünkü..duaların için de aminnnnnn diyorum..
anlatım cnm ben burda eurofertil de doç dr ruşen beye gidiyorum.burada birsürü tüp bebek yapan yerler var fakat tek tüp bebek merkezi burası diğer yerler normal hastane.bence en iyi yer burası.onlar nereyi düşünüolar?
iyiyz canoşş sen napıon?
napim canımm bende bişey yaptığım yok evde dön dur anasını satim kadınlar çile çekmeye gelmiş dünyaya bitmiyo ne iş ne güç
canımcım mobilya işi öyle oluyor maalesef sen gidip beğeniyorsun ama market hazır bişi almak gibi olmuyor sipariş veriliyor baştan sıfırdan yapılıyor yapılması boyası ve kuruması zaman alıyor ve çok önceden sipariş vermek en doğrusu..
heh sendin o detone demek
transfer bencede başarılı oldu bu gece bi transfer daha olur kaçmam imkansız gibi görüküyo![]()
he bendim balım lelele sakine
Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa![]()
bi tane de bende var ondan tımarhaneye yollicak beni sonunda bu eve taşınırken neler çektim bi ben bi Allah biliyor rahatlığından