aaaaaaa ben senin kaderine mani olmak istemiyoruuum

dur bi dakka sakin düşünelim şimdi. ben bu işe başlamadan önce 4 merkeze gittim. fatih, anatolia, hacettepe başkent.. karar veremedim bi süre araştırdım sizin yorumlarınız da hulusi hocayı seçmem de çok etkili oldu. zaten hali tavrı bilgisi.. çok anlayışlı ve sevecen sen de biliyosun.
ama bana hep hacettepe bu konuda çok iyi 1 numara dediler. hem üniversite hastanesi olduğu için araştırmaları çok iyi yapıyo dediler.ben gittim bu tavırla karşılaşınca bi de biliyosun devlet hastanesi olduğu için çook fazla sıra bekliyosun. onlara gelemedim. evet ben bişey söyleyince hulusi hoca sen çok biliyosun derdi ama bu hoca öyle değil demekki saygı duymak lazım sonuçta şimdi herkes internetten okuduğuyla profesörlerin karşısına çıkıyo. onun tarzı böyledir ama işinin ehlidir. ki öyle zaten prof olmuş daha nolsun:)
ama bak hulusi hoca hakan yaralı gürgan timur bu hocalar hepsi arkadaşlar hulusi hocanın sayfasına bakarsan birlikte yayınladıkları akademik makaleler var.
yani ben dedim diye gitmemezlik yapma bakarsın siz iyi anlaşırsınız ben kötü gününe denk gelmişimdir.
ama şu konuda çok iyi düşünmüşsün. yeni bi merkeze gidiyosan eskiyi unutup sıfırdan başlıyomuş gibi gitmek çok faydalı olcaktır. bencede eski tahlillerini falan götürme. yorumlarını söyleme sende kalsın. hiç tedavi olmamış gibi başlamak en iyisi