saol cannim ya bi kulagini iyilestirdik digeri basladi simdi.hayırlı ramazanlar şekerimm değiştirdimm deneme yapmıştımm uğraştırdı biraz ama bir süre farklı farklı imzalarla karşınızdayım efenim....
ben de duş alıp yatcem...ama yatmayabilirim de sonra kalkamıyorum.....biraz daha oyalanıp Sahuru yapıp da mı yatsam acaba...nsaıl da uyku bastırdıı:44::44::44::44::44: iyi geceler tatlımm
geçmiş olsun turkuazım ..geçen de okudum sanırım çok hasta demiştin...hala toparlanamadı demek ramazan günü de zor olur HASTALIK Allah yardımcınız olsun...afiyet olsun...ben de hafif geçirme kararını kuzenim sebebiyle bozdum ama sonraki iftarlarımız hafif geçecek inşaallah
Rabbim kolaylığını gösteriyor çok şükür...inşaallah yarın dualrıma da başlıcam hayırlısıylaa ihmal ettiğim dua topiklerinde gezme ayı bu ay benim için...Allah rahatlık versin herbirinizee ben kaçayım![]()
uyku yok adama butun gece ayakta.
gunaydinnn kuzum iyiyiz senden nbr?herkese günaydın arkadaşlar...
nasılsınız iyimisiniz...![]()
iyiyiz cnn sen nasilsin?günaydın kızlar nasılsınız![]()
hayirli olsun cnm brnim embriyologumda 4. gun aramaz , aratmaz.4.gun bi kriterimiz degil duymu belli olmaz der.sen merak etme onlar ayarlio herseyi.opudan sonra normal tabiki kolay mi icinde islem yapilio ben opydan sonra ayaga bile kalkamiom gunlerce.Selam hanimlar yarin 5.gun transferim yapilacak.ilk denemen 4.gun compact olmstu.tutmadi.heveslenmeyim desemde daha cok heyecanliyim.sanki tutma sansi daha yuksek diyeee :))
Yanliz embr.4gun yani bugune aramayin yarin direk gelin dedi.neden diyede sormadim.acaba neden demis olabilir??bu arada opudan sonra oturup kalkarken sanki yumurtaliklarin aciyor normal mi??
aa ne guzel hayirli olsun allah kucagina almiyi nasip etsin.memnun olmadigin dr dan mi hamile kaldin anlmadim?ben de malatyada tedavi oldum hiç alakam yok malatyayla amaa muhtesem bir hekim en iyi dedikleri fosssmuş aldanmayın direkt doktora bakın çok mutluyum allah herkese nasip etsin
neden olmasin:))Beni de aranıza alır mısınız :)