Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane konuldu... ama kalitesi kötüydü,dondurmaya falan kalmadı,belki de bu nedenle doktor bi ayrıcalık yaptı bilmiyorum.. ama ikiz gebelikler riskliymiş,Allah 1 tane versin sağlıklı versin diye dua ediyorum... gerçi bakalım daha haftaya ilk kontrole gidicem,pozitif sonuç almakla iş bitmiyormuş.. şimdide kalp atışını duyarım inşallah diye dua ediyorum,dua edin ne olur bi aksilik çıkmadan kucağıma alayım... yüce Allah ım isteyen herkese versin,herkesin yüzünü güldürsün....
ıyı aksamalr hatunlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmm
bizz iiz sen nasılsınnn canım??eet büyük günlerden ilki yarın işşallah dediğin gibi sorunsuz hallederim...canım nasılsın yarın buyuk gunnn ıns. sorunsuz halledersın kuzummm butun yumurtaların en kalıtelı olur ınsallah canım .....![]()
bi tuhaf oldum beeee...
Eki Görüntüle 358615
ayy bencede hiç hoşş deilbööööö
![]()
bizz iiz sen nasılsınnn canım??eet büyük günlerden ilki yarın işşallah dediğin gibi sorunsuz hallederim...
ayy bencede hiç hoşş deilbööööö
![]()
anammmmmmmmmmmm ıgrencccccccc![]()
ben çok kullanmaya niyetlendim ama hiç nasip olmadı...dediğin gibi normalde cumartesi en koyu olması gerekir...ama niye olmadı anlamadımmmm...
oyyyy yerim ben senin 167 gram oğlunuuuuuuuEki Görüntüle 358583
aaa tabi tabiii adamları hoş tutalım bizi rahat bıraksınlar sonraaa...
cıııkkkkk hayırrrr görmüyorummm....
sen beni deli yerinemi koyuyosun olmayan bişeyi nasıl görcem kiiiii![]()
maalesef ikisinden karışık seyrediyoruz
nasılsınız bakeemmm
ben yarın ki ameliyata hiç hazır değilim
kaynım geldi inşaallah erken gider de banyo falan yapar çantamı hazırlarım...
sabahın köründe gene düşecez yollara hep de sabahın köründe çağırıyor bu daktır beni yaaa![]()
Geldimi benim tosun mavisim
sen istanbula gitmeden önce uçak biletini almıştın ve inşallah erken adet olmam demiştin şimdi ben aynı şeyi yaşıyorum..randevu pazartesi ve erken adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum...eğer yarın adet olursam pazartesi 4.günüm olacak..ya 2 ya 3.günde tedavi başlıyo ve ben bir günle tedaviyi kaçırabilirimmm...offff of...
aynen canım bende hoş tutuyorum kurtlarvadisi başladı bende hemen yanınıza kaçtım![]()
bakıyom da polat ceketini atsa karılar hamile bi oğlu bir kızı oldu tamam artık bundan sonra korunur yeter yani değil mi??
![]()
maalesef ikisinden karışık seyrediyoruz
nasılsınız bakeemmm
sabahın köründe gene düşecez yollara hep de sabahın köründe çağırıyor bu daktır beni yaaa![]()
yaa napıo o kaynın sizde söle gitsin sende hazırlan erken yat bari madem erken gitcenizzmaalesef ikisinden karışık seyrediyoruz
nasılsınız bakeemmm
esın geldımı cnm amamn usutme havalar da kotuuuuu aman canım....
bakıyom da polat ceketini atsa karılar hamile bi oğlu bir kızı oldu tamam artık bundan sonra korunur yeter yani değil mi??
![]()
ayy işşallah olmazsınn yaa hesabına göre yarın mı gelcek ki:18:yani günü gününe gelio mu?off çok karışık insan sinir oluo böle benimde aslında şaşmaz pek günü hesabımı doğru yaptım ama panik oluo insan..ama işşallah pazar günü olursun tam denk gelirr..sen söle ona gelmesinn yaa daha kızarım sonra ona ama seni üzerse![]()