• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin patiteesssss:16:

daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdiremem:14:

sakınnnn bu dönemde yeme patates, turşu,sirke, yoğurt, ayran uzak duruosun patetescim. ilk haftalar yenmezmiş aklında bulunsun:20:

amannınn ben vala diğerlerini değilde çok ayranla yoğurt yedim protetin kalsiyum die

daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdiremem:14:

:

Neden olmasin sirf bulusmak icin bile gelirim hayatim Eminönünde bulusuruz Kac tane arkadas Istanbulda??? Sen ne zaman basliyorsun tedaviye ve hangi hastanede simdi listenin hangi sayfada oldugunu bilmedigim icin soruyorum canim benim

amannınn ben vala diğerlerini değilde çok ayranla yoğurt yedim protetin kalsiyum die
yeme yeme bende yedim ilk gün unutup. ama antikor üretmesini sağlıyomuş vucudun. oda embrioyu düşman gibi görüp savaşıomuş. ilk iki hafta sadece sonra tutununca yiyebilirmişsin.
Neden olmasin sirf bulusmak icin bile gelirim hayatim Eminönünde bulusuruz Kac tane arkadas Istanbulda??? Sen ne zaman basliyorsun tedaviye ve hangi hastanede simdi listenin hangi sayfada oldugunu bilmedigim icin soruyorum canim benim

canım benim transferim dün oldu ama korkuyla hala arştırmadayım şimdide istanbul acıbademlere takıldım. olmadı oraya gelme planım var ama tabi iki adet beklemem gerekir:50: ayyyyyy İNŞALLAH gerek kalmazzzz

Canim benim ben geldim sen ciktin ama olmadi iste nerelerdeydin ???? Bak Ankaraya geldimdede seninle bulusmak istiyorum nasip olursa insallah

nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir

kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?

Canim benim insallah yarin hersey yolunda gider dört gözle bekliyorum valla haberini :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sagol canımcım gülden yarın başka bi hastanedede tedaviye başlıyo çarşamba demişti yanlış hatırlamıyosam

kızlaaarrrrr benim randevum yarın değil pazartesi 5 martta...dün bi dünya yazıştık yakın geçmişi hatırlamıyoda uzak geçmişi hatılıyooo hatunlaarrr

yeme yeme bende yedim ilk gün unutup. ama antikor üretmesini sağlıyomuş vucudun. oda embrioyu düşman gibi görüp savaşıomuş. ilk iki hafta sadece sonra tutununca yiyebilirmişsin.

canım benim transferim dün oldu ama korkuyla hala arştırmadayım şimdide istanbul acıbademlere takıldım. olmadı oraya gelme planım var ama tabi iki adet beklemem gerekir:50: ayyyyyy İNŞALLAH gerek kalmazzzz

Insallah buna gerek kalmaz bende Memorial ve Acibadem arasinda kalmistim ve Memorili sectim.

nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir

kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?

bende çekildim hsg canım anestezili ama bişey duymadım keşke uyutsalar senide riske atmasan

Back
X