• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

öncelikle tedavin hayırlı olsun canım.dilerim ilk ve sonuncu olur.ilk ikisini ist t.b.m aret kamarda,3 ve 4.umut tüp bebek süleyman tosunda yaptırdık canım.ilk denemede hamile kaldım ancak devam etmedi gelişim olmadığı için bebeğimde kürtaj oldum.ikinci dondurulmuşlarla kimyasal.3 ve 4 negatif.
Insallah hepinizin son tedavileri olur canim benim
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
yarın test günüm..Allahım sen yardım et..dua edin bana

Cicim dualarim seninle insallah positiftir :49::49::49::49: simdiden masallah koyuyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

dualarımız seninle canım güzel haberler ver bize..:16::16::16::16::16:

Insallah pozitif olur canim, tum kalbimle..

sağolun kızlar iyiki varsınız..inşallah güzel haberler veririm yarın..ancak akşam girebilirim eşim eve geldiğinde yani...
yada hastaneden döndükten sonra eşim işe gitmeden olumlu olursa kesin yazarım..
ama olumsuz olursa akşamı bulabilirr:31:

eveettttt yarın büyük günnnnn...pozitif haberini alacaz inşallah...

valla hakkında bilgi vermedim bu kez bu saate kadar niye olmadığını soracaklarmı bakalım...daha önce gülden yazdı seninle ilgili herşeyi öğrendikte ondan sormadık demişlerdi şimdi görelim bakalım...gerçi mu mesajımı herkes okuyacak :9:

inşallah canım...valla ilk hedefim erken adet olmamak...en erken cumartesi olmalıyım..randevuya dek gelmesi için...gergin bi haldeyim...bi de elektrikler gitti az önceee...

inşallah kuzu ALLAHIM herşeyi gönlüne göre versin..:16::16::16::16:

eveettttt yarın büyük günnnnn...pozitif haberini alacaz inşallah...

inşallah güldencimm...

Insallah hepinizin son tedavileri olur canim benim

Cicim dualarim seninle insallah positiftir :49::49::49::49: simdiden masallah koyuyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sağol selocum inşallah pozitif olur inşallahhhh..sende tedaviye başlayacaksın öylemi?? hayırlı olsun cnmm

sağolun kızlar iyiki varsınız..inşallah güzel haberler veririm yarın..ancak akşam girebilirim eşim eve geldiğinde yani...

hayııııırrrrr olmazzzzz itiraz ediyoruuummmmm....
akşama kadar çatlarım ben meraktan yaaaa......
banane banane bi yolunu bul her türlü sonucu yaz bize...olumsuz olursa akşamı bulurda ne demek yazık değilmi bize...o kadar saat bekleyecez...

Olmaz bende kesin catlarim yaaaaaaaaaa hemen sonucu sen alir almaz bize yaz yoksa aklim sende kalir projemi bile bitiremem valla kesin bize hemen haber vermelisin

Arkadaslar ovulasyon testlerini kullanan var mi?
Fortel diye bir test aldim, tup bebegi beklerken bos durmayalim, ovulasyonu takip ediyim, dogal yoldan deneyelim dedim ama acayip bisi oldu.
Normalde 12.gun basliyorsun testleri yapmaya (28 gunde bir adet olanlar icin) , cift cizgi cikiyor, test cizgisinin renk tonu kontrol cizgisini gectigi zaman (yani daha koyu oldugu zaman) LH hormonu pik yapmis demek. Buda 24-36 saatte ovulasyon olacak demek.
Durum su : benim dun yani 12.gun renk vardi ama koyu degildi. Normalde ovulasyona yaklastikca koyulasiyor. Bugun daha koyu olmasi gerekirken hic cizgi cikmadi. Teorik olarak ovulasyon cumartesi olmali. En koyu renk yarin veya cumartesi gorulmeli.
Ne oldu acaba? ya test cubugu bozuk, ya benim yumurta buharlasti ya da idrar yetersiz mi geldi acaba? fikri olan var mi?

merhaba kızlar nasılsınız benim bügün tüpçü doktrmda randevum vardı bi hafta önce başka bi doktra gitmiştim okist var demişdi hatırlarsınız kendi doktrm ben göremedim öyle bişe dedi herşey tertemiz dedi bende bişe anlamadım 4 lü tarama testimiz çok iyi çıktı herşey yolnda dedi oğlum 167 gram olmuş kocaman olmuş dedi doktor ultrasondan bakarken kafa üstü döndü ay çok tuhaftı ee sizler naptınız bakalımmm :54::54::54::54:

merhaba kızlar nasılsınız benim bügün tüpçü doktrmda randevum vardı bi hafta önce başka bi doktra gitmiştim okist var demişdi hatırlarsınız kendi doktrm ben göremedim öyle bişe dedi herşey tertemiz dedi bende bişe anlamadım 4 lü tarama testimiz çok iyi çıktı herşey yolnda dedi oğlum 167 gram olmuş kocaman olmuş dedi doktor ultrasondan bakarken kafa üstü döndü ay çok tuhaftı ee sizler naptınız bakalımmm :54::54::54::54:

ne güzel canım allah sağlığınızı artırsın gözünaydın:nazar::emir_bebek::nazar:

Masallah masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ultrason resmi varsa koysanda görsek ne güzel olur valla:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayııııırrrrr olmazzzzz itiraz ediyoruuummmmm....
akşama kadar çatlarım ben meraktan yaaaa......
banane banane bi yolunu bul her türlü sonucu yaz bize...olumsuz olursa akşamı bulurda ne demek yazık değilmi bize...o kadar saat bekleyecez...

cnm o işin şakası da eşim evde olursa kesin yazarım..
bnm laptop yok alana kadar onunkiyle idare ediyorum ya o yüzden..
elimin altında olursa yazmam mı olmazsa eşim girer bnm ağzımdan yazar deermişimmm:27:

Evet canim az kaldi 2 haftaya kadar selo türkiyeye geliyor acayip heycanliyim ben :52::52::52::52::52::52:

hayırlısıyla gel cnm bnm inşallah..
istanbuldamı olacak tedavinn

Olmaz bende kesin catlarim yaaaaaaaaaa hemen sonucu sen alir almaz bize yaz yoksa aklim sende kalir projemi bile bitiremem valla kesin bize hemen haber vermelisin

söz vermeye çalışıcam cnm..bir şekilde bu işi çözücemm..hem olumsuz olursa tesellide lazım banaaa

cnm o işin şakası da eşim evde olursa kesin yazarım..
bnm laptop yok alana kadar onunkiyle idare ediyorum ya o yüzden..
elimin altında olursa yazmam mı olmazsa eşim girer bnm ağzımdan yazar deermişimmm:27:

hayırlısıyla gel cnm bnm inşallah..
istanbuldamı olacak tedavinn

Evet canim benim sende kesin yarin bize haber ver biz burda bir halay ekibi kurcaz sana:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X