• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım vallab ben konuşuyorum.dün öğlende selam verdim kimse almadı:19:.takılıyorum öyle yalnız şizofrenler gibi:35::35:
allahtan millstone sarıldı falan kendime geldim:5::5::5::5::5::5::5:

AA şekerim gözden kaçmıştırr..k.bakmaa lutfenn lutfenn....

ben geldimm kızlar.cuma opu kesinleştii bu gece saat yarımda çatlatma iğnemi yapcam.bende haberler böleee siz napıosunuzz bakalımm??

hadi bakalım canımm hayırlısı olsunn dielimm:nazar:

canım ya nebiliyim sanki çok bahsettim insanların kafasını şişirdim diiye düşündüm canım eşimin genel durumunu bilmiyorum çünkü eşim dün işe gitti bugun sabah 10 da geldi bende işde olduğum için görmedim telfonu yok o sinirle kırmış yanı konuşamadımda
canım yanlış anlama sadece bir topikde bir kaç cinsiyet belirtileri hakkında konuşurken aklımda kaldıda ondan sordum

anladım kuzum...demek daha görüşmediniz daha...inşallah daha iyidir...rabbim sanada sabır versin bi yandan tedavi süreci bi yandan eşine destek olmak zorundasın...

ben geldimm kızlar.cuma opu kesinleştii bu gece saat yarımda çatlatma iğnemi yapcam.bende haberler böleee siz napıosunuzz bakalımm??

bende seni aramak üzereydimm kiiii geldinnnnnn $gif_kiss_7[1].gi.gif ...yolun yarısına geldin işteeee...kesin hemen eşini arayıp gel dedin dimiiii:9:

günaydın bayanlar...saat 2 de üçüncü aşılamam var bugün.eşim gitti örnek vermeye..hayırlısı artık.ama çok rahatım.pozitif alacak gibi bir his var içimde(inşaallah)dualarınızı bekliyorum.yazdıklarınızı olkudum.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
az sonra işleme giriosunn hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın işşallah..
hadı hayılı olsun inşallah ay ben çok heycanlandım benimde olsaydı heralde bu hafta beklemdeydim sonuç için
amin canımm..sende işşallah görcen o günleri hayırlısıyla...
hadi bakalım canımm hayırlısı olsunn dielimm:nazar:
aminnn canım..
bende seni aramak üzereydimm kiiii geldinnnnnnEki Görüntüle 357694 ...yolun yarısına geldin işteeee...kesin hemen eşini arayıp gel dedin dimiiii:9:

eet ya çok şükür geldim yarısına..eet hemen aradımm gel dedimm çabuk buraya sana ihtiyacım war:60:o da dalga geçio benle bi bakayım işlerime uygunsam gelirim dio:60:

canım vallab ben konuşuyorum.dün öğlende selam verdim kimse almadı:19:.takılıyorum öyle yalnız şizofrenler gibi:35::35:

boşver canım önemli değil.egunal küstü bana galiba.selam verirdi mutlaka artık vermiyor:43::43::43::43::43::43:

Eki Görüntüle 357699

küsmedim kuzummmm...bi yandan da alışveriş sitelerinde turluyorum...dikkat edememişimmmm...[/QUOT

bak küsmemiş şekerimm..dışarda gezemiyor die nette alışveriş sitelerinde geziyorr:9: ee kadın olmak bölee işte alışveriş tutkumuzz....

