• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaa cnm Gülden dn hbr yok dimi halen insallh bthcg pozitiftir ve bizim kiz bayilmistir bu iyi bir senaryo bence nasılsın

Hiçç sormaa ultrason ile bakıpp hep eski şeylerden bahsetmişlerr..Bizim hatunn Hulusi Beyamcayı çok sevmiş ve beğenmişş..Betahcg yide unutmuşşş maaleseffff..:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

iyiyim bitanem esas sen nasılsın??

çok şukur canım halımıze.... dedıgın gıbı bundada vardır bır hayır dıyıp ıctım ılacı hadı bakalıma artıkkk hayırlııs olsun yaaaa oncekınde sıstım transferın tadını alamadım bunda boyle rabbım buyuk napalım...

Akasyaaaaaaa Hulusiii güldeni beğenip rehin mi alldı diyorummmm..Yada bu kız betahcg yaptırdı sonucu bekliyorrr..İçimm kıpır kıpırrr halennn..İki evi topluyorum süpürüyorum iki oturuyorumm..:21::21::21::21::21::21::21:

habire sayfayı yeniliyorum konuşurda bize yazarsın diye.... biraz daha aramassa seni ben hastaneyi ara sorarım:))))))) ilk gittiğimde bir saatten fazla beklemiştim bende...

çok şukur canım halımıze.... dedıgın gıbı bundada vardır bır hayır dıyıp ıctım ılacı hadı bakalıma artıkkk hayırlııs olsun yaaaa oncekınde sıstım transferın tadını alamadım bunda boyle rabbım buyuk napalım...

canım sonuç yeterki pozitif olsun bu çektiğin sıkıntı unutulur gider......

Evet cnm aslında yapmakla ilgisi yok ben çok hareketli oldugum için aral bey evden çıkarmayın dedi enaz 4gun cokkomikti ama ben transfer funu. Evden çıktım ve havada uçtum resmen pat yere yapıştım birazcık yürümuyorum kosuyorumda ben :9:Aslında benim yatırılmam önlem amaçlidi :9::9:Sen bak keyfine evet yaaa perşembe gelecekmiş hayrlis Allah'tan diyorum ara
Beyin hbr tembih ettim esimin yanında stresten uzak durdukta dolanma de dedim çünkü eşimde annesi gelince hop onun yanına zipliyor ikisi bir beni deli ediyor :19::19:Neyse belki hamileyim yaa kadıncağız daha insaflı davranır bana insallh
Hadi gez bakalım tadını çıkar istenende birdaha bu kadar uzun kalamazsın istanbulda bebelerin sana torpil gecti bak Güzelce gez alışveriş yap cnm keyif yap bebelerini almadan önce

şekercimm transferin tadını boşverrr ya hayırlısınlaa hamişş kaldaa onun tadını çıkartırsınn inşallaaahhhh:nazar: elbete herşeyde bir hayır vardır derlerrr yaaa ALLAHIN taktirii işteee...

egunallll.......... nerdesinn yaaaaaaa

ya canım oyle dabıde hanı bebeklerım ıcımde ıns rabbımın ıznıyle agrımdan sızımdan onlaral bıle konusamıyorumya onu demek ıstedım kuzum yaaaa egunal yoldaymıs gelıyormusss bu arada...

habire sayfayı yeniliyorum konuşurda bize yazarsın diye.... biraz daha aramassa seni ben hastaneyi ara sorarım:))))))) ilk gittiğimde bir saatten fazla beklemiştim bende...

Hayret senin facein nasıl olduda kapalı kısss..Orada hemen yazdımm..Daha çabuk görünüyor diyee.Yukarıda kırmızılarr bildilirm işareti yanıyor diyee...Çookk sevmiş Hulusi Beyii çok güzel ilgilenmişş,ve anlatmış durumunu güldene..Ve çok güzel konuşuyormuşş..

Gülden aradı kıslarr..Bu ay Hulusi Bey takip yapıp durumunu kendi değerlendirmek istemiş..D.kontrol hapı ve vitamin falan vermiş..Bu ayı pas geçiyorlarmış..Kendide yarımsaat bir saate kadar aramızda olucakkmışşş..Herşey yolundaa..

bence en güzeli olmuş adam işi ciddiye alıyo demekki yoksa al ilaçlar başla iğnelere der dururdu çoğu doktorlar öyle yapıyo ya

inşallah eşimde sperm bulunurda bende onnla başlarım ya

Son düzenleme:
Hayret senin facein nasıl olduda kapalı kısss..Orada hemen yazdımm..Daha çabuk görünüyor diyee.Yukarıda kırmızılarr bildilirm işareti yanıyor diyee...Çookk sevmiş Hulusi Beyii çok güzel ilgilenmişş,ve anlatmış durumunu güldene..Ve çok güzel konuşuyormuşş..

şimdi okudum canım... dedim ya hulusi bey insana güven veriyo canayakın ve motive edici bi insan.. inşallah güldenim içinde hayırlı olur....

