severim sizi

ii hadi bakalım rüyaların hayra çıksın inşallah

sen bana vesile oldun Allah ta seni güldürsün Gülden'im
ben de biraz kendi derdimden bahsetcem size. dün kv lere iftara gittik tabi herzamanki gibi siyaset konuşuluyo konuyu değiştirelim dedi kv. ben de bebeğe aldığım şeylerden bahsedym bari dedim. bunlar gülmeye başladılar ay çok sinir bozucu ya siz böyle bişey duydunuz mu hiç? çok acele ediyosun ne gerek var şimdiden almışsın diyolar

ya insan kızım neye ihtiyacınız var biz de alalım hepsini siz almayın demez mi ya da ne biliym onu da geçtim güle güle kullanın Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin fln.. insanın ağzından iki güzel kelam çıkmaz mı ya!

nasıl insanların eline düştüm bilmiyorum Allah bana sabır versin.. eşimin de acelesi vardı hemen çıkmak zorunda kaldık daha ben annemler alcak bi kısmını fln dicektim lafı siz ne alcaksınıza getircektim ama onu anlıycak insan yokki karşımda..
elalemin gelinlerini el üstünde tutarlar hediyelere boğarlar bize de böyleleri düşüyo.. kısmet işte..
eşim de bana kızdı sen kimseden bişey bekleme biz hallederiz herşeyi dedi tmm ben de öyle düşünüyorum alamazlar zaten öyle bi potansiyel yok ama en azından bi tatlı söz de söylenmez mi off ne biliym çok büyük beklentiler içine giriyorum sanırım..
kendi ailemdeki ilgiliyi onlardan da bekliyorum ama karşıdaki odun olunca pek olmuyo

şimdi bu adam bizim neler yaşadığımızı bilmiyo kendi oğluna bile değer vermiyoki bana değer versin. biz günlerce ağlamışız çocuğumuz olmuyo diye operasyonlar geçirmişim 2 ay kıpırdamadan yatmışım fln.. bütün bunlar ona hiçbişey ifade etmiyo demekki..sadece kendini düşünüyo bencil

acelete etmeyin diyo git yat yaaa valla döverim ben bu adamı

çok biriktirdim içimde.. sizce nasıl tepki göstermeliyim ne diyim de bu adam anlasın hissettiklerimi bana bi akıl verin