• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar.....
ben bugün eşimle hastaneye gittim biliyorsunuz....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
tabi ben keseyi görmeden tam sevinmek istemiyorum...
Allahım hepinize nasib etsin kızlarrrrrrrr:54::54:

Hayirli olsun Canim Benim bebisin senile ve HIC birakmasin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64:

canlarım sağolun iyi dilekleriniz için ama hakkaten çokta umut etcek bişi yokk dr da söledi zatenn.
:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Allahtan hayırlısııı.

ayyy yarım saat oldu facede uğraşıyom izlesene diye bişi var tıklanınca sapık sapık bişiler çıkıyomuş sizde gözükmüyo ama arkadaşlarınızda gözüküyoooo sakın engelleyin:47::47::47:

canım hayırlı olsun tedavi sürecin...
canııımmm sağolasın..bi kolundan bebişimin inşallah tedavi sonunda kucaklıyıverecem onuuu...

Kader ayırmıyor bizi bir de yakında olsaydık süper olacakmış Etiketçi hatunla listeci hatun birlikte ne manşet ama...İnşaallah bu sefer güzel haberler le döneceğiz doktorlarımızdan..ben umutluyum:4::4::4::4:

hayalimde topiğin hatunları bir araya gelmişiz topikteki gibi kaynatıyoruz valla süpperrr olurdu her kafadan bi ses çıkardı ...bende bu kez umutluyum inşallah olacak canım...

canlarım sağolun iyi dilekleriniz için ama hakkaten çokta umut etcek bişi yokk dr da söledi zatenn.
Allahtan hayırlısııı.
canım benim yaaaa neden umudun olmasın değerin eksilmemiş ki :34: artmış yane :52: valla bence mucizen göbişinde veeee seni bırakmaya hiççç niyeti yok hiçç dualarım seninle :29::16:

Kızlar ben birazcık daha kaçıyorum aksam yemek yiyemedim midem kötü eti form Mısır patlagi yedim yaa ne olucak bnm bu Halim acıkmaya korkuyorum walla :18::56:Birazcık ta kilo verşem iyi olucak neyse ben kurtlarimi döktüm Julietta nn bebeği sayesinde de patatesim sabh doğru git kan verenin icinde halaycekicem eminim ben çıktım yine gelirim tüm siziii:54::54:

:))) bebişlere kavuşacan sonunda bu arda tipin göstermese de 19 çocuk annesisin :16::16::16::16:

tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ....

ooo süper değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah .....

hımm her açıdan iyi bir haberr....

ayy kulağa çok hoş geliyor düşünsene egunun 2 kuzusu olacak :16::16::16: allah hepimize nasip etsinnn...

inşallah hakkında hayırlısı olsun...

canımm değerin az da olsa yükselmiş ben hala umutluyummmm senin için.....

sen iğrenç espiri diyorsun ama bizim gelin sabah doğum yaptı sezeryanla öğleden sonra aşağı inip sigarasını içti ....

küçük hanımefendi çok güzel olduğunuz kadar çok öngörülüsünüzde ........:9::9::9::9:

tebrikler canım:64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::118::118::118::118::118::118:

hadi hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah....

banyo yapman yasak mı ne hortumu var ben anlamadım:53::53::53::53:

sağol cnm bnm..Allah razı olsun..Alllahım hepimize nasib etsin inşallahhhhhhh
YARABBİM şükürler olsun...hiç umudumu kaybetmedim senin adına..tebrik ederim...:1::1::1::1::1::1::1:

evet sen çok pozitiftin cnm bnm..Allahım en yakın zamnada hepinize nasib etsin cnmmm

canım hadi hayırlı olsun bebişimmmm.Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşaallaaaahhh.

darısı bizeeee.AMİNNNNNNN.

sağol tatlım...aminnnn..sende hayırlı haberlerle geleceksin inşalahhhhhh

Allahtan hayırlısııı.

gülüm tabi ki hayırlısı değer düşse evet ama hala var rabbimden ümit kesilmez ..... bide olumsuz olursa şu ortadaki sen de kendiliğinden embriyo oluşuyor ama tutunma ile ilgili bir problem var bunun nedenini tam olarak bulup tüp bebeğe başlamalısın ama ben tüm kalbimle mucizenin kalmasını diliyorum....

