• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

heh şöyleee...mahkemede şahidimsin ona göreee:9:

tüüüüüüü korkak satıcı seniiii...ay ölseydim de bugünleri görmeseydim...bir sürü iddaa at ortaya bi de teslim bayrağını çek...a ha da küstüm daha da yazışmammmmm :19: belki yazarım tam da emin değilim yaniii:1:

whahahahaha whahahahahaha
gor iste kimle yola ciktigini:1::1::1::33::33::33::33::33::33::33:

yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm

bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı:ssz::ssz::ssz:

Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:

tüüüüüüü korkak satıcı seniiii...ay ölseydim de bugünleri görmeseydim...bir sürü iddaa at ortaya bi de teslim bayrağını çek...a ha da küstüm daha da yazışmammmmm :19: belki yazarım tam da emin değilim yaniii:1:

kuzum ben sen geri çekildin sandım mahkemeyı duyunca anam dedınya o yuzden ama sonra dedım arkandayım dıye yaaaaaa :1::1::1:

ya neden uyandırdı mınıgını :47::47: canım benım cok sevındım ıyı olduguna ama artık zararsız ne var de bakemmm esınde hemen soylemıs hanı bos durmamıs hanı sussa ne var sankı sen evde canın sıkılıyor butun gun:47::47:

yaaaa analdım bende onu savunuyordum eee napım su bır kac gundur topıkde bu kadara aktıfım o yzuden analdım yanı bende dedım bu kız ne ısler becerır neler yapar ama gordum kı nerdeee herkesde ondan dertlenıyor arkadassss:1::1::1:

aaaa genemı ya ben bunu 2 gun oncede duymustum yawwwww bızde senden bahsedıyorduk sımdı :1::1: kocısıne yemekler hazırlar guzel masalar kurar dıye hamaratlıklarını sayıyorduk yaaa:1::1:
ecrin bunu burnundan fitil fitil getiricem senin...

kızlar derkennnnnnnnnnnn baskanımmmmm:1::1::1:
nereye kaçıcanki....

tamam yiyip yiyip otoruyorsun anlastık :1::1:
kusemezsın cunku sen hamılesın dayanamazsın bızsiz cunku evden dısarı cıkmıyrosun bızımle konusmak zorundasın :1::1:
bu komsu senı hıc bırkamıyor galıba :1:
insan sevdigine takılırmıs kuzum senı sevıyoruz ve takılıyoruz napalımmmm tatlım benımmm:16::16::16:
çevir kazı yanmasın.... dimi???
ay huylandım valla sen anlatırken...ben sürekli aksıran tıksıran insanın yanında durunca psikolojikmen burnum akmaya başlar çok etkilenirim..bi de hamilesin azcık düşünceli olmak bu kadar zor mu ya hu...kapına da gelmiş git denmezki bi de ev sahibi...neyse evi azcık havalandırsaydın bariii...tabii üşütmeden...

kendimi kurtarmak için öyle dedim:1:

ah canıııımmm kıyamam sanaaaa yan gelip yat sen en güzel zamanların bebe doğunca istesende yatamayacaksın zaten...hamaratlığın kitabını yazacaksın o zaman...
hala laf sokuyosun bana:20::20::20::20::20: yazarım tabi... alişan erkekliğin kitabını yazıyoda ben mi, yazamıcam hamaratlığın kitabını....

yok bi kere gayet ciddiydik takılmıyorduk baya baya hakkında atıp tuttuk kıvırmanın bi anlamı yok :1:
içinizdeki canavar ortaya çıkmış sizin yokluğumda....

seninlede yaparız bir özel ders.. bak ecrin-mert in tickerı oldu bile...
sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....

vallahamıııııı diyon senn:18::18::18::18:
evet de... bizim avukat aktif değil bu ara...

yok yok ne hakımı ne avukatı kım ne yapmıs ne olmus akasya bırtane hamaratlıgına kım laf soylemıssss :9::9::9:

dıkkat et kuzum ama bızı habersız bırakma 1 saatte olsa sen gunluk ızınlerını kullan zarar verme mınıgıne sonra bol bol gırresınnn :1:

oncekı gun karasu sattı sımdı sen hıhhhhhhhhhh:4::4::4::5::5::5::5::14::14::14::14::47::47::47::47:
arkamdan at at at.. sonrada akasya birtane....

ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi:20::20::19::19:
:1::1::1::1:
fenasiniz ne diyeyim size:1::1::1:
beni yalnız buldular atıp duruyolar hakkımda....
sende yangına korukle gtmesene yawwwwwwwww canım arkadasımm benımmmm:1::1::1:
sen yangını çıkar... sonrada körükle gitme de....

ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beni:9:ben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızda:9:benim ki sadece bi önergeydi ha haaaa:9:kötüyüm ben kötüyüm:9:
ervacım seni seviyorum ve mahkemede şahit yazdırıcam....

tamam tamam özür dıelrızzzzz:74::74::74::74: mahkeme yok dımı :9::9::9:
:19::19::19::19::19::19:
Ay teşekkür ederim cicim o senin fenalığın :9:

olsun ben kuru pastada yerim...en azından güzel olacağı garanti...ne biliyim senin yaptıklarının güzel olacağını hiç riske atamam kendimi erva yesin senin pastalarını bana kuru pasta al sen:9:

kadın milleti cicim...çene çene çene yok teknik olarak bu imkansız klavye klavye klavye...

yok inada bindi madem işi mahkemeye taşıyorlar erva ve akasya bende yangına odun kömürle giderim:1:

mahkemede görüşürüz akasyanın şahidi olcan yaaaa:1:
kuru pastanında bayatını alıcam.....
akasyaya sormak gerek kabul ediyormu..))))))))):52::52::52:
onlara hayır dicem ama sen çaktırma ikisinide çok seviyorum....

hanımlar coook güldürdünüz beni:9:allahta sizi güldürsün inş.minecanım evet kapak olcak ha haaa..ecrin mert kıyamam sana tamam yok hapis falan,,senden korkan sen gibi olsun kızım:47:egunalimmm evet ben pastaları ben yicem siz kurupasta,buarada satıldın ha haaa,,evet şahidi de benim itirazın varmı:9::9:hepinizi cook öptüm kib:54:

bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı:ssz::ssz::ssz:

senınleyım ama hakıme dıyelımde benım transferden sonra atsın benı yaaa olamzmı senı yalnız bırakırmıyım hıc kuzummmmmm bebelerımıze bakarız orda babalarıda gelır telelrın arkasından goruru artık yavrularını :ssz::ssz::ssz:

milostene akasya
catlayın patlayın tembel ogrencılerrrrr
:1::1::1:
bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....

yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....

Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
canım ben yazarken yetişemiyom....

sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....

ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))

kuzum ben sen geri çekildin sandım mahkemeyı duyunca anam dedınya o yuzden ama sonra dedım arkandayım dıye yaaaaaa :1::1::1:
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

hanımlar coook güldürdünüz beni:9:allahta sizi güldürsün inş.minecanım evet kapak olcak ha haaa..ecrin mert kıyamam sana tamam yok hapis falan,,senden korkan sen gibi olsun kızım:47:egunalimmm evet ben pastaları ben yicem siz kurupasta,buarada satıldın ha haaa,,evet şahidi de benim itirazın varmı:9::9:hepinizi cook öptüm kib:54:

sen hep gul tatlim,ikiz annesi olmak kolaymi sen rutbelisin:1::1:

yok kuzum ilkin satıldım sonra doğru yolu buldu hatun...mahkeme fikrini at ortaya sonra kaç topikten...senin yüzünden mapuslara düşcez...ama haklıyız kazanacağızzzz:1:

kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim

az kaldı yakın zamanda aramızda...ara verdi biraz...

senınleyım ama hakıme dıyelımde benım transferden sonra atsın benı yaaa olamzmı senı yalnız bırakırmıyım hıc kuzummmmmm bebelerımıze bakarız orda babalarıda gelır telelrın arkasından goruru artık yavrularını :ssz::ssz::ssz:

ne senaryo ne senaryooooooo....
bergende dinleriz mapusta...
of offfffff:ssz::ssz::ssz:

sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....

aaa... şikayet yok..:20: valla benim öğrencileri geçtiniz ama....:9: :9:çok güldüm ya...:1:

kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim

son zamanlarda gırmıyor cnm dondurulmus topıgede baktım ordada goremedım bu ara yok yanı ...

bayatınıda yerız ne varrrr ohhhh mıdeye ındırırız ne olcak benım ıcın farketmezzzzz sahıtlık yapsanda senın mj dada sankı ıyneleyıcı laflar varrrrr sankııı :1::1::1:
o da kararsız korktu tabi mahkeme koridorlarından neyse son mesajında aklı başına teşrif etmişti..:9:

etmez olurmu ben senı yalnız bırakırmıyım kuzum aaaaa sonuna kadar senleyımmm:9::9::9:

bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....

siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....

canım ben yazarken yetişemiyom....

sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....

ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))

seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......

demek bundan şikayet ettin ....bak sen....eh sizi sizi..... :1:bence aranızda halletmelisiniz sorunlarınızı...halledemezseniz bana gelin..

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

bu mesaj tehdit içeriklidir ve aleyhinde delil olarak kullanılacaktır:9:

ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin

AMİİİNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:38:

Back
X