- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
canım benim sadece koku ve akıntı varkaşınma yanma herhangi bişey yok.. işte kafama görede alıp kullanmak istemiyorum burdaki has. k.d.cu yok acaba aile hekimleri bilirmiki???canım kokuluysa mantar olabilir. fitille gideriliyo mantarsa eğer..hastane uzaksa eczaneye sorabilirsin.. belki dediğim gibi fittille geçecek bişeydir![]()
gerçi bu saatten sonrada ona ulaşamam p.tesiye kadarda napıcamki ben yaa offf bide hastayım ikiside denk geldi
kolay gelsin canım hayırlısıyla bişicik çıkmaz inşallah...Kızlar slm herkese hayırlı cumalar dün çarşıya gittik bebişime bişeyler aldık ama daha alıncak çok şey var yarın da şeker yüklemem var dua edin bebişimin kafası yukarıya dönmüş olsun ve şeker çıkmasın inşallah![]()
kızlar hala doğurmadım ama lekelerim geliyo az az inanın doğurmak istiyorum küçük ama bu stres daha kötü dün gittik işte suyum hala çok az ama açıklık sancı falan yok salı tekrar çağırdı geldi muhtemelen çarşambada alıcak gibime geliyo artık uyuku uyuyamaz oldum ya suyum biterse ya bişey olursa diye avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum rahatlarım belki diye yok onuda yapamıyorum dua etmekten başka çarem yok
Allah kurtarsın canım bol bol dua et elden gelen başka bişey yok.. canını sıkma...
o kızınada bi çift lafım varrr hadi artık o gelsin dünyayada gelirken kardeşlerini bizimkileride getirsin tamammı