• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben geldimmm huuuu huuu beni görmüyomusun yoksa:19:ben istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm aman ne çirkinn bişi ölee:37:

ben geldimmm huuuu huuu beni görmüyomusun yoksa:19:ben istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm aman ne çirkinn bişi ölee:37:

ben geldimm huuuuu huuuuu beni görmüomusunn yoksa:1:istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm amann ne çirkinlik:37:

bitmedi mi yemizlik daha yaa yoruldun walla kaç gündürr:21:yaa işşallah kaliteli olur benim yumoşlar dua edin bana:18:

Bitmedii yaww ama ben böyleyim şu andaa:37::37::37::37::37::37:..Karnımı doyurdumm banyoda yappsammm kesin uyur kalırımmm..Mutfak ile banyo kaldıı..Onlarıda yarın anniş gelicek bana yardıma onunla yapıcazz..Fena dip bucak yapıyorum ondan böyle olduu..Salonu bitirdim bugünn cam falan sildim gene..

Cuma günü zaten oturup dua ederim genelde senin için özell inşş unutmazsam bir fetih suresi okurum ekincimmm..Kolaylıklar versin Rabbim diyee....Çok öpüyorumm:54::54::54::54::54:

slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı
hayırlı olsun canım....
merhaba kızlar..
2 gündür laptop yoktu giremiyordum..nasılsınız??
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..
topikte inşallah güzel gelişmeler vardır..

nerelerdesin kız..... ay test günü geldi çattı heycanlandım şimdiii

Bitmedii yaww ama ben böyleyim şu andaa:37::37::37::37::37::37:..Karnımı doyurdumm banyoda yappsammm kesin uyur kalırımmm..Mutfak ile banyo kaldıı..Onlarıda yarın anniş gelicek bana yardıma onunla yapıcazz..Fena dip bucak yapıyorum ondan böyle olduu..Salonu bitirdim bugünn cam falan sildim gene..

Cuma günü zaten oturup dua ederim genelde senin için özell inşş unutmazsam bir fetih suresi okurum ekincimmm..Kolaylıklar versin Rabbim diyee....Çok öpüyorumm:54::54::54::54::54:

hadii yaa çirkin mi gerçektenn..Çok zayıf diyemii çirkinn yoksaa kendiliğinden mi çirkinn:9::9::9::9:

ayy canımm mahvoldun walla temizlikten benim ewide pazartesi annem kayınwaldem bide yardıma gelen bi abla war hepsi temizlicekler burdan organizasyonu yaptım :1:ewde olsam bende temizlik manyağıyım yapmadan duramam:21:
saolasın canım duaların içinn..
ayy çirkin be zayıflıktan suratı kaşık kadar boyu hiç uzun falan deil bacaklar kürdan gibi.çocuk gibi bişi..walla biz daha güzelizz şöle etli butluu:60::60:

hayırlı olsun canım....

nerelerdesin kız..... ay test günü geldi çattı heycanlandım şimdiii

evde karpuz büyüttüm vallahi...
çattı vallahi 38 le 40 saat arası kaldı kanımca..ama ben çok olumsuzum ve akasyacım..:26:
bu bebeler gelirse en büyük sürprizi analarına yapacaklar haberleri yok:27:

sorma cnm..evet sonunda gelebildim..
evet aldım haberi..1 gün kaldı güldencim..yarında geçince sonuç elimde olacak..
heyecanlı değilim ama kafan azıcık karışık e tabi duygularda aynı şekilde..
sen nasılsın..pazartesi doktora gidiyormuşsun sanırım hayırlısı olsun şimdiden..hayırlı haberlerle dönersin inşallah

evet canım başlıyorum bi aksilik çıkmazsaaa..

ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm....
canım benim seni hiç aklımdan çıkarmıyorum kiii...bilirsin aşığınımmmm...

ben geldimm huuuuu huuuuu beni görmüomusunn yoksa:1:istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm amann ne çirkinlik:37:

tamam tamam gördümmmmm:9:
bak beni gör die 3 msj arka arkaya çıktı:60:
bi karışıklık oldu yine yawww:50:

karışıklıktan değil cicim ben göreyim diye o kadar mesaj attın sen anladım ben onu...

selammmm ıyı aksamalr canlarım biz geldık aldık bebişlerimizi geldıkkkkk cok sukur hersey yolunda gıttı benı merak edenler soranlar haber bekleyen herkesdan ALLAH RAZI OLSUNNN canlarımmmmmm

evde karpuz büyüttüm vallahi...
çattı vallahi 38 le 40 saat arası kaldı kanımca..ama ben çok olumsuzum ve akasyacım..:26:
bu bebeler gelirse en büyük sürprizi analarına yapacaklar haberleri yok:27:

öyle düşünme tatlım.. bebişler seninle.... halay için bekliyoruz hepimiz.....

selammmm ıyı aksamalr canlarım biz geldık aldık bebişlerimizi geldıkkkkk cok sukur hersey yolunda gıttı benı merak edenler soranlar haber bekleyen herkesdan ALLAH RAZI OLSUNNN canlarımmmmmm

canımm hoşgeldinnn...bebişlerin işşallah sana sıkı sıkı tutunurlarr annelirinden hiç ayrılmazlar:nazar::nazar:

Hadi güzelim bunuda atlattın inşş geri sayımın da rahat geçer ve sonunda pozitif haberlerle kutlama yaparız..

bende sana yazdım:))) koşturup topiğede yazcaktım ecrinimin embriyoları iyiymiş die sen benden önce gelmişsin.... dedim güldenciğimi gene kızdırmayım:))))))

Şimdi alakasızzz maydonoz olucam ama nappaamm anammmm..Güldenim hotmailine bakarmısınn..Boncuk işlerimimi serseydimm yoksa iğne oyaları güsell mi olmuşşş:9::9::9::9::9::9::9::9:

son günlerdeki millstone...Eki Görüntüle 357977 Eki Görüntüle 357978 Eki Görüntüle 357979 Eki Görüntüle 357980 Eki Görüntüle 357972 $31355qh6rd[1].gif Eki Görüntüle 357970 Eki Görüntüle 357969

Back
X