Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitmedi mi yemizlik daha yaa yoruldun walla kaç gündürryaa işşallah kaliteli olur benim yumoşlar dua edin bana:18:
ben geldimm huuuuu huuuuu beni görmüomusunn yoksaistinyeye gittim ebru şallıyı gördümm amann ne çirkinlik
![]()
bak beni gör die 3 msj arka arkaya çıktı
bi karışıklık oldu yine yawww![]()
ben geldimm huuuuu huuuuu beni görmüomusunn yoksaistinyeye gittim ebru şallıyı gördümm amann ne çirkinlik
![]()
hayırlı olsun canım....slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı
merhaba kızlar..
2 gündür laptop yoktu giremiyordum..nasılsınız??
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..
topikte inşallah güzel gelişmeler vardır..
Bitmedii yaww ama ben böyleyim şu andaa..Karnımı doyurdumm banyoda yappsammm kesin uyur kalırımmm..Mutfak ile banyo kaldıı..Onlarıda yarın anniş gelicek bana yardıma onunla yapıcazz..Fena dip bucak yapıyorum ondan böyle olduu..Salonu bitirdim bugünn cam falan sildim gene..
Cuma günü zaten oturup dua ederim genelde senin için özell inşş unutmazsam bir fetih suresi okurum ekincimmm..Kolaylıklar versin Rabbim diyee....Çok öpüyorumm![]()
hadii yaa çirkin mi gerçektenn..Çok zayıf diyemii çirkinn yoksaa kendiliğinden mi çirkinn![]()
hayırlı olsun canım....
nerelerdesin kız..... ay test günü geldi çattı heycanlandım şimdiii
sorma cnm..evet sonunda gelebildim..
evet aldım haberi..1 gün kaldı güldencim..yarında geçince sonuç elimde olacak..
heyecanlı değilim ama kafan azıcık karışık e tabi duygularda aynı şekilde..
sen nasılsın..pazartesi doktora gidiyormuşsun sanırım hayırlısı olsun şimdiden..hayırlı haberlerle dönersin inşallah
canım benim seni hiç aklımdan çıkarmıyorum kiii...bilirsin aşığınımmmm...ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm....
ben geldimmm huuuu huuu beni görmüyomusun yoksaben istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm aman ne çirkinn bişi ölee
![]()
ben geldimmm huuuu huuu beni görmüyomusun yoksaben istinyeye gittim ebru şallıyı gördümm aman ne çirkinn bişi ölee
![]()
![]()
bak beni gör die 3 msj arka arkaya çıktı
bi karışıklık oldu yine yawww![]()
evde karpuz büyüttüm vallahi...
çattı vallahi 38 le 40 saat arası kaldı kanımca..ama ben çok olumsuzum ve akasyacım..:26:
bu bebeler gelirse en büyük sürprizi analarına yapacaklar haberleri yok![]()
selammmm ıyı aksamalr canlarım biz geldık aldık bebişlerimizi geldıkkkkk cok sukur hersey yolunda gıttı benı merak edenler soranlar haber bekleyen herkesdan ALLAH RAZI OLSUNNN canlarımmmmmm
selammmm ıyı aksamalr canlarım biz geldık aldık bebişlerimizi geldıkkkkk cok sukur hersey yolunda gıttı benı merak edenler soranlar haber bekleyen herkesdan ALLAH RAZI OLSUNNN canlarımmmmmm