CANIM karamsar olma iyi düşün dua et bitanecik ama o bebeiş OLCAK Rabb'inin İZNYLE tek taş pırlanta gbi bak derinin de tek taşıyası rabbim ol dedikten sonra HAYIRLISYLA olur inşumudumuz hep var olsun
hayırlı olsun Yteercimm inşallah bu biriicik yumoşun kaliteli embriyo olur sonundaa meleğin kucağına gelir evlat hasretiniz biter canım benimm..ağrın sızın var mı canımm:26::26::26:
ayy nasıl yani şimdi senin cadıların keyfini mi bekliycez zöle omlara dayansınlarr bayrama gelsin zilliler....ya da öncesinde ama sağlıkla vakti zamanında gelsinler yterki...ayy ne güzel doğuma röfleli gşreceksin demek ..süper bir anne olacaksın en bakımlısından şekerimmSenin ne kadar var doğuma tatlım? Bugün muayene eden dr bana kalsa alırım sana eziyet ama kendi.dr un ne der bilmem dedi. Benim dr dayanabildiğin kadar diyor ama o zamanda bebeler her an sularını patlatabilirmiş öyle bir.pozisyona düşmek istemiyorum. Saçlarıma röfle yaptırabilir mişim çok sevindim
ya ben döleneceğine ihtimal vermiyorum ki
Canım benim bak yokhede söylemiş benimde 1 tanecikti yumurtam çok şükür 1. Kalite çıktı bence seninkide 1. Kalite çıkıcak ve seni hamiş yapıcak allahtan umut kesilmezya ben döleneceğine ihtimal vermiyorum ki
Yokhe nerdesin kiz sen:) yazamasam da ara ara bakiyorum seni goremiyordum.
Derincim doguma az kalmis heyecanli misin:) benim cok ani olduğu icin heyrcanlanmaya firsatim kalmamıştı:) sezeryan olacaksan spinal yaptir cok rahat ve guvenli. Saglikli dogumlar dilerim canim
Kızlar ben açıktımmmpaçanda böreği yapayım sonra görüşürüz kendinize cici bakın emi benide unutmayın dualrınızda benim hep duamdasınız sizleri seviore madamlarr
kızz senin kızlar cimcime yaramazlar beklesinler annelerini üzmesinler röfleye bu kadar sevindiğine göreee değişikliğe ihtiyacın var CANIM rabbim HAYIRLISYLA doğurmamı nasip etsin inş
Abooo ben kayra CANIM doğrumanı YAZCAMa ne yazmışım tübe sanki ben doğuracam da ALLAH beni hamile etsin hemi
ayy nasıl yani şimdi senin cadıların keyfini mi bekliycez zöle omlara dayansınlarr bayrama gelsin zilliler....ya da öncesinde ama sağlıkla vakti zamanında gelsinler yterki...ayy ne güzel doğuma röfleli gşreceksin demek ..süper bir anne olacaksın en bakımlısından şekerimm
canım yaaa ümitisz olma inşaalah döllenirr...
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞCanım benim bak yokhede söylemiş benimde 1 tanecikti yumurtam çok şükür 1. Kalite çıktı bence seninkide 1. Kalite çıkıcak ve seni hamiş yapıcak allahtan umut kesilmez
Canım heyecan olmazmı var tabi spinal olcam bende tabi erken gelmezse doktorum 3 günde bir çağırıyo artık yarın yine gitcem inşallah zamanında gelir bebişim senin annelik nasıl gidiyor
KIZLAR SAĞOLUN BUNLARI BİLİYORUM AMA BAŞKA BİRİNDEN (sizlerden )DUYMAK ÇOK İYİ GELDİ
yeterim karamsarlık yok o bi yumoş inşallah yeğen olup gelecek kucağımıza
Benim doğum 12 ekimde tam 38. Hafta olcak o gün ay ben doktora resmen yalvardım saçımı boyayım diye hayır diyo ya inat kadın eşimde onu duyunca izin vermiyo bitkisel boyaya bile izin vermiyo çok istiyosan kına yak diyo kına istemiyorum kaldım böyle bembeyaz saçla saçlarımın ucu açık kumral tepesi beyaz iki renk dolaşıyorum
Ohhh afiyet olsun ben artık yemek yapmaya bile üşeniyorum ama yemeye üşenmiyorum çünkü devamlı bişeyler yiyesim var
Canım benim kızlar dogmamaya niyetli ben dayanamıyorum analari yaramaz yanisaka bir yana ben cok iyi değilim ondan daha da fazla beklwmwk istemiyorum. Allah seni hamis etsin inşallah sende sağlıkla doğur tatlım
canımm napıyosunnn
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooo senin programın maşallah bayaa yoğunmuşş..ben de bugün mecidiyeköye düğüne gittim 1 saat falan uğradım yolum uzun diye çıkşta yemek yedik birer frappe içip eve döndük...kızkardeşimi görmeyeli 1 ay oldu özledimm haftaya kv gelince karşııya geçicez..hoşgeldin demeyeeeltimlee yaramaz oğlu da gelecekmiş...bayramdan sonra da döneceklermiş geri şırnağa...
o zmana kızkardeşimi de görürüm özledimm..bazı sorunları varmış onun da kv siyleee..zaten sima olarak bana çok benzer..bahtı da gülmedi kv den yanaa
ehliyet alıyosun demek ben de mi alsam acaba kurallar değişti..ben hala alıcamm...yaşlandım ayol..tedavi tüp bebe yollarındaa kuruttu iliğimizi kemiğimiizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?