Ayynenn vallaa yaaa aşkitommm benimm..Isıttım su böreğini birde yanına frambuazlı pastamdan aldımm ohh miss...Çayda sallama yapptımm..Ahh ahh su börekleri sana kurban olsunlarr yirimm senii bennn..
ay bi de anlatmış detaylı neler yaptığınıııı bende gideyim de ekmek arası bişi yiyeyim bariii
evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye
ay yerim ben onları..maşallah demek hasanın ve erolun var...biz onlara topikcan diyoruz bi kere kızlarımızada topikgül...
ikiz gebelikler riskli gerçekten endişeni anlayabiliyorum...bende yarın 2.tedavim için ilk randevuma gidecem..inşallah bu kez olur ve ohss olmadan tedaviyi tamamlarım.hastanemi değiştirdim zaten...
kızlarrrr bişey sorcam ve çok mrk ediyorum. şimdi pazartesi transferim yapıldı.3gün embbugün benim 7.günüm mü 6. günüm mü??? yani transfer gününü sayıcakmıyız??:44::44::44:
6.günün şekerim...