Evet cnm aslında yapmakla ilgisi yok ben çok hareketli oldugum için aral bey evden çıkarmayın dedi enaz 4gun cokkomikti ama ben transfer funu. Evden çıktım ve havada uçtum resmen pat yere yapıştım birazcık yürümuyorum kosuyorumda ben :9:Aslında benim yatırılmam önlem amaçlidi :9::9:Sen bak keyfine evet yaaa perşembe gelecekmiş hayrlis Allah'tan diyorum ara
Beyin hbr tembih ettim esimin yanında stresten uzak durdukta dolanma de dedim çünkü eşimde annesi gelince hop onun yanına zipliyor ikisi bir beni deli ediyor :19::19:Neyse belki hamileyim yaa kadıncağız daha insaflı davranır bana insallh
Hadi gez bakalım tadını çıkar istenende birdaha bu kadar uzun kalamazsın istanbulda bebelerin sana torpil gecti bak Güzelce gez alışveriş yap cnm keyif yap bebelerini almadan önce

canım bende aynısıyım kıçımın üzerine oturamam burcum yay bakalım transferde nasıl olacak

Hiçç sormaa ultrason ile bakıpp hep eski şeylerden bahsetmişlerr..Bizim hatunn Hulusi Beyamcayı çok sevmiş ve beğenmişş..Betahcg yide unutmuşşş maaleseffff..:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Gülden aradı kıslarr..Bu ay Hulusi Bey takip yapıp durumunu kendi değerlendirmek istemiş..D.kontrol hapı ve vitamin falan vermiş..Bu ayı pas geçiyorlarmış..Kendide yarımsaat bir saate kadar aramızda olucakkmışşş..Herşey yolundaa..

Oh şükür hbr geldi kardesimizden sana da t ederiz cnm haberler için :9:Bakalım hayrlisi Benm Dr da beni aylarca bekletti tüp yapmamak için bence doğru Dr da gulden cim insallhbuarada kendiliğinden gelir meleği Hulusi amcanın takibindeyken ah be Milllstone cum bu bizim bebeler ne kadar Nazlı burada sen sigara kullaniyormudun

aslında o günküörandevum net değildi.benim kafamdaki tarihti. sonra düşündüm Cuma olsun daha hayırlı olur diye. İnşallahhhhh herşey çokk güzell olurrr

hmm anladım tatlım mademmm ıyı bakalım cuma hayırlı gun sende hayırlı haberlerlee gelırsın ınsallahh....

hımm bu ayda olmuyacak demekkk nesee herseyın hayırlısıı ınsallah sonundaa yüzüü gülerr güldeniminn.....

ya canım oyle dabıde hanı bebeklerım ıcımde ıns rabbımın ıznıyle agrımdan sızımdan onlaral bıle konusamıyorumya onu demek ıstedım kuzum yaaaa egunal yoldaymıs gelıyormusss bu arada...

anlıorum tatlım ama sen sımdı bunlara takılmaaaa olurmuu herşeyinn hayırlısı neysee o olsunn...

bence en güzeli olmuş adam işi ciddiye alıyo demekki yoksa al ilaçlar başla iğnelere der dururdu çoğu doktorlar öyle yapıyo ya

bak bu gene beni kıskandı ben ona en son ben başlıyacam topiğn tekne kazıntısı olacak dı (TABİ EŞİMDE SPERM BULUNURSA):4::84::84::84::35:

YOK yok tatlımm ben en son kalcam belli teee mayıs sonu hazıran basıı ühüü ühüü:5:

gülden aradı kıslarr..bu ay hulusi bey takip yapıp durumunu kendi değerlendirmek istemiş..d.kontrol hapı ve vitamin falan vermiş..bu ayı pas geçiyorlarmış..kendide yarımsaat bir saate kadar aramızda olucakkmışşş..herşey yolundaa..

ohhhhh cok sevındım onun adına yaaaa rabbım yardımcısı olsun onunda sımdı zamanda gecmez ona gene 1 ay daha dıye ...

canım bende aynısıyım kıçımın üzerine oturamam burcum yay bakalım transferde nasıl olacak

Cnm benim çok komiksin transferden sonra m etme o kadar çok asker oluyorki basında kimildayamiyrsun yerinden ben halen zipliyorum dün gece esime yapistrdimbirtane her gece yatakta aynı fırça bana yaa ne bicim donuyorsun yazikcocuguma ici dısına çıkıyordur diyor ben elimden geldiğince dikkt ediyorum merak etme yani sen de hiç birşey değişmicek cnm sen aynı kalacaksın ben de oğlak burcuym esim bana sipidi Gonzalez diyor :9::9::9:

inşallah eşimde sperm bulunurda bende onnla başlarım ya

İnsallh cnm insallhbulunucak hiç olumsuz düşünme ne olur heray pozitif ol olumsuzluk çekiyoruz hepimiz üzerimize olucak olucak sen esine keçi boynuzu kuru desene İbrahim Saracoğlu dn Benm deneyen arkadasım var sonuc olumlu bir de havuç suyu yapıyordu esine

Back
X