CANLARIM NASILSINIZ BEN BUGÜN İLK DEFA EŞİM İŞE GİTTİKTEN SONRA UYUMADIM HAMİLELİĞİMDEN BERİ MUTFAĞA GİRİŞTİM MUTFAK DOLAPLARINI BOŞALTTIM SİLDİM DİP KÖŞE YENİ OTURDUM YERİME FENA YORULDUM VE ACIKTIIMM ŞİMDİDE YEMEK YİCEMM SİZ NELER YAPIYOSUNUZ EKİNCİM OPU TARİHİNNBELLİ OLMUŞ HADİ YOLUN YARISINA GELDİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bnede öpeyim seni:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
canım ya nebiliyim sanki çok bahsettim insanların kafasını şişirdim diiye düşündüm canım eşimin genel durumunu bilmiyorum çünkü eşim dün işe gitti bugun sabah 10 da geldi bende işde olduğum için görmedim telfonu yok o sinirle kırmış yanı konuşamadımda

canım yanlış anlama sadece bir topikde bir kaç cinsiyet belirtileri hakkında konuşurken aklımda kaldıda ondan sordum
saçmalama niye kafamızı şişeresinki... bizim burda amacımız birbirimize destek olmak değilmi? senin için işlerin yoluna girdiğini görmeden bizim içimiz rahat etmez o yüzden bizi gelişmelerden haberdar et. seni seviyoruz.........

hayırlı olsun tatlım....

CANLARIM NASILSINIZ BEN BUGÜN İLK DEFA EŞİM İŞE GİTTİKTEN SONRA UYUMADIM HAMİLELİĞİMDEN BERİ MUTFAĞA GİRİŞTİM MUTFAK DOLAPLARINI BOŞALTTIM SİLDİM DİP KÖŞE YENİ OTURDUM YERİME FENA YORULDUM VE ACIKTIIMM ŞİMDİDE YEMEK YİCEMM SİZ NELER YAPIYOSUNUZ EKİNCİM OPU TARİHİNNBELLİ OLMUŞ HADİ YOLUN YARISINA GELDİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

deli misin benim evi b...k götürüyor hiç kalkıp yapasım yok sen napıyorsun bu hamile halinle fazla yorma kendini aman haaa..:18::18::18::50::50:

eet ya çok şükür geldim yarısına..eet hemen aradımm gel dedimm çabuk buraya sana ihtiyacım war:60:o da dalga geçio benle bi bakayım işlerime uygunsam gelirim dio:60:

şaşırırdım zaten aramasan hemen...senmi tedavi oluyosun kocişinmi anlamamışdır adamcağız...kaç yumoş olduğunu dedimi daktırrr..

:43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::25::25::25::25::25::25:
ne bileyim kuzucum 3-4 kez olunca kasıtlı sandım.sorun değil ama olabilir yani:34::34::34::34:

kız sen niye alıngansın bakiimmmmm...

selam nasılsınzz?

başım ağrıyor... suyum bitti. damacanıyı nasıl kaldıracam ve değiştriceğim :(

Son düzenleme:

kızzzz..hamiş hamişş iş kolikmi oldunn başımızaa senn.. :20: otur evinde yat dinlen şekerimm rahatına bakk yaa..çok kirlendiyse evin çağır bi kadın yapsun güzelcee ala ala:19:

şaşırırdım zaten aramasan hemen...senmi tedavi oluyosun kocişinmi anlamamışdır adamcağız...kaç yumoş olduğunu dedimi daktırrr..

kız sen niye alıngansın bakiimmmmm...

egunalim kusuruma bakma yaa adet başladı ya bende ondan galiba. fena hassasım.bide eşimle dalaştım tüp bebek yüzünden. fenayım yani:27::27::27::27::27::27: ahanda böyle:27::27::27::27:

bnede öpeyim seni:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

saçmalama niye kafamızı şişeresinki... bizim burda amacımız birbirimize destek olmak değilmi? senin için işlerin yoluna girdiğini görmeden bizim içimiz rahat etmez o yüzden bizi gelişmelerden haberdar et. seni seviyoruz.........

hayırlı olsun tatlım....

canım benim:48::48::48::48::48::48::48::48::48:

yok tatlım yanlış anlamadım...
sen naptın konuştunmu kocanla...
canım onlar bızım gıbı değil.. daha hassaslar.. gonlunu al moral ver bence...

Back
X