Çok şükür ramazan da geldi arkadaşlar, yüce rabbim bu güzel ayda herkesin dualarını dileklerini kabul eder, herkesin gönlüne göre verir inşallah :)
Feridecim gözün aydın canım. Tuna'ma arkadaş geliyor
Ben erkek evlattan çok korkardım, kız gibi olmuyorlar sonuçta, dizinin dibinde her an gözünün önünde tutamıyorsun. İnş sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar 
Nafişim piknik dedin yarama tuz bastın resmen

Yaz aylarından sırf şu piknikçiler yüzünden nefret ediyorum. Eyüp ve Samatya sahilleri bizim yürüyüş alanlarımız normalde ama yaz aylarında mangal dumanı, ayaklarımıza dolaşan çöp poşetleri ve şalvarlı atletli sözde iyi Müslümanlar(değerlendirmesi bana kalmaz elbette ama) yüzünden arabayla bile geçemiyoruz oralardan. 7 ay boyunca midem bulanmadı, akşam arabanın içinde ölecektim neredeyse. Ben piknik yapılmasın demiyorum, herkes yiyeceğini alıp otursun yesin, mangalı sizin gibi özel alanları varsa yapsınlar. sonuçta bugüne kadar kimse mangalsızlıktan ölmemiş. kalkarken de çöpğlerini temizleyip gitsinler. ayrıca ben sokakta kocamın yanında dondurma yesem eleştirirler, hani bu insanlarda göz hakkı bilinci. hadi benim koku ve pislikten sinirlerim bozuluyor, ya canı isteyen diğer insanlar. çok ayıp yaaaaaaaa. bak yine sinirlendim 
Feridecim gözün aydın canım. Tuna'ma arkadaş geliyor
Nafişim piknik dedin yarama tuz bastın resmen