• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sürekli sayfadayım ama çalıştıgım için tam ya zacam müşteri geliyor ben gelene kadarda konunun ustun den zaman geciyor oyüzden yetişemiyorum size kusura bak mayın canım merak ediyorum gonal f kaç kaç vurdunuz ben 225 vuruldım bu dozaj nasıl hem benim 6 tane yumur tam varmış çok az deyilmi kafama çok takılıyor ???:18::18:

bende gonal f i 150+75 doz vuruldum hep yani 225 doz ve gayet güzel gelişti yumurtalarım ki doktorum az diyordu gelişmesi için
10 tane yumurtam çıktı 2 si boştu
8 tane döllendi 6 tane si tuttu ama 3. gün 4 tane kalmıştı 2 si iyi 2 si normal kalite...sağlık olsun yetmez mi bu kadarı bence senin için de yeterli

ALLAH kavuştursun canım...
arada bir gelme durumu olmuyomu peki...çok uzun 2 ay...

yok malasef...zaten 40 gündür burada..o da sıkıldı..boş durmak istemiyor..bizim ırakta dükkanımız var mobilya,perde.mefruşat...ben buradan ayarlıyorum malları mailler,ödemeler felan..o da oradan..beraber çalışıyoruz işte..yazın gittim iki ay kaldım çok sıcak orası duramıyorum...

kaç çıktı değerleri???

annemle alıverişe gidecem...indirimlerden faydalanacam eğer vakit kalırsada market alışverişine giderizEki Görüntüle 358393
ayrıca kocişleri hoş tutmak lazım aman deyim bilgisayarlarımıza bişi olmasın benimkide arada kıracam kurtulacam diyo Eki Görüntüle 358394

anladım kuzummmmm evet kocıslerı hos tutmak lazımmmm ben o yzuden hemen cıkıyommm bu ara hehe :1::1:

bende gonal f i 150+75 doz vuruldum hep yani 225 doz ve gayet güzel gelişti yumurtalarım ki doktorum az diyordu gelişmesi için
10 tane yumurtam çıktı 2 si boştu
8 tane döllendi 6 tane si tuttu ama 3. gün 4 tane kalmıştı 2 si iyi 2 si normal kalite...sağlık olsun yetmez mi bu kadarı bence senin için de yeterli

saolcanım bilgin için işimi rahatlatıyorsunuz inşallah herşey yolunda gider sizlerede müjde veririm :16::16::16:

yok malasef...zaten 40 gündür burada..o da sıkıldı..boş durmak istemiyor..bizim ırakta dükkanımız var mobilya,perde.mefruşat...ben buradan ayarlıyorum malları mailler,ödemeler felan..o da oradan..beraber çalışıyoruz işte..yazın gittim iki ay kaldım çok sıcak orası duramıyorum...

anladım canım...zormuş gerçekten...gidip geleceği bi mesafe değil...

anladım kuzummmmm evet kocıslerı hos tutmak lazımmmm ben o yzuden hemen cıkıyommm bu ara hehe :1::1:

çok çıkma yine de sennn:9:

benim için yoğun bir gün

dışarı çıkmam lazım malum yarın ameliyat oluyorum akşama ancak uğrayabilirsem uğrarım topiğe...

gideyim de postaneden para çekeyim...işsizlik maaşı günü...akşama uğrarım kızlar....öpüldünüz byee :16::16::16::nazar:

İyi geceler canım ben buralardayım ama topikleri geziom napamm..

:43::43::43::43::43::43::43: yalnızımm dostlarım yalnızım yallnızzzzzzzz ahhhhhhhhhh tutun kollarımdann düşerim şimdiiiiiiiiiii yalnızım dostlarım yalnızım yallnızzzzzzzzzzzzz...

Canım buralarda olduğunu bilsem çıkmazdim bende de uyku yoktu sabahın 4 unde yattım bak şimdi bende efkarlandim :ssz::ssz:

söylemiyorsunuz bu koca kafaları nerden bulduğunuzu?
söylemek mi istemiyorsunuz yoksa ...
o ne beeeee gözümüze sokar gibiiiiii:60::60:....çok güzel...ben o kadar büyüklerini koymuyorum amaaa

evet cok sırınlerrrrr nerden buldular ama kımse demıyo bızeeeeeeeeeeee

dedim ya şekerim net ten zaman ayırıp msn iafdeleri indirdim...

Son düzenleme:
ben çıkıyorum eşime yardım edeyim valizi toplayacak..görüşmek üzere...

benim için yoğun bir gün

dışarı çıkmam lazım malum yarın ameliyat oluyorum akşama ancak uğrayabilirsem uğrarım topiğe...

gideyim de postaneden para çekeyim...işsizlik maaşı günü...akşama uğrarım kızlar....öpüldünüz byee :16::16::16::nazar:

güle güle hanımlarrrr:3::3::3:

o ne beeeee gözümüze sokar gibiiiiii:60::60:....çok güzel...ben o kadar büyüklerini koymuyorum amaaa

dedim ya şekerim net ten zaman ayırıp msn iafdeleri indirdim...

valla bu kadar büyük görünceğini bende bilmiyordum.. ama en azından dikkat çekmeyi başardı benim koca sarı kafa....:9::9::9:

valla bu kadar büyük görünceğini bende bilmiyordum.. ama en azından dikkat çekmeyi başardı benim koca sarı kafa....:9::9::9:

mesajı yayınlamadan önce sağ altta önizlemeye bas o zaman nasıl yayınlanacağını görürsün...ama süperdiii...dikkat çekmemesi mümkünmü senceee:9:

Back
X