• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canıummmmmmmmmmmmm cok sevındımmmmm hayırlısı olsun kuzummmmmm ne guzelll o kanama tutunma kanamasıdır dert etme yat canım benımmmmm:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

sağol canımmm...inşallah tutunma kanamasıdır.şaşırdım çok ya anlatamammm.lekede olunca kan tahlili yaptırasım bile yoktuuuu.Allahım kimseyi bekletmesin yarabbbimmm

saskin olman normal tatlim,lutfen kendini kasma kahve lekeleri takma kafana,hatta olmasi iyidir yerlesdiginin isaretidir
canim kanaman kirmiziya donmedigi surece endise etme,(benim 9 ay kanamam olmustu) lutfen stres yapma, tadini cikar canim benim

ahhh canımmmm sağol valla inan ilk buraya yazıyorum o kadar bensinizkiiii.hepinizi çoook seviyorum.

sağol canımmm...inşallah tutunma kanamasıdır.şaşırdım çok ya anlatamammm.lekede olunca kan tahlili yaptırasım bile yoktuuuu.Allahım kimseyi bekletmesin yarabbbimmm

amınnnnnnn canımmmmmmm benımmmmm mucızennn senınle canım keyıfını cıkarrrrr

anladım canım,bende ameliyat olmuştum 2009 yılında,çikolata kistinden,sonra tekrarladı benim,ben hamile kalıyodum ama kist bozuyodu,bebek gelişmiyodu,çok şükür ilk tüp bebek denememizde oldu,bu arada eşimde de sperm hareket azlığı çıktı,doktor en iyi çare tüp bebek demişti,ALllahıma çok şükürler olsun ki tuttu,genetik test şey demek,sende ve eşinde ,kalıtsal bir hastalık varmı diye bakacaklar demek,hani öyle bir şey varsada bebek olmuyomuş

ay cnm maşallah darısı benim ve diğer kızların başına.. bende de çikolata kisti vardı,sağ yumurtalıkta 6,5cm, sol da 4,5 cm di. biz eşimle bebek düşünmüyoduk uzun bi süre, ama bu benim hastalığım çıkınca acaba olacakmı olmayacakmı diye denedik olmadı, sonra ameliyat oldum yne olmadı meğer eşiminde sperm sayısı azmış, senin eşinin sayısı neydi cnm?
genetik için de; allahtan kalıtsal (bildiğimiz) bir hastalığımız yok, inşallah çıkmaz :(
inşallah benimde ilk denememde olur bebişim, artık istiyorummm :)

tekrarlamaması çokk güzel,bende şuan 3,5 cm lik var,ama bir zararı yokmuş,18 haftalık hamileyim

valla maşallah cnm, inşallah sağlıklı bir doğum gerçekleşir, bebeiğine kavuşursun cnm.
bu arada kist ne kadar sürede tekrarladı cnm??

cannlar ben geldim .az önce telefonla sonucu öğrendim 32.5 çıkmış ancak dr la görüşemedim henüz.ancak kahve lekelenmem var.ne düşüneceğimi bilemedimmm.:18::18:

cnm gözün aydın şimdiden, ben henüz leke aşamasına bile gelemedim, ama bak kızlarda söylüyorlar korkulacak birşey değilmiş sıkma canını cnm, inşallah sağlıklı güzel bir bebeğin olur cnm..amin...

ahhh canımmmm sağol valla inan ilk buraya yazıyorum o kadar bensinizkiiii.hepinizi çoook seviyorum.

burada hepimiz benzer problemleri yaşıyoruz, aynı problemleri yaşayanlarımız da var, bu yüzden burdaki herkesin samimiyetine inanıyorum, içtenliğine..
ben de hepinizi çok seviyorum, seni de cnm tabiki :)))

kislar egunal nerde,hayirdir biseymi oldu
fazla okuyamadimda randevusumu var:44::44:

ay ben de çok merak ettim he..

