Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana özelden yazdım geldimi msj...
hepinizi öpüyorummmm ve kucaklıyoruuummmmEki Görüntüle 358922
veee kaçıyoruummmm...
Eki Görüntüle 358848 Topiğimize hayırlı cumalar diliyorum...
Bu mübarek günde güzel,çift çizgili,pozitif haberler alırız inşallah...
JULİETTA nın test günü pozitif haberle gelir inşallah...
CANN82 Belki mucize bebeğimiz gelmiştir.Güzel bir süpriz yapın bize...
EKİN0486 Canım bugün OPU var...Rabbim yardımcın olsun...
İKRAMAYA Histeroskopi olacak...Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum...
SİFAA Lucrinden sonra bugün diğer iğnelere başlayacak.Randevusu var...
SRLN Bugün randevuda OPU belli olacak...
RAVZAAA84Bugün bebeğiyle buluşuyor...İnşallah kalp atışını duyacak...
Eki Görüntüle 358848
Eki Görüntüle 358854
kızlarrr çok hastaayımm yahuu ahh ahh...siz nasılsınızz???
kızlardan haber yok ben çıkacam ve hepsi sırayla damlayacaklar...bi gezeyim dedim bugün bi türlü çıkamıyorum...aklım topikte kalacak...inşallah güzel haberlerle gelirler döndüğümde kutlama mesajları yayınlamaktan yorulayım inşallah...
hepinize hayirli cumalar hepimize bol bol nicklerledua ettim rabbim kabul etsin bu manevi günde birbirimize bol bol dua edelim canlarim
hoşgeldinn öncelikle...inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun...
ankara tıp ta tedavi yaptıran arkadaşlarımız var...
şu an aramızda değiller...sehak arkadaşımız orada hamile kaldı...
35İzmir arkadaşımızda yakın zamanda kaan hocayla eşinin sperm değerleri için görüştü...yarın 35İzmir aramızda olur sorarsın ona...
canım çok geçmiş olsun bizde aynı dertten dolayı 4.için beklemedeyiz tabi sizdeki sorun net bi şekilde belirmiş bizde hormonel bir sorun yoktu veya başka birşey kaan hocaya gittik dna hasar tespiti yapıldı sorun orda çıktı şimdi ımsı tekniği kullanan bir merkez ile görüşücez başka yer paklamıcak bizi bizdede kalitesiz sperm var ne yazıkki şimdi kaan hocanın tedavisi ile sayıyı arttırıcı kürler uyguluyor ve ilaç alıyoruz eşimin tedavisi öncelikli bu durumda yani şimdiki hedefim eylülden önce denememek iyice bir kendimize gelelim istiyoruz sizde bence bir süre dinlein kaan hocanın veridği tavsiyelere uyun ilaçları alın sorunun nerden kaynaklandığını bulunduğu için sevinin morlalinizi yüksek tutun....IMSI tekniği çok önemli canım erkek infertelitesinde kesinlikle sana tavsiyem erkek infertelitesinde başarı oranı yüksek bir merkez bul ben bayadır araştııyorum....şimdilik içime sinen bruksel tüp bebek merkezi oldu ama daha araştırıcam tabiki hepsinden önce ankarada hulusi bulent zeyneloğlu ile görüşücem onun fikirleride benim için önemli oda çok başarılı bir doktor çokta pozitif güç veren bir insan ilk görüşmem onunla olacak ve en azından orada devlet hakkımı kullabilicem eğer olmazsa bruksel tbm düşünüyorum sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım....inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz...ama kesinlikle azıcık bekleyin eşin tedavi olsun ilaçları alsın kendine gelsin spermler öle 4.deneyin derim çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç....
meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.
hepinize hayirli cumalar hepimize bol bol nicklerledua ettim rabbim kabul etsin bu manevi günde birbirimize bol bol dua edelim canlarim
günaydınlarr![]()
güzel topiğin güzel kadınlarıııııııııııııııııııııııııııı hayırlı cumalar bereketli bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..................................hayırlı haberle gelsin herkes inşallhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 358854
kızlarrr çok hastaayımm yahuu ahh ahh...siz nasılsınızz???
Herkese pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum. Nihayet cuma oldu, yarın bütün gün uyuycam![]()
Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallahhhh....
bu mübarek günün yüzüne Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaa..kucağımızı boş bırakmaaaa
inşallah inşallah inşallahhhhhhh
SAMİMİYETİ İLE KENDİNİ SEVDİREN,MASUMİYETİ İLE HERKESİ KENDİ GİBİ SANAN,AMA NE OLURSA OLSUN YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMAYAN İNSANA.....
HER SABAH BÖYLE GÜLÜMSEMEN DİLEĞİYLE....GüNaYdIn...kızlarrrr...
hepinizi öpüyorummmm ve kucaklıyoruuummmmEki Görüntüle 358922
veee kaçıyoruummmm...
kızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
hayırlısı artık
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
hayırlısı artık
değerim 11 çıktı..
hayırlısı artık
değerim 11 çıktı..
hayırlısı artık
Evet değer biraz düşük ama geç döllenme olabilir, umudunu yitirme derim. Kesinlikle gebelik var en azından bunu biliyoruz![]()
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım sabah okumuştum sonuç alacağını merak ediyordum bende...HAMİLESİN sen sakın moralini bozma.benim geçen dönemden bi arkadaşım vardı
12 ile başladı gün geçtikçe katlandı değeri.moralini yüksek tut katlanacak göreceksin![]()
sonuç sıfır değil ki canım umudunu yitirme gebelik var görünüyor bebeğini huzursuz etme bence
canım hamıleısn gec gebelık olabılır bak degerın katlanacak gor canımmmm uzme bebgııııı ıstersen yarında yaptır gene arttıgını gorrr kuzummmm