Allahtan hayırlısııı.

kuzum benim yapma böle ben dayanamam sana...
doktor öle demiş olabilir ama bi bekleyelim dimi ama...
adet olmadın henüz...o kadar umutsuz bi durum olsa dermiydi sana çarşamba bi daha bakalım diye...
üzülme nolur canımm cann...

aminn canımm işşallah ya hepimiz güzel haberler werelim birbirimize...

ayy şımardmmm:16::16: almazmıyızz senii ama buluşamadık bi türlü yawwww:19:

canım sen nerelere çıkıonnn ne zaman belli olcak ki?ben heyecanlandımm walla:18::18:

canımmm benimm çok sewindimmm yaaa gözün aydınn ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kuzu ararlarsa evim şahaneye çıkıcam :))))):19::19:

bilmiyorum canım valla bende meraktayım mide bulantısı yapıyomuş öle dedi doktor...

açla tok arası içicen canım yani bende öyle içince bulanı yapmadı ama normali yemekle berabermiş ama bende 2 hafta wc sorunu yaptı :)))))çıkamadım wcden sonra düzeldi son tüpten beridir içiyorum ben:31:

Son düzenleme:
kızlar banada müsade yemek yiycezzzz :56: öpüyorum kalanlara hoş sohbetler :16:

Julietta cımm tekrar tebrik ediyorum Ama ben sana söylemiştim güzel anne boşuna üzüyorsun bebişini o seninle diye diğer kızlar gibi...Hiç şaşırmadım sevindim sadece darısı hepimizin tüm anne olmak isteyenlerin başına çekelim halayı otur otur kütük gibi oldum zatenn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kader ayırmıyor bizi bir de yakında olsaydık süper olacakmış Etiketçi hatunla listeci hatun birlikte ne manşet ama...İnşaallah bu sefer güzel haberler le döneceğiz doktorlarımızdan..ben umutluyum:4::4::4::4:

cnm bnm çoook teşekkür ederim..dilerim bu mutluluğu en yakın zamnada hepiniz yaşayın inşallahhh...

boşuan stres yaptın gördünmü Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
:32::32::32::32::32::32::24::24::24::24:
evet evham kraliçesi olmaya adayım ben:19:
amin cnm bnm çok teşekkür ederim...

Cnm tabiki çok iyi biR deger Benm 140lara yakındı 12.gun degerim bende öyle çok yüksek degildi sen şimdi 16.gunu tekrar yaptir bak kac olucak ben 18.gune kadar yaptırmıştım :9::9:İnanamıştım çünkü Benm le olduguna zamanla alıştım Rabbim herkese nasip etsin

inşallah karasucum.. bugün 15. gün 96 değerim..inşallah dahada yükselr cnm bnm..

Hayirli olsun Canim Benim bebisin senile ve HIC birakmasin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64:
amin selocanım..Allahım sanada nasib etsin tatlımmmmm

Allahtan hayırlısııı.

cnm neden öyle düşünüyorsun..bak bende stresle gittim ve zerre ümidim yoktu inan..Allahımdan umut kesilmez..içini ferah tut:29:

Ya bn sana umut vermek istemm ama ben senin Dr U anlamadım sen suanda hamilesin degerin düşmedi arttı aksine sağlıklı olmayan ne anlamadım sen bence farklı bir Dr daha git derim ben ben kimyasal gebelik geçirdim 2keredegerim degerim ikisinde de 2gun sonra hop düştü ama snın deger yükseldi sen hamilesin insallh bak yarın tekrar kan ver hatta başka bir Dr a daha git

ooooooo aramızda şöhret dolaşıyormuş :46::46::46::16: ayyy inşş ararlar ben çok seviyordum o program yeniden geliyoo :52::16:

hahahaha şöhrettt kih kihhh :9::9:ayyy evet inşallah kuzu ararlarr hehehe evde tadilat yapılcek çok yer vaaa :)))))) bikere görüşmeye gittim ikinci olursa işlem taam :))))):3:

kızlar ben kaçıyorum..
kocam ve ben açlıktan ölücez..bişiler hazırlim..
öpüyorum sizleri..Allaha emanet olun...

Back
X