ay cnm maşallah darısı benim ve diğer kızların başına.. bende de çikolata kisti vardı,sağ yumurtalıkta 6,5cm, sol da 4,5 cm di. biz eşimle bebek düşünmüyoduk uzun bi süre, ama bu benim hastalığım çıkınca acaba olacakmı olmayacakmı diye denedik olmadı, sonra ameliyat oldum yne olmadı meğer eşiminde sperm sayısı azmış, senin eşinin sayısı neydi cnm?
genetik için de; allahtan kalıtsal (bildiğimiz) bir hastalığımız yok, inşallah çıkmaz :(
inşallah benimde ilk denememde olur bebişim, artık istiyorummm :)

valla maşallah cnm, inşallah sağlıklı bir doğum gerçekleşir, bebeiğine kavuşursun cnm.
bu arada kist ne kadar sürede tekrarladı cnm??

cnm gözün aydın şimdiden, ben henüz leke aşamasına bile gelemedim, ama bak kızlarda söylüyorlar korkulacak birşey değilmiş sıkma canını cnm, inşallah sağlıklı güzel bir bebeğin olur cnm..amin...

burada hepimiz benzer problemleri yaşıyoruz, aynı problemleri yaşayanlarımız da var, bu yüzden burdaki herkesin samimiyetine inanıyorum, içtenliğine..
ben de hepinizi çok seviyorum, seni de cnm tabiki :)))

ay ben de çok merak ettim he..

canımmm sağol.İnşallah allahım hepimize göndersin bebişlerimiziiii.hepimiz doğum aşamalarını da görürürz inşallahhh.

Canımmm seni merak etmiştik egunal ileee..Değerin artmış ne güsell maşallahh...İnşş kendiliğinden gelmiştir meleğinn çok sevindim gülümm..:nazar:

Canım seninkinide çok merak etmiştimmm..Değrin çok yüksek olmasada bir değer mevcut en azındann..Burada böyle mucizelere çok şahit oldukk..İnş 2 gün sonra sen,nde değerin artar ve meleğin seninledir..Hayırlısını versin gülümm Allahh..

kislar egunal nerde,hayirdir biseymi oldu
fazla okuyamadimda randevusumu var:44::44:

Hayır canım randevusu yokk..Bugün annişi ile gezmeğe vurdu kendisinii.Ankarada avm de idiler en son konuştuğumdaa.Gelir herhalde akşama..Sen nasılsın toparlandınmı canımm geçmişi okuyamadım..tatilin bittimi evine döndünmü öptüm çok..

egunalı merak etmişsin kızcağız 3-5 saat ortada yoktuu ya biz napalımm günlerdir diyoruzz bu kızcağıza ne olduu..Neden uğramıyorr hiççç..Bizde seni merak etmiştikk yaneeeeeeeeee:19::19::19::19::19::19::19:

kızlar acil bi sorum var size. ben güya tanıdık bi eczaneden ilaçlarımı aldım. raporun çıkınca keseriz yüzdeyi dedi. raporu bugün teslim ettim bana telefon açtılar? 1000-1200 tl küsür tutuo dediler:53::53::53::53:. böle tutabilmesi için benim 5000 tllik ilaç almış olmam lazım ki yüzde 20 si böle tutsun. şoklardayım. raporun ne anlamı var anlamadım. tamam çok ilaç ama indirimde yapmadığı gibi fazla mı aldı acaba? gonal f 6 tane aldım. telde sadece 80lira ödüyceksiniz gonal f başına dediler. 340 lira olan şeyin yüzde 20si 80de yapmıo. bu konuda benim mi cehaletim var? yüzdeyle alan kızlar sizler ilaçları kaçtan aldınız lütfen yazarmısınız???

Canımmm seni merak etmiştik egunal ileee..Değerin artmış ne güsell maşallahh...İnşş kendiliğinden gelmiştir meleğinn çok sevindim gülümm..:nazar:

sağol kuzummmmm yerim seni bennnnn.Valla inan çok sürpriz oldu.yarın tüp bebek dr umuza gitcez oda bi bakcak belki kan sulandırıcı vermek gerekir dedi.şimdi az az kahve lekelenme var.hayırlısı canımmm.
Allah hepimize güzel sürprüzler yaşatsın inşallaahhhhhh.burdaki tümm kardeşlerime hemen beb,işler gels,n inşallahh.

çok güzel gerçek bir mucize biz de bu duyguları yaşayacağız inşaallah kızlar :16::16::16::16::16:

Back
X