• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayynenn vallaa yaaa aşkitommm benimm..Isıttım su böreğini birde yanına frambuazlı pastamdan aldımm ohh miss...Çayda sallama yapptımm..Ahh ahh su börekleri sana kurban olsunlarr yirimm senii bennn..

ay bi de anlatmış detaylı neler yaptığınıııı bende gideyim de ekmek arası bişi yiyeyim bariii:5:

evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye

ay yerim ben onları..maşallah demek hasanın ve erolun var...biz onlara topikcan diyoruz bi kere kızlarımızada topikgül...
ikiz gebelikler riskli gerçekten endişeni anlayabiliyorum...bende yarın 2.tedavim için ilk randevuma gidecem..inşallah bu kez olur ve ohss olmadan tedaviyi tamamlarım.hastanemi değiştirdim zaten...

kızlarrrr bişey sorcam ve çok mrk ediyorum. şimdi pazartesi transferim yapıldı.3gün emb:( bugün benim 7.günüm mü 6. günüm mü??? yani transfer gününü sayıcakmıyız??:44::44::44:

6.günün şekerim...

kızlarrrr bişey sorcam ve çok mrk ediyorum. şimdi pazartesi transferim yapıldı.3gün emb:( bugün benim 7.günüm mü 6. günüm mü??? yani transfer gününü sayıcakmıyız??:44::44::44:

canım benim transferim 15 kasımdı 27 kasım test tarihin demişti yani transfer gününü saymadık tam 12. gün de test günün oluyo.yani bugün senin 6. günün olmalı

evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye

Maşallahh canım yaaaa..Demek 19 haftalık oldunuzz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İsimlerinide koydun yaniiii ahh yirimm senin hasanınla erolunu benn..Bizede dua et canım..

inşallah canım hadi hayırlısı bu son olur inşallah allahım kolaylıklar versin ohss yi senden uzak tutsun.peki şimdi hangi merkezde başlıyosun tedaviye.

Maşallahh canım yaaaa..Demek 19 haftalık oldunuzz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İsimlerinide koydun yaniiii ahh yirimm senin hasanınla erolunu benn..Bizede dua et canım..

valla öle 19 hafta olduk ama hayatımın en uzun günlerini yaşıyorum sanki.inan hep dua ediyorum canım allahım kimseye aratmasın bizi bizden başkası anlayamaz allahım tedaviye bile gerek kalmaz inşallahhhhhhhh.........

günaydın hanımlar iyi hafta sonları:68:
sanada güzel annecik....
günaydın iyi haftasonlarııııı.....:3::3:
bzim bugün yoğunluğumuz var..eşimin kardeşini istemeye gelicekler..akşam üzeri oraya gidicez..:10:
havada nasıl güzel varyaa tam gezmelik:32:
ayy ne güzel..... akşama tatlı telaş var....

güldenimmm napıyonn...

juliettaa sen nasılsın canımm..
günaydın tatlım...
ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)
maşallah oğluşuna.......
hoşgeldinnnnnn..... maşalllah paşalarına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürederim 10.günümde baktırsam mı sizce:18::18:

canım 10. günde baktırabilirsin ama kendini 12. güne odakla 10 gün olumluyu görürsen sevin ama olumsuzu görürsen aldırma cünkü kesin sonuç 12. gün olduğunu unutma ben 5. gün test yaptırdım negatifti 7. gün yine nagatifti 8. gün pozitifti ben cok sabiırsızdım ama olumsuzlara aldırış etmemiştim.sen bilirsin psikolojini bi yokla canın nasıl istiyosa öle yap meraktan da stres yapma kendine rahat olam lasım:)

iyi pazarlar herkezeeeee......:16::16::16::16::16::16:

sanada kuzum...

inşallah canım hadi hayırlısı bu son olur inşallah allahım kolaylıklar versin ohss yi senden uzak tutsun.peki şimdi hangi merkezde başlıyosun tedaviye.

bende son olsun diye dua ediyorum canım...başkent hastanesi nde başlıyorum...bu arada son adet tarihini ve bebişlerin muhtemel doğum tarihini yaz listemizde güncelleyim durumunu...bi de bundan sonraki randevu zamanını sürekli bildir yani durumunu güncel tut..listemizin son hali 1291.sayfada oraya bakınca eksik bilgilerini görürsün onları tamamlarsan süper olur...

ohh çok güzel hepsi kaliteli embriyolara dönüşür inşallah .............

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kanaman yerleşme kanamasıdır.....

canım ya gitme söyle açıkca zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide başklarını kafana takıp stres olma bebişin gelince bol bol gezer arayı kapatırsınız .......

hoşgeldin canım nasılsın sende son durumlar ne

inşalla... bebişler artık gelsede akşama kadar kucagıma alıp gezdiricem..........

canım 10. günde baktırabilirsin ama kendini 12. güne odakla 10 gün olumluyu görürsen sevin ama olumsuzu görürsen aldırma cünkü kesin sonuç 12. gün olduğunu unutma ben 5. gün test yaptırdım negatifti 7. gün yine nagatifti 8. gün pozitifti ben cok sabiırsızdım ama olumsuzlara aldırış etmemiştim.sen bilirsin psikolojini bi yokla canın nasıl istiyosa öle yap meraktan da stres yapma kendine rahat olam lasım:)

ben en iyisi 12 yi bekleyim. çünkü olumsuz olur yada düşük çıkarsa çok canım sıkılabilir:50::50:. bende alıştıram mı olumsuzsa eğer demiştim.şok yaşamak perişan olmaktanda korkuyorum:53:
belirti varmıydı canım sendehiç? neler vardı anlatırmısın rica etsem?:77:

ara ara perişan oldum..bende millstone ye devrettim arama işini...benim profil resmim topiğin 41.sayfasına koyduğum resimle aynı...

Guldenim sende Facebook ta hangi resim var cooook Gül'den var cepten ariyomda

Selocuummmmmm bir bildirimlerine bakabilirmisinn seni ekledim ama davet geldimi acepp..Sen ok dersenn herkez ekler bendenn..

Datlumm sınırlı gizlilik ayarlarına sahip olduğundan sana ne mesaj ne davet gönderebiliyormuşuz..Öyle diyorr face in yalancısıyım..Sen ekle bence bizi daha kolay olur..

Back
X