Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiiiç belirti arama.ina ben ne batmalar yaşadım göğüslerim şiştiiii akıntı falan hepsi oldu ama sonuç koca bi negatif.sakın belirti arama dua et bol bol.inşallah seninledir bebişinnn.
sakin ol cnm, sen böyle stres yaparsan para da olsa işe yaramaz. bu işlemlerin hem maddi hem manevi yükü çok hepimiz biliyoruz, eminim herkese biraz da olsa zor geliyordur... ama sen böyle yaparak durumunu daha da zorlaştırıyorsun. sıkma canını bebeğine konsantre ol, hamile olucam diye düşün, gün doğmadan neler doğar belli mi olur cnm, allaha güven ona sığın dualarını erteleme..
umudunu da asla kayıp etme..
örnek verim sana ; ablamın eşi çok az kazanıyordu, iş değiştirmek istiyordu bulamıyodu, ablam hamile olduğunu öğrendiği gün eşi de çok iyi bir işe başladı.. mucizelere inan, allaha sığın güven ki; sana en iyi kapılarını açsın..
kendini üzme tamam mı ?
minoset aldım canım ama dayanılmıcak bi ağrı deil.artarsa iccem bi tane.sen napıonn ii misinn?
canım işşallah değerinn dahada artar bebeğin seninledir umarımm...
canım işşallah değerin artar pazartesii moralini bozma sakınn...bebeişin seninle olur işşallah....
eet ya sen nerelerdesinn yoktun ortalıkta..bugün opum vardı.biraz agrım war ama onun dışında iim yani...sen nasılsınn?
minoset aldım canım ama dayanılmıcak bi ağrı deil.artarsa iccem bi tane.sen napıonn ii misinn?
yaa seninn nasıl geçti ameliyat sen ameliyat dion da ben anlamadım nasıl ameliat laparoskopi falan gibi mi yapılıo?
21 tane yumoşum çıktı.yarın haber wercekler durumları ile ilgili ..
değeri 11 çıkmış julietta nın..testi tekrarlıcakk..
ben hiç iyi değilim 3lü testin sonucunu beklerken aradılar alınan kan yeterli değilmiş tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler
bide pişkin pişkin ücret ödemenize gerek yok dediler komşudaydım yoksa bi güzel paylardım ama
eşim gelsin gitcez hastaneye paylama işini orda yaparız artık karı koca
1 haftadır bekliyom bide ya
hiç duymamıştım böle balon falanbenim yumoşlar 5 ocakta toplandı 10 tane çıktı 6 sı döllendi 4 tane embriyom oluştu ama rahim kalınlaşmadığı ve yapışıklıklar oluştuğu için transfer yapılamadı bu 2. ameliyatım ocaktan beri tekrar yapışmış...2. histereskopi ameliyatını oldum bu sefer içeriye balon koydular ...4 gün sonra çıkaracak balonu..sonrasında hemen transfer için ilaca mı başlarız adeti mi bekleriz bilemiyorum...biraz ağrım var ama idare ediyorum
juliettanın durmunu bana bi anlatın kızlar.tüp mü yaptırmıştı kaımcı gün değeri kaç.
juliettanın durmunu bana bi anlatın kızlar.tüp mü yaptırmıştı kaımcı gün değeri kaç.
hiç duymamıştım böle balon falanişşallah sonucu güzel olur canımm yaa..hakkımızda hepimizin hayırlısını wersin ALLAH işşallah...sende dinlenn yorma kendini..
eet tüp yaptırdı normal test günüydü bugünn..
kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş
o kadar umutsuzdumki, inanamıyorum halaaaaa![]()
bunu çido yazmış
iyi alışverişler![]()
güle güle gıt kuzummmmmmmmmmmm
kızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
hayırlısı artık
merhabalr cok hastayım doktorumu aradım onun dedıklerını yapıyorum ama korkuyorum bu agır gecen grıbın bebısıme zararı olucak mı dıye olur mu?![]()
ÖZET işi egunall ın şekerim evett maşallah kız bıkmada,usanmadann takip ediyor ve bizi bildiriyorr...Eki Görüntüle 359003
valla cnm bnm hastane işleriydi vs koşuşturuyodum, biliyorum burda herkes bu işle uğraşıyo :) ama fırsat bulamadım, şu rahim filmi beni feci korkutuyordu ama çok şükür hiç korkulacak gibi değilmiş, devlet hastanesinde yaptırdım ama gerçekten çok kolay geçti, tüplerin ikisi de açık dedi doktor, eşimden de birsürü test istedi, onun sperm sayısı da düşükmüş bunu öğrendikiki kez daha yaptıracak, genetiğe bakıcaz dedi doktor..taa nisanın 27 sine gün alabildik, o tarihe kadar bişey yapmıycaz, sonra nasıl gelişecek tam bilmiyorum..şimdilik böyle..
bu hafta da fuar haftamız,işyerinde de yoğunum..bilmiyorum napıcam
dört gözle egucumu bekliyorummmmm :)
cnm listeyi benim için güncelleyebilir misin ? bizim sorunumuz; benim kşst ameliyatı geçirmiş olmamdı ona başka birşey daha eklendieşimin sperm testi oranı düşük çıktı.. yani bir de sperm problemimiz oldu...
![]()
kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş
o kadar umutsuzdumki, inanamıyorum halaaaaa![]()
bunu çido